دیدار دوباره جمعی از دانش آموختگان ورودی 38 دانشکده پزشکی

دیدار دوباره جمعی از دانش آموختگان ورودی 38 دانشکده پزشکی

دانشکده پزشکی و موزه ملی تاریخ علوم پزشکی روزهای 20 و 21 اردیبهشت ماه 97 میزبان جمعی از دانش آموختگان ورودی 38 دانشکده پزشکی بود که برای دیدار دوباره و تجدید خاطرات دوران دانشجویی به گردهم آمده بودند.

گالری عکس 1
گالری عکس 2 
به گزارش دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه، جمعی از دانش آموختگان پزشكي ورودي38دانشگاه در یک روز بهاری دل انگیز در تالار ابن سینا به دور هم گرد آمده و ساعاتی از روز پنج شنبه  بیستم اردیبهشت ماه 1397 را به مرور خاطرات سخت اما شیرین دوران تحصیل خود پرداختند.
در ابتدای این مراسم که با حضور دکتر بهادری رئیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان، دکتر حلب چی معاون دانشجویی دانشگاه، دکتر سید احمدیان دبیر دفتر ارتباط با دانش آموختگان و جمعی از دانش آموختگان پزشکان 38 برگزار شده بود، دکتر دولتی نماینده این دوره از دانش آموختگان، ضمن تقدیر از حضار شرکت کننده در این مراسم، از دفتر ارتباط با دانش آموختگان بخصوص استاد بهادری که در برگزاری این مراسم با شکوه همراهی کردند تشکر کرد.
 وی همچنین خاطر نشان کرد،که هر شخصی سه مادر دارد. مادر اول مادر بیولوژیکی، مادر دوم دانشگاه و جایی که در رشدعلمی نقش داشته و مادر سوم همه ما هم وطن ما است. مادر اول را که نمی توانیم تا همیشه زنده نگه داریم و این در حیطه اختیارات ما نیست. اما مادر دوم و سوم ما می تواند همیشه زنده و سرافراز باشد که این نیاز به حمایت فرزندان خود دارد. اگر فرزندان این مادر(دانشگاه) که دانش آموختگان این دانشگاه و هم وطنان ما در این مرز و بوم هستند به خوبی حامی و پشتیبان این مادر باشند می تواند تا ابد به حیات خود ادامه بدهد. کاری که در دانشگاه های بزرگ انجام می شود و هم اکنون نیز دانش آموختگان زیادی از این دانشگاه به حمایت از این مادر پرداخته اند و باید این اتفاق فراگیرتر گردد.
دکتر دولتی در ادامه از همبستگی و اتحاد موجود که بین ورودی های 38 وجود دارد خبر داد و بیان کرد که همبستگی این ورودی مایه غبطه خوردن بسیاری از ورودی های دیگر شده است و باید آنرا حفظ کرد.
دکتر سید احمدیان دبیر دفتر ارتباط با دانش آموختگان نیز  در این مراسم ضمن ابراز خرسندی از اینکه به واسطه دکتر بهادری و دفتر ارتباط با دانش آموختگان با این جمع آشنا شده گفت: یکی از ویژگی های رشته پزشکی این است که اکثریت فارغ التحصلان آن در همان رشته به خدمت مشغول می شوند که این موضوع باعث اتحاد و همبستگی بیشتر بین آنها می شود درحالی که این اتفاق در بیشتر رشته های دیگر کمتر اتفاق می افتد.
وی با اشاره به تاسیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان در دانشگاه علوم پزشکی گفت: دانش آموختگان هر دانشگاه همچون فرزندان آن دانشگاه هستند. همانطور که فرزندان نیاز به حمایت دانشگاه دارند، دانشگاه نیز نیازمند حمایت های فرزندان خود است و یکی از مهترین وظایف دفتر ارتباط با دانش آموختگان نیز شناسایی و ارتباط با دانش آموختگان است تا هم دانش آموختگان بدانند در دانشگاه چه اتفاق هایی رخ می دهد و هم دانشگاه با خبر می گردد که فارغ التحصیلان این دانشگاه مشغول به چه کاری هستند.
دکتر سید احمدیان در ادامه از تشکیل بنیاد علمی دکتر بهادری و استقلال این تشکیلات از دانشگاه خبر داد و گفت: این دفتر برنامه های دیگری نیز در دست اقدام دارد که از آن می توان به برگزاری جشن یکپارچه دانش آموختگی، برگزاری گردهمایی ورودی های مختلف دانشگاه، تشکیل جلسات همفکری با پیشکسوتان دانشگاه . تشکیل سمینارهای علمی از جمله کنگره دکتر یلدا و  سمینار تعهد حرفه ای است که سالانه برگزار می شوند. 
وی یادآور شد که بنیاد علمی فرهنگی استاد بهادری که در این مجموعه تاسیس شده نیز محور فعالیت خود را به تأسی از استاد بهادری که الگوی عملی تعهد در حرفه پزشکی هستند موضوع تعهد حرفه ای انتخاب کرده است و همزمان با برگزاری سمینار تعهد حرفه ای ضمن معرفی الگوهای عملی تعهد حرفه ای در دانشگاه از استادان پیشکسوت متعهد در حرفه خود تقدیر بعمل می آورد. 
دکتر بهادری رئیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان نیز با ابراز خرسندی از حضور در این جمع صمیمی و دوستان قدیمی، خاطر نشان کرد در هیچ کدام از کشورهای دنیا دفتر ارتباط با دانش آموختگان وابسته به دانشگاه نمی باشد و دفتری کاملاً مستقل است و به همین دلیل همکاران این دفتر نسبت به تاسیس بنیادی مستقل از دانشگاه اقدام کردند تا بتوانند حمایت های دانش آموختگان را برای دانشگاه و دانشجویان جلب نمایند. 
رئیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان در ادامه سخنان خود از تشکیل خانه اساتید در بیمارستان ها خبر داد و افزود: به همت دفتر ارتباط با دانش آموختگان مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) این طرح در حال پیاده سازی است تا ضمن تکریم استادان پیشکسوت زمینه حضور و همکاری مجدد این استادان را در محیط بیمارستان و آموزش به پزشکان جوان فراهم آید.
وی با اشاره به فعالیت های دانش آموختگان مقیم خارج از کشور از برگزاری نشستی با دانش آموختگان دانشگاه تهران ساکن در آمریکا در شهر کالیفرنیا در سال جاری خبر داد.
دکتر ساعدی یکی دیگر از از ورودی های سال 38 دانشگاه که در جمع همکلاسی های قدیمی خود سخن می گفت خاطر نشان کرد: بنیاد علمی که به نام دکتر بهادری مزین شده است هم چون نام خود استاد که بیانگر عظمت و صحت و دقت و بزرگواری است،  مطمئنا موفق خواهد بود و با ویژگی های بسیارخوبی که شکل گرفته، به فعالیت خود ادامه می دهد و به سرعت هم پیشرفت خواهد کرد که لازمه آن حمایت دانش آموختگان از این بنیاد است.
در ادامه تعدادی از حاضرین به بیان خاطرات و تجربه های موفق درمانی خود پرداختند . بازدید از بخش های مختلف دانشکده پزشکی ازجمله سالن تشریح و آناتومی و گرفتن عکس یادگاری از دیگر بخشهای این گردهمایی بود که با پذیرایی ناهار در سلف دانشجویی به سبک دوران دانشجویی پایان یافت.
 لازم به توضیح است که این گردهمایی در روز جمعه 21 اردیبهشت ماه در موزه ملی تاریخ علوم پزشکی نیز ادامه داشت. سخنرانی دکتر نبوی مفسر آثار ادبی و اجرای موسیقی استاد کیوان ساکت از برنامه های روز دوم این گردهمایی بود. 
 
 
کلمات کلیدی