دکتر دولتی خواستار حمایت دانش آموختگان از دانشگاه محل تحصیل خود شد
دكتر دولتي رئيس مركز پوست و جذام و دانش آموخته دانشگاه، در مصاحبه اي، حمايت دانش آموختگان از دانشگاه را سنت حسنه اي دانست كه بايد در دانشگاه علوم پزشكي تهران نيز احياء شود.
دكتر دولتي رئيس مركز پوست و جذام و دانش آموخته سال 45 دانشكده پزشكي، در گفتگو با خبرنگار دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه گفت: در سال 1333 وارد دانشكده داروسازي شده و پس از اتمام اين دوره در سال 1338 وارد دانشكده طب شدم و در سال 1345 نيز از اين دانشكده فارغ التحصيل شدم و اكنون با كمك هم دوره اي هايم تشكيل صندوقي براي حمايت از دانشگاه و ايجاد بناهاي يادبود را داده ايم.
رئيس مركز پوست و جذام در ادامه توضيحات خود اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشكي تهران زماني براي دانشجويان خود سرمايه گذاري كرده و آنها را در دامان خود تربيت نموده است و امروز اين فارغ التحصيلان يا دانش آموختگان هستند كه بايد با حمايت هاي علمي و مادي خود امكان تحصيل براي جوانان ديگر را نيز فراهم و دين خود را به دانشگاه ادا نمايند.
دكتر دولتي با بيان اينكه از سال 1333 تا 1345 به مدت 12 سال به طور مداوم براي تحصيل در دانشگاه حضور داشته، گفت: اين براي من مايه افتخار است كه توانسته ام مدت زيادي را در دانشگاه مادر تحصيل كنم.
وي افزود، لزوم هماهنگي در زمينه پژوهش بيماريهاي پوست و اجتناب از تكرار فعاليتهاي تحقيقاتي در دانشگاههاي علوم پزشكي سراسر ايران، مسئولين وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي و دفتر رياست جمهوري را بر آن داشت تا در سال 1371 مركزي را جهت پژوهش در زمينه بيماريهاي پوست تاسيس نمايند و مسئوليت اصلي مركز آموزش و پژوهش بيماريهاي پوست و جذام ايجاد هماهنگي ميان تمامي فعاليتهاي آموزشي و پژوهشي در زمينه بيماريهاي پوست و جذام تعيين شد.
اين گزارش حاكيست، دانش آموخته دانشكده پزشكي در ادامه خاطر نشان كرد، در سال1374 مركز آموزش و پژوهش بيماريهاي پوست و جذام به تصويب شوراي گسترش رسيد و از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي جدا شد و به دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني تهران پيوست و در سال1381 مركز آموزش و پژوهش بيماريهاي پوست و جذام داراي رديف مستقل بودجه شد.
دكتر دولتي با اشاره به اينكه در تمام دانشگاه هاي دنيا فارغ التحصيلي معنايي ندارد و دانش آموختگان ضمن حفظ رابطه خود با دانشگاه، كمك هاي علمي و مادي بسياري به دانشگاه خود مي كنند تاكيد كرد، ما نيز از اين نيروي بالقوه استفاده كرديم و اميدواريم كه فارغ التحصيلان ديگر نيز دنباله رو اين امر باشند.
وي افزود: حسابي در بانك براي جمع آوري كمك هاي دوستان و همكلاسي هاي خود ايجاد كرده ايم همچنين گروهي نيز براي سرپرستي اين مبالغ انتخاب شده اند كه با همفكري آنها در خصوص چگونگي هزينه كرد آنها تصميم گيري خواهد شد.
ارسال به دوستان