دکتر نوری: دانشجویان سرمایه های دانشگاه هستند

دکتر نوری: دانشجویان سرمایه های دانشگاه هستند

دکتر مهدی نوری: کنگره بین المللی دکتر یلدا در روابط دانشمندان داخل و خارج کشور تاثیر بسزایی داشته است.

در چهارمین کنگره بین المللی تازه ترین دستاوردهای پژوهش در پزشکی مولکولی، سلولی و بالینی که به همت دفتر ارتباط با دانش آموختگان و با همکاری بنیاد آکادمیک استاد یلدا در آلمان 4 الی 7 آبان سال 92 در تالار امام مجتمع بیمارستانی برگزار شد، با دکتر مهدی نوری به پای صحبت نشستیم.
آقای دکتر به طور مختصر خودتان را معرفی نمایید. 
من دکتر مهدی نوری متولد بابل هستم در سال 1953 دیپلم گرفتم و یکسال بعد در سن 19 سالگی به آلمان رفتم و در دانشگاه هاردل برگ تحصیل کردم. سال 1960 دکترا گرفتم و تز دکترا نوشتم ، سال 1972 دانشیار شدم و سپس در سال 1975 پروفسورا گرفتم و در سال 1977 ریاست بخش اورولوژی یک کلینیک بزرگ را در بن آلمان به عهده داشتم. همسرم متولد آلمان است دو دختر دارم که یکی از آنها متخصص زنان و دیگری داروساز و در یک داروخانه در بن مشغول به کار است و در حال حاضر بازنشسته و جزء کادر دانشکده در بن هستم.
ارتباطتان با دانشگاه از زمانی که فارغ التحصیل شده اید تا چه حدی حفظ شده است؟
از سال 1960 که دکترا گرفتم تا به امروز ارتباطم را با دانشگاهی که در آنجا تحصیل کردم قطع نکردم چون اعتقاد دارم مثل پدر و مادر برای من و سایر دانشجویان زحمت کشیده و ما سرمایه های دانشگاه های خود هستیم و باید این سرمایه برای آنها حفظ شود. علاقه زیادی هم به کارم دارم. 
چه انگیزه ای از همکاری با بنیاد دکتر یلدا برای شرکت در این کنگره داشتید؟
این کنگره که همه ساله برگزار می شود بسیار عالی است و تا کنون تاثیر بسیار زیادی در روابط دانشمندان داخل و خارج کشور داشته و بار علمی گسترده ای دارد. من نیز برای بار سوم در این کنگره بین المللی شرکت کردم و هر ساله پروفسور رنجبر از من برای شرکت در این کنگره دعوت می کند.
در چه زمینه هایی تعامل بین دانشمندان خارجی و داخلی صورت بگیرد بهتر است ؟
همه قسمت های طب ایران خوب است قلب ، داخلی ، پوست ولی اورولوژی ایران کمی ضعیف است که اگر در این قسمت بیشتر فعالیت شود و قوی تر شود خیلی خوب است. 
چه کسانی را می شناسید که علاقه مند و خواستار شرکت در این گونه کنگره ها باشند ؟
در ایران پروفسور باباپور را می شناسم که متخصص مغز و اعصاب و علاقه مند شرکت در این کنگره است.
جایگاه و هدف دفتر ارتباط با دانش آموختگان در برگزاری این کنگره را چگونه می بینید ؟
جایگاه بسیار عالی در دانشگاه علوم پزشکی تهران دارد که توانسته هر ساله به این خوبی این کنگره را برگزار کند و من ابراز خرسندی می کنم که برگزاری این کنگره به عهده  دفتر ارتباط با دانش آموختگان می باشد. 
کلام آخر
بسیار خوشحالم که در ایران از این دست کنگره ها برگزار شده و سبب پیشرفت علم و تعاملات علمی در سطح دنیا می شود. همچنین از همکاران دفتر ارتباط با دانش آموختگان به خصوص دکتر بهادری کمال تشکر را دارم.

کلمات کلیدی