دکتر سید احمدیان، گسترش علوم مختلف و شناساندن الگوهای تعهد حرفه‌ای را از اهداف بنیاد علمی استاد بهادری خواند

دکتر سید احمدیان، گسترش علوم مختلف و شناساندن الگوهای تعهد حرفه‌ای را از اهداف بنیاد علمی استاد بهادری خواند

دبیر دفتر ارتباط با دانش‌آموختگان، این دفتر را پلی میان دانشگاه و دانش‌آموختگان و همچنین دانشجویان دانست که در تمامی زمینه‌ها ارتباط خود را با دانشگاه حفظ کنند.

گالری عکس
هم‌زمان با سومین سمینار تعهد حرفه‌ای در خدمات سلامت، سومین جشنواره بنیاد علمی فرهنگی استاد بهادری روز پنج‌شنبه دوم اسفند 97 به همت دفتر ارتباط با دانش‌آموختگان، دفتر تعهد حرفه‌ای دانشگاه و بنیاد علمی فرهنگی استاد بهادری، همراه با برگزاری سه پنل تخصصی با موضوعات فلسفه پزشکی و تعهد حرفه‌ای، مبانی نظری و تعهدحرفه ای، چالش‌های حق انتخاب و تعارض منافع و همچنین تجلیل از دکتر مهری کدخدایی، دکتر یحیی دولتی، دکتر علی خلج، دکتر انوشیروان هدایت و دکتر کاظم محمد به‌عنوان الگوی عملی اخلاق و تعهد حرفه‌ای در تالار ابن‌سینا دانشکده پزشکی برگزار شد.
دکتر سید احمدیان، دبیر اجرایی این همایش ضمن خیرمقدم به اساتید و شرکت‌کنندگان در باب انتخاب موضوع این نشست گفت: انتخاب موضوع تعهد حرفه‌ای برای این نشست به دلیل کاربردی و موردنیاز بودن آن برای همه فعالان حوزه سلامت است. باوجود پیشرفت‌های فراوان در حوزه پزشکی و سلامت در سال‌های اخیر، به نظر می‌رسد بحث تعهد حرفه‌ای به‌عنوان روح جاری در فعالیت‌های سلامت، به میزان لازم موردتوجه قرار نگرفته است.
دکتر سید احمدیان در توضیح بنیاد علمی فرهنگی استاد بهادری گفت: از 10 سال پیش که دفتر ارتباط با دانش‌آموختگان دانشگاه شکل گرفت جای خالی NGO که نقش دانش‌آموختگان را برای دانشگاه پررنگ‌تر کند احساس می‌شد که با راهنمایی‌ و حمایت دکتر بهادری و رئیس وقت دانشگاه، تأسیس شد.
وی افزود: دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه‌ای از فارغ‌التحصیلان را از سال 1313 با مرکزیت دفتر ارتباط با دانش‌آموختگان تشکیل داده تا بتوانند در صورت تمایل در زمینه‌های مختلف به پشتیبانی مادی و معنوی از دانشگاه بپردازند.
دبیر دفتر ارتباط با دانش‌آموختگان، پرداختن به مباحث علمی را از دیگر اهداف تشکیل بنیاد  استاد بهادری عنوان کرد و گفت: ازآنجاکه دکتر بهادری الگوی تعهد حرفه‌ای هستند ما موضوع تعهد حرفه‌ای را انتخاب کردیم تا سالانه گردهمایی‌هایی را در این زمینه برگزار کنیم. که امروز سومین همایش را با یاری خدا و همکاری همکاران به ثمر رساندیم.
دکتر سید احمدیان با اشاره به نحوه انتخاب 5 استاد برگزیده درزمینهٔ تعهد حرفه‌ای گفت: در جلساتی که با نمایندگان دفاتر ارتباط با دانش‌آموختگان دانشکده‌ها داشتیم با طرح موضوع، حدود 70 نفر به‌عنوان نمونه‌های تعهد حرفه‌ای معرفی شدند. در نشستی که با گروه خبرگانی که شاخص‌ها را از قبل تعیین کرده بودند تشکیل شد، 10 نام از میان آن‌ها انتخاب و سپس از بین آن‌ها 5 نفر به‌عنوان چهره‌های شاخص تعهد حرفه‌ای برگزیده شدند.
وی افزود: از سال 1313 تاکنون حدود صد و هزار نفر از این دانشگاه فارغ‌التحصیل شده‌اند که حدود 50 تا 60 هزار نفر از اسامی آن‌ها در این دفتر به ثبت رسیده است. این دفتر پلی است میان دانش‌آموختگان و دانشگاه است که حمایت‌های ریاست دانشگاه مانند ستون‌های یک‌طرف این پل ارتباطی و NGO ستون طرف دیگر پل برای ارتباط دانش‌آموختگان با دانشگاه است. البته ثبت این سازمان مردم‌نهاد با حمایت دکتر بهادری در وزارت کشور که دانش‌آموختگان در اولویت این NGO مردم‌نهاد با دانشگاه باشند به ثبت رسید و کار خود را از همان ابتدا بااقتدار آغاز کرد.
وی همچنین گسترش علوم مختلف برای آشنایی دانش‌آموختگان دانشگاه، تشنگی جامعه که مشمول تمامی گروه‌ها می‌شود و داشتن الگویی بی‌نظیر همچون استاد دکتر بهادری را از اهداف راه‌اندازی بنیاد علمی فرهنگی استاد بهادری عنوان کرد و افزود: این فرآیند و این نیاز و همچنین وجود استاد بهادری موجب شد تا برای گسترش تعهد حرفه‌ای اقدام کنیم که جا دارد از تمامی عزیزانی که در این را ما را یاری رساندند تشکر و قدردانی کنم.
 
خبر: مقدم
کلمات کلیدی