دیدار پروفسور رنجبر با استاد یلدا در آستانه برگزاری چهارمین کنگره بین الملی تازه ترین دستاوردهای پژوهش در دانش پزشکی
در نشستی که به بهانه برگزاری چهارمین کنگره بین المللی تازه ترین دستاوردهای پژوهش در پزشکی مولکولی، سلولی و بالینی و با حضور استاد یلدا، دکتر رنجبر رئیس بنیاد آکادمیک جهانی استاد یلدا، و مریم زاهدی مسئول اجرایی کنگره روز دوشنبه 29/7/92 تشکیل شد، در خصوص جزئیات برگزاری این کنگره بحث و بررسی شد.
در اين جلسه استاد یلدا ضمن تشکر از برگزار کنندگان این کنگره و با اشاره به اینکه در جوامع جهان سوم اینگونه کارها مدت زمان زیادی طول می کشد تا در بین مردم جای خود را پیدا کند گفت: با وجود این مشکلات و دشواری راه ما نباید ناامید شویم و از ادامه این مسیر منصرف شویم چون این راه، راه علم و خرد و عقل و دانش است و جهل جامعه را کم می کند. وی در ادامه از استاد بهادري و همكاران دفتر ارتباط با دانش آموختگان که ارتباط صحیحی بین پزشکان برقرار می کند تشکر و قدردانی کرد و گفت: این گونه گردهمایی ها و سمینارها و کنگره ها پزشکان را به هم نزدیک تر کرده و اتحاد بینشان را بیشتر می کند.
در اين جلسه دکتر رنجبر رئیس کنگره و رئیس بنیاد آکادمیک جهانی استاد یلدا دردانش پزشكي با اشاره به فعالیت های این بنیاد و نوین بودن آن در سطح دنیا گفت: این بنیاد چند هدف اصلی را دنبال می کن. اولي اينكه. نام یکی از مفاخر بزرگ پزشکی در سطح جهانی را به همراه خود دارد، ديگر اينكه برگزاری کنگره های سالیانه برای ایجاد و تداوم ارتباط بین مراکز دانشگاهی با پزشکان برجسته در حوزه های مختلف دانش پزشکی را در برنامه هاي خود دارد و همچنين به دنبال شناسایی استعدادهای جوان و دعوت از آنها برای انجام کارهای تحقیقاتی بزرگ مي باشد.
وی ادامه داد: اعضاي بنياد آكادميك جهاني دكتر يلدا در نظر داریم در آینده با تایید مسئولین ذی ربط بنیاد خیریه ای برای کودکان بی سرپرست تاسیس کنیم و یا اینکه در مناطق محروم جامعه درمانگاه های مجهز را به صورت رایگان در اختیار مردم قرار دهیم.
پروفسور رنجبر همچنین گفت: با تلاش های خالصانه و حسن نیت دفتر ارتباط با دانش آموختگان طی 4 سال برگزاری کنگره استاد یلدا، رابطه آکادمی و همکاران ما در آلمان با دانشگاه تهران بسیار بیشتر شده و آنها از این اتفاق بسیار راضی هستند. وی ادامه داد، جا دارد كه از دکتر بهادری، دکتر شمس شریعت، دکتر لاریجانی، که در مدت ریاست دانشگاه علوم پزشکی تهران با تمام مسئوليت هايي كه داشتند به عنوان يك وظيفه اخلاقي در تمامي برنامه هاي افتتاحيه و اختتاميه كنگره هاي سال هاي قبل با حضور خود باعث دلگرمي ما بودند و به این کنگره کمک های بسیاری کردند، همچنين وزیر محترم بهداشت، ریاست جديد دانشگاه، همکاران ما در دفتر ارتباط با دانش اموختگان به خصوص خانم مریم زاهدی که با تلاش خالصانه به ما یاری می رسانند، مهندس مقراضی که مسئول اجرایی جشنواره هستند و به صورت افتخاری به ما کمک می کنند، اعضای هیئت و شورای علمی بنیاد آکادمی دکتر یلدا، و همچنین استاد گرامی دکتر یلدا تشکر و قدر دانی کنم و اميدوارم كه بتوانيم با همدلي و همكاري همه همكاران كنگره امسال را پربارتر از سالهاي قبل برگزار كنيم.
مریم زاهدی كه به عنوان نماينده دفتر ارتباط با دانش آموختگان در اين جلسه حضور داشنت نيز با اشاره به اینکه کنگره دکتر یلدا یک کنگره بین المللی است گفت: خوشبختانه اين كنگره پس از چهارسال برگزاري موفق سال آينده براي برنامه ريزي پنجمين كنگره مي تواند ميزبان دانشمندان برتر در سایر کشورها نیز باشد. البته اين را هم بايد در نظر داشته باشيم كه براي مدت زمان حضور اين افراد بايد براي اسكان، تامين امنيت آنان در مدت حضور و همچنين برنامه هاي فرهنگي در كنار اين سفر علمي آنان در نظر گرفته شود.
وی در ادامه با اشاره به تاکید ریاست دانشگاه بر تخصصی تر و علمی تر شدن این کنگره گفت: شايد بهتر باشد كه براي تعيين عناوين مطرح شده در كنگره سالهاي بعد به موضوعاتي كه مردم بيشتر به آن مبتلا به هستند هستند و يا نيازهاي آموزشي كه مردم شهر تهران به دليل شرايط خاص مثلا آلودگي هوا نياز دارند پرداخته شود.
زاهدي در ادامه به تشريح اقداماتي كه دفتر ارتباط با دانش آموختگان براي اين كنگره انجام داده است پرداخت و ابراز اميدواري كرد با استقبال شركت كنندگان، چهارمين كنگره بين النمللي تازه ترين دستاوردهاي پژوهش در دانش پزشكي به خوبي برگزار شده و با همكاري يكديگر بتوانيم سطح برگزاري اين كنگره را هر سال بالاتر ببريم.
ارسال به دوستان