دکتر لاریجانی در همایش بین المللی بنیاد جهانی پروفسور یلدا بر توسعه همکاری با دانش آموختگان دانشگاه تاکید کرد

دكتر لاريجاني در همايش بين المللي بنياد جهاني پروفسور يلدا بر توسعه همكاري با دانش آموختگان دانشگاه تاكيد كرد

رييس دانشگاه دكتر يلدا را چهره شاخص و الگوي جامعه پزشكي خواند و بستر دانشگاه را نيازمند حضور افرادي دانست كه خود را ممحض به كار علمي كنند.

در اين همايش كه با حضور دكتر لاريجاني رييس دانشگاه، دكتر بهادري رييس دفتر ارتباط با دانش آموختگان، پروفسورعليرضا رنجبر رييس بنياد، دكتر گتميري دبير دفتر ارتباط با دانش آموختگان و دبير علمي همايش و جمعي از اساتيد و دانشمندان و پژوهشگران ايراني خارج از كشور بعد از ظهر روز جمعه (30 مهر ماه) در موزه تاريخ علوم پزشكي برگزار شد، دكتر لاريجاني وجود چهره هاي ارزشمند را سرمايه اصلي دانشگاه دانست و گفت: دكتر يلدا، دكتر بهادري و دكتر شريعت تربقان و بسياري از اساتيد ديگر سرمايه اصلي دانشگاه و كشور محسوب مي شوند.
وي افزود:  امروز دانشگاه به حضور 1300 عضو هيات علمي و 400 استاد بازنشسته افتخار مي كند.
دكتر لاريجاني با اشاره به پيشرفت هاي علمي دانشگاه گفت: در حوزه هاي آموزشي، پژوهشي، ارايه فناوري هاي نوين، و حتي نگاه نو به دانش بومي، دانشگاه سرآمد در منطقه و كشور است و نقش اساتيد به عنوان پايه هاي استوار در اين زمينه بسيار كليدي است.
رييس دانشگاه، با تبريك ابتكار تاسيس بنياد علمي با نام پرفسور دكتر يلدا گفت: توسعه عالم پزشكي مرهون فعاليت اساتيدي همچون دكتر يلدا است.
وي دكتر يلدا را متعلق به تاريخ پزشكي كشور دانست و گفت: افتخارات متعددي در كشور و دانشگاه روي داده كه متعلق به اساتيد ما از جمله دكتر يلدا است.
دكتر لاريجاني اقتدا به الگوهاي علمي و اخلاقي جامعه پزشكي را ضروري دانست و گفت: ايشان الگو و چراغ فروزنده عالم پزشكي هستند و بيش از نيم قرن فعاليت علمي خود را با استواري و در يك مسير مستقيم ادامه مي دهند.
وي يادآور شد، از زماني كه من در دانشگاه تحصيل مي كردم و اكنون نيز كه خود را محصل دانشگاه مي دانم دكتر يلدا را با همين منش و روش ديده ام كه شايد از اين زمان بيش از 30 سال بگذرد.
دكتر لاريجاني  وضعيت دانشگاه را در عرصه بين المللي مثبت ارزيابي كرد و گفت: براساس چارچوب مشخصي كه براي فعاليت هاي علمي دانشگاه تدوين شده خوشبختانه در ارزيابي هاي بين المللي علوم پزشكي از قبيل توليدات علمي به نقاط روشني دست يافته ايم.
رييس دانشگاه با ابراز اميدواري از اينكه با محوريت اساتيد، مسير توسعه  آموزشي و پژوهشي دانشگاه ادامه يابد افزود: بستر دانشگاه نيازمند افرادي است كه خود را ممحض به كار علمي كنند.
وي با بيان اينكه سوداگري هاي متفاوت نبايد ما را از مسير علمي و تلاش هاي آموزشي و پژوهشي غافل كند افزود: اميدوارم با اقتدا به اساتيدي همچون دكتر يلدا ما در مسيرعلمي مستدام باشيم.
دكتر لاريجاني وجود فارغ التحصيلان را يكي از ظرفيت هاي دانشگاه دانست و گفت: از طريق دفتر ارتباط با دانش آموختگان در نظر داريم شبكه اي را براي ارتباط با 100 هزار دانش آموخته دانشگاه ايجاد كنيم.
وي ايجاد اين شبكه  را براي توسعه آينده دانشگاه و كشور ضروري دانست و گفت: ما در دانشگاه از طريق آيين نامه اعطاي استاد افتخاري در حال توسعه ارتباط با دانشگاه هاي معتبر دنيا هستيم.
رييس دانشگاه اجراي طرح استاد ممتازي را از ديگر ظرفيت هاي دانشگاه خواند و گفت: اين طرح به منظور بهره مندي از خدمات اساتيد براي مدت زمان طولاني تر در دانشگاه اجرا مي شود.
دكتر لاريجاني بر توسعه همكاري هاي بيشتر با دانش آموختگان تاكيد كرد و گفت: يكي از مجموعه هايي كه مي توانند به پيشرفت علمي دانشگاه و كشور كمك كند اساتيد و دانش آموختگان ايراني فعال در خارج از كشور هستند كه اميدوارم زمينه اين همكاري ها افزايش يابد.
 

کلمات کلیدی