دکتر فتوحی خواستار پرهیز محققین جوان از پراکنده کاری در تحقیقات شد
دكتر فتوحي برگزيده هفدهمين جشنواره تحقيقاتي علوم پزشكي رازي در بخش گروه محققان از پژوهشگران جوان خواست تا از پراكنده كاري در تحقيقات پرهيز نموده و خط تحقيقاتي مشخصي را به صورت جدي تحت نظر افراد با تجربه دنبال نمايند.
هفدهمين جشنواره تحقيقاتي علوم پزشكي رازي، روز سه شنبه 27 دي ماه 1390 با حضور دكتر محمود احمدي نژاد، رييسجمهور، دكتر نسرين سلطانخواه، معاون علمي و فناوري رييسجمهور، دكتر وحيددستجردي، وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي و جمعي از رؤساي دانشگاههاي علوم پزشكي كشور در سالن همايشهاي بينالمللي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي برگزار شد.
دكتر فتوحي، معاون پژوهشي دانشگاه با اشاره به كسب رتبه برتر گروه محققان در اين جشنواره گفت: پروژه هاي بزرگ جمعيتي متعددي در اپيدميولوژي چشم اجرا كردم كه يكي از آنها پروژه كهورت چشم پزشكي مردم شاهرود بود و از حدود 3 سال پيش اين طرح در شهر شاهرود آغاز شد.
وي افزود: فازيك اين طرح از سالهاي 77 و 78 اجرا شد و در نظر داريم تا جمعيت بيش از 5 هزار نفري شهر شاهرود را تا 20 سال تحت نظر قرار دهيم.
دكتر فتوحي با اشاره به دلايل برگزيده شدن اين پروژه در جشنواره رازي گفت: در فاز نخست اين پروژه تعداد قابل توجهي مقاله تهيه و منتشر شد كه يكي از اين مقالات كه مورد توجه اين جشنواره قرار گرفت و در مجله معتبري نيز به چاپ رسيد، نشان مي داد كه رده هاي مختلف جمعيت از لحاظ اقتصادي و اجتماعي از وضعيت سلامت چشم متفاوتي بر خوردارند.
وي با بيان اينكه در اين پروژه مشخص شد كه فاصله ميان غني و فقير تا چه ميزان در سلامت افراد موثر است خاطر نشان كرد: يكي از شاخص هايي كه نظام سلامت هر كشوري بايد به آن توجه نمايد و كلا مورد توجه دنيا و سازمان بهداشت جهاني نيز قرار دارد، بحث عدالت در سلامت است. اينكه چه سطحي از سلامت را براي مردم در كشور فراهم مي كنيم از اهميت ويژه اي برخوردار است اما اينكه اين سطح تا چه ميزان به صورت يكنواخت و عادلانه تقسيم شود نيز بايد مورد توجه قرار گيرد.
وي يادآور شد: روش تجزيه و تحليل اين مسئله در پروژه كهورت چشم پزشكي مردم شاهرود نيز روشي نو آورانه بود.
ارسال به دوستان