دکتر منصوری: استاد یلدا همیشه برای من سرمشق زندگی بوده است
دکتر داود منصوری ارتباط میان دانشمندان را در پیشرفت علوم پزشکی مهم دانست و گفت: دانشمند مرز نمی شناسد.
در چهارمین کنگره بین المللی تازه ترین دستاوردهای پژوهش در پزشکی مولکولی، سلولی و بالینی که 4 تا 7 آبان در تالار امام مجتمع بیمارستانی امام خمینی برگزار شد مختصری از بیوگرافی و فعالیت های پزشکی دکتر داود منصوری را از زبان خودشان جویا شدیم.
به طور مختصر خودتان را معرفی نمایید.
من دکتر سید داود منصوری هستم 57 سال سن دارم متخصص بیماری های عفونی و فوق تخصص ایمونولوژی و بالینی ، آلرژی و استاد داننشگاه شهید بهشتی هستم.
ارتباطتان با دانشگاه از زمانی که فارغ التحصیل شده اید تا چه حدی می باشد؟
من از زمانی که تخصص گرفتم چون مقام اول برد کشور را داشتم به طور اتوماتیک وارد دانشگاه شدم و 6 سال مشغول کار بودم و برای گرفتن فوق تخصص به پاریس رفتم 3 سال در آنجا مشغول تحصیل بودم و سپس به ایران برگشتم و دانشیار شدم و پس از آن استاد تمام شدم و همیشه با دانشگاه زندگی کردم.
انگیزه شما از همکاری با بنیاد دکتر یلدا برای شرکت در این کنگره چه بوده است؟
از زمان دانشجویی استاد یلدا برای من بزرگترین و محبوب ترین استاد بود و به خاطر استاد یلدا تخصص عفونی گرفتم و همیشه استاد برای من سرمشق زندگی بوده چه در یادگیری خودم چه در یاد دادن به دانشجویانم. بنابراین شکی نیست وقتی بنیاد استاد یلدا برنامه داشته باشد من هم حضور دارم.
جایگاه دانشگاه تهران را در عرصه علوم پزشکی دنیا چگونه ارزیابی می کنید؟
تلاش های زیادی در زمینه علوم پایه و بالینی انجام شده است چه در دانشگاه تهران چه در دانشگاه شهید بهشتی ولی به نظر می رسد دانشگاه رسالتی که به عهده دارد ونمودی که باید داشته باشد از فعالیت های علمی ، تحقیقاتی در مقایسه با کشورهای پیشرفته راه درازی دارد شاید جزء دانشگاه هایی باشیم که از لحاظ پژوهشی در سالهای اخیر بهتر شده و شاید رتبه بالایی هم بدست آورده باشیم ولی توقع خیلی بیشتر از این هست و فاصله ما با کشورهای صنعتی متاسفانه خیلی زیاد است که به عدم وجود انگیزه ، بودجه ، نپرداختن زیاد به پژوهش و علوم پایه و عدم همکاری با کسانی که در علوم پایه کار میکنند برمیگردد.
در چه زمینه هایی تعامل بین دانشمندان خارجی و داخلی صورت بگیرد بهتر است ؟
این کار فوق العاده خوب و ارزشمند است. این وظیفه افرادی است که در سیستم حکومتی و دانشگاهی از طریق رسمی روابطی بین دانشگاه های ایران و سایر کشورها داشته باشند، مانند تعهد نامه های علمی و پژوهشی حتی اگر از طریق ابزارهای شخصی انجام شود مانند اینترنت زیرا دانشمند مرز نمی شناسد سیاست نمی شناسد و دانشمند برای کشور خودش و دنیا کار می کند بالطبع هرکس به دانشمند کمک کند دانشمند ایرانی هم تلاش می کند و به دنبال کار علمی و پژوهشی است که به نفع بشریت می باشد.
چه کسانی را می شناسید که علاقه مند و خواستار شرکت در این گونه کنگره ها می باشند ؟
خیلی از همکاران علاقه مند هستند ولی گرفتاری پزشکان ،بیولوژیست ها و...... باعث میشود نتوانند در کنگره حضور داشته باشند تعداد زیادی از افراد که در دانشگاه شهید بهشتی هستند علاقه مند به شرکت در این کنگره می باشند و اگر تبلیغات بیشتر باشد مطمئنا در سالهای آینده حضور دانشمندان بهتر خواهد بود .
جایگاه و هدف دفتر ارتباط با دانش آموختگان را در برگزاری این کنگره چگونه می بینید ؟
من دفتر ارتباط با دانش آموختگان را از طریق دکتر بهادری می شناسم و برگزاری این کنگره که به عهده دفتر ارتباط با دانش آموختگان بود بسیار عالی برگزار شده بود.
از شما ممنونیم که به ما وقت دادید.
امیدوارم این دفتر فعالیت های خود را بیش از پیش گسترش دهد و از این دست کنگره ها بازهم برگزار کند تا دنیای پزشکی از ارتباط بیشتری برخوردار شود.
ارسال به دوستان