رئیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان، فعالیت در دانشگاه علوم پزشکی تهران را از افتخارات خود خواند
دكتر بهادري رئيس دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه در گفتگويي از 62 سال فعاليت در دانشگاه علوم پزشكي تهران ابراز خرسندي كرد و گفت: اميدوارم بتوانم براي جامعه پزشكي و كشور عزيزم مفيد باشم.
دكتر بهادري استاد پيشكسوت دانشگاه و رئيس دفتر ارتباط با دانش آموختگان در گفتگو با خبرنگار ايسنا ابتدا به معرفي و تاسيس دانشگاه علوم پزشكي تهران پرداخت و افزود: عمليات ساخت دانشكده پزشكي دانشگاه علوم پزشكي تهران در سال 1313 با ساخت قسمت تشريح آن شروع شد و تا به امروز بيش از 75 سال از قدمت آن مي گذرد.
وي در ادامه افزود: يكي از بهترين موفقيت هاي دانشگاه علوم پزشكي تهران شكل گرفتن دپارتمانها و كرسي هاي مختلف در آن است.
اين عضو هيات علمي دانشگاه اظهار داشت: دانشكده پزشكي در آن روزها شامل: دانشكده داروسازي، دندانپزشكي و پزشكي بوده وهيچ بيمارستاني نيز نداشت اما در حال حاضر تعدادي بيمارستان تحت پوشش دارد، بيمارستان هاي بزرگي چون بيمارستان امام خميني و بيمارستان شريعتي و ... تحت نظر دانشگاه علوم پزشكي تهران است.
در ادامه اين گفتگو دكتر بهادري به ذكر اهميت دفتر ارتباط با دانش آموختگان پرداخت و گفت: از دوران گذشته دانش آموختگان و هم كلاسيها دور هم جمع مي شدند ولي در حال حاضر اين كار توسط دانشگاه برگزار مي شود همانند ديگر دانشگاههاي بزرگ دنيا كه يك قسمتي در دانشگاه وجود دارد به نام دفتر ارتباط با دانش آموختگان كه پيشكسوتان و اساتيد قديمي در آنجا گرد هم آمده و در مورد برخي مسائل مربوط به دانشگاه گفتگو مي كنند.
وي افزود: خوشبختانه در سال 1385 دكتر لاريجاني رئيس دانشگاه علوم پزشكي تهران تصميم بر آن گرفت تا در اين دانشگاه نيز يك دفتري به نام دفتر ارتباط با دانش آموختگان راه اندازي نمايد.
دكتر بهادري افزود: در سال 1385 اين افتخار از جانب رئيس دانشگاه به بنده به عنوان رئيس اين دفتر و دكتر گتميري به عنوان دبير داده شد تا مقدمات راه اندازي اين دفتر را بر عهده بگيريم.
وي توضيحات خود را كامل كرد و گفت: در حال حاضر دفتر مركزي دفتر ارتباط با دانش آموختگان در ساختمان معاونت غذا و دارو قرار دارد كه شامل دو اتاق براي همكاران، سالن همايش و يك سالن كنفرانس كه هر ماهه با نمايندگان دفاتر ارتباط با دانش آموختگان دانشكده ها جلسه گفتگو برگزار مي شود.
استاد پيشكسوت تاكيد كرد و گفت: اكثر بيمارستان در شهرستانها نيز از دانش آموخته هاي دانشگاه علوم پزشكي تهران هستند كه اين امر موجب خرسندي ما و دانشگاه علوم پزشكي تهران است.
وي افزود: خوشبختانه با كمك و همكاري اين دفتر هر ساله جشني مفرح براي دانش آموخته هاي قديمي همراه با خانواده هايشان برگزار مي كنيم.
در ادامه اين گفتگو دكتر بهادري با اشاره به كارآيي سايت دفتر ارتباط با دانش آموختگان گفت: سايت دفتر ارتباط با دانش آموختگان به شناسائي پيشكسوتان، اساتيد قديمي و اقدامات ارزنده آنها كمك مي كند. همچنين پيشكسوتان ايراني كه در خارج از ايران فعاليت دارند و در مشاغل مهم هستند را به ما معرفي مي كند.
استاد بهادري كمبود جا و مكان براي دفتر، مستقل نبودن بودجه براي دفتر دانش آموختگان را از مشكلات اين دفتر عنوان كرد.
وي مصاجبه با پيشكسوتان دانشگاه را از برنامه هاي آينده دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانست و گفت: يكي از بهترين اقدامات دفتر مصاحبه با پيشكسوتان است و اميدواريم كه با اين كار بتوانيم كتابچه اي در زمينه زندگينامه آنها به چاپ برسانيم.
استاد بهادري گفت: ما براي رسيدن به هدفمان با مشكلات زيادي روبرو هستيم و اميدوارم كه با كمك رياست دانشگاه، همكاران و اساتيد پيشكسوت و دانش آموختگان عزيز هر چه زودتر اين مشكلات را از سر راه برداريم.
دكتر بهادري در پايان ضمن معرفي خود افزود: حدود 62 سال است كه در دانشگاه علوم پزشكي تهران كه مادر ديگر دانشگاه هاست فعاليت دارم و يكي از قديمي ترين اساتيد دانشگاه علوم پزشكي تهران مي باشم. وي همچنين گفت: اينجانب مشاور رئيس دانشگاه، عضو هيات علمي، عضو هيات رئيسه دانشكده پزشكي دانشگاه علوم پزشكي تهران و علوم پزشكي شهيد بهشتي و استاد دانشگاه نيز هستم و اميدورام بتوانم براي جامعه پزشكي و كشور عزيزم مفيد باشم.
ارسال به دوستان