طرح مهمترین مسایل دفتر ارتباط با دانش آموختگان با حضور رئیس دانشگاه

طرح مهمترين مسايل دفتر ارتباط با دانش آموختگان با حضور رئيس دانشگاه

در جلسه مسئولين دفاتر ارتباط با دانش آموختگان دانشكده ها كه با حضور رئيس دانشگاه و دكتر بهادري رئيس دفتر ارتباط با دانش آموختگان در تاريخ 22/10/86 برگزار شد گزارش اقدامات دفتر مركزي و فعاليت هاي انجام شده توسط روساي دانشكده ها ارائه شد.

بنابر اين گزارش، در اين جلسه كه با حضور دكتر لاريجاني رئيس دانشگاه، دكتر بهادري رئيس دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه، دكتر گتميري، مدير روابط عمومي و دبير دفتر ارتباط با دانش آموختگان به همراه روساي دانشكده ها و مسئولين دفاتر ارتباط با دانش آموختگان دانشكده ها برگزار گرديد، ابتدا دكتر سيد منصور گتميري دبير دفتر ارتباط با دانش آموختگان ضمن تشكر از رياست دانشگاه، دكتر بهادري و ديگر ميهمانان حاضر به خاطر حضور در اين جلسه و تسليت ايام سوگواري شهادت حضرت ابا عبداله الحسين(ع) به بيان گزارشي از فعاليت‌هاي انجام شده دفتر ارتباط با دانش آموختگان در گذشته پرداخت و گفت: حدود 2 سال پيش از سوي رياست دانشگاه پروژه تاسيس دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه به بنده و حوزه روابط عمومي ارجاع شد كه البته اين موضوع از 5-4 سال قبل از آن هم مطرح بود و در حوزه معاونت آموزشي، روابط بين الملل و معاونت دانشجويي فرهنگي دانشگاه نيز اقداماتي در اين خصوص انجام گرفته كه به دليل عدم اتخاذ يك الگوي مشخص به نتيجه اي نرسيده بود.
دكتر گتميري سپس گفت: در جهت اعتلا و پيشبرد اهداف دانشگاه روي اين موضوع بايد يك اتفاق نظر و وحدت رويه بوجود مي آمد كه به دليل ملاحظاتي كه ار نظر سياسي، اجتماعي و ديگر ملاحظاتي كه در انجام چنين اموري معمولا بوجود مي آيد من پيش از هر چيز در صدد تهيه پيش نويس اين طرح و تنظيم مدل آن  برآمدم و سپس اين موضوع را به هيات رييسه محترم دانشگاه ارايه كردم تا روي اين طرح و مدل، هيات رييسه دانشگاه و اساتيد بحث و بررسي نمايند و با مطابقت با مدل‌هاي ديگر، نهايتاً در جلسه 9/11/84 هيات محترم رييسه موفق شديم اين طرح و تاسيس اين دفتر را با اساسنامه به تصويب برسانيم كه مورد توافق همكاران قرار گرفت.
دبير دفتر ارتباط با دانش آموختگان همچنين افزود، سپس پس از طي اين مرحله، طرح تاسيس اين دفتر براي اينكه مورد اجماع قرار گيرد به شوراي دانشگاه ارايه گرديد كه در سال 85 مورد تصويب شوراي دانشگاه نيز قرار گرفت.
وي در ادامه ارايه اين گزارش، همچنين اضافه كرد، در طي اين مراحل و مسير، ما گردهمايي‌ها و جلساتي را نيز در اين خصوص برگزار كرديم كه نهايتاً اين طرح و تاسيس دفتر ارتباط با دانش آموختگان در بيست و سومين نشست هيات امناء دانشگاه مورخ 25/6/85 مورد تصويب قرار گرفت كه اين مصوبه هيات امناي دانشگاه به لحاظ قانوني براي اين دفتر يك سرمايه محسوب مي‌شود.
وي خاطرنشان كرد در اين مصوبه در بند 35 مصوبات هيات امناء دانشگاه پيش بيني شده است، تاسيس دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه با نمودار تشكيلاتي اين دفتر تا سقف 8 پست متناسب با ميزان فعاليت‌ها از محل پست‌هاي بلاتصدي توسط مركز نوسازي و تحول اداري مي تواند صورت گيرد.
دبير دفتر ارتباط با دانش آموختگان سپس به انتصاب استاد دكتر بهادري به عنوان رييس اين دفتر از سوي دكتر لاريجاني اشاره نمود و گفت اين انتصاب براي دفتر ارتباط با دانش آموختگان يك سرمايه است.
وي در بخش ديگري از سخنانش به برگزاري گردهمايي ورودي سال‌هاي (58، 57، 56) ، (61 و 62) و فارغ التحصيلان سال 45 دانشكده پزشكي اشاره كرد و افزود، در اين راستا جلسات هم انديشي دانش آموختگان پيشكسوت دانشگاه نيز برگزار شد كه با انگيزه بسيار بالا با اين پروژه برخورد كردند.
دكتر گتميري در ادامه ارايه اين گزارش درخصوص اقدامات انجام شده گفت: با تاكيد رياست دانشگاه و نگاه به مسايل اساتيد پيشكسوت دانشگاه به عنوان سرمايه‌هاي دانشگاه، ضمن تجليل از اين عزيزان طي برگزاري مراسمي، قرار شد يك دپارتمان جداگانه در جهت پيگيري مسايل اساتيد پيشكسوت در نظر گرفته شود.
دبير دفتر ارتباط با دانش آموختگان در بخش ديگري از سخنان خود از فعاليت‌هاي ديگر اين دفتر به راه‌اندازي وب سايت دفتر ارتباط با دانش آموختگان بعنوان زير مجموعه وب سايت روابط عمومي دانشگاه و نصب 200 خبر درخصوص مسايل مختلف در اين سايت اشاره كرد و افزود، اين اخبار بصورت قابل سرچ وجود دارد و در بخش انگليسي نيز اين سايت فعال است و لينك به گزارشات مراسم برگزار شده در اين وب سايت نيز وجود دارد.
وي همچنين به انتشار 2 نشريه‌اي با عنوان نامه دانش آموختگان اشاره كرد و گفت: از ابتداي سال 86 نيز دانشكده‌هاي مختلف را در اين زمينه بيشتر فعال كرديم و مسئولين دفاتر ارتباط با دانش آموختگان دانشكده هاي مختلف نيز در اين زمينه تعيين شدند و جلساتي را با مسئولين دفاتر دانش آموختگان دانشكده‌هاي مختلف داشتيم.
دكتر گتميري همچنين ضمن اشاره به همكاري اين دفتر در برگزاري جشن‌هاي فارغ التحصيلي دانشجويان دانشكده‌هاي مختلف گفت: در اين راستا اقدامات ديگري چون تبديل ايميل دانشجويي دانشجويان به ايميل Alumni نيز انجام گرفته است كه اين امر مورد موافقت مسئولين نيز قرار گرفته است.
وي همچنين به ساختمان موقت اين دفتر در ساختمان قديمي دانشگاه واقع در نبش خيابان طالقاني اشاره كرد و گفت: در اين ساختمان كه فعلاً بطور موقت داير شده است 5-4 اتاق وجود دارد كه 2 نفر از پرسنل روابط عمومي نيز در اين دفتر مشغول فعاليت مي‌باشند و اگر مسئولين دفاتر ارتباط با دانش آموختگان كسي را بعنوان نماينده معرفي كنندآن ها مي توانند با حضور در اتاقي كه براي آنان درنظر گرفته شده، پيگيري كارها را با سرعت بيشتري انجام دهند.
دبير دفتر ارتباط با دانش آموختگان همچنين به تابلوي نصب شده در ساختمان قديمي دانشگاه واقع در خيابان طالقاني افزود، اين امر نوعي رسميت بخشيدن به اين دفتر است.
وي همچنين در اين  بخش از سخنان خود از مساعدت‌هاي دكتر شمس، معاون غذا و داروي دانشگاه تشكر كرد و گفت در مسئله بازسازي اين ساختمان كه بجز اسكلت آن، بايد تماماً بازسازي مي‌گرديد ايشان به ما كمك كردند كه اين امر با سرعت بيشتري انجام گيرد.
وي همچنين در اين جلسه اسلايدي را درخصوص بازديد از نحوه مراحل بازسازي را نمايش داد و افزود، موارد ديگري نيز مورد پيگيري است كه مي‌توان به مكاتبات با معاونت پژوهشي جهت تبديل ايميل دانشجويي به ايميل دانش آموختگي، تهيه ليست تجهيزات اداري و فني مورد نياز ساختمان، مستقر شدن همكاراني از روابط عمومي بصورت تمام وقت در ساختمان ياد شده، تهيه يكسري گزارش‌هاي تصويري و ... اشاره كرد.
دبير دفتر ارتباط با دانش آموختگان همچنين در بخش پاياني سخنان خود گفت، نقشه داخلي نيز درخصوص اين دفتر پيشنهاد شد كه توسط رييس دفتر ارتباط با دانش آموختگان نيز مورد تاييد قرار گرفت و همچنين طراحي لوگو جهت آرم مهر و سربرگ مكاتبات اين دفتر و ارايه به كميته تاييد آرم هيات ريسه محترم دانشگاه نيز انجام يافته است.
دكتر گتميري در اين جلسه ضمن اشاره به تاكيد استاد دكتر بهادري جهت تعبيه شاخه‌اي در اين دفتر به منظور پيگري امور مربوط به اساتيد، دو خط شماره تلفن تماس به شماره‌هاي 64432257 و 88962268 را جهت ارتباط با همكاران اين دفتر و دانش آموختگان دانشگاه اعلام كرد.
وي همچنين در اين جلسه از دكتر لاريجاني بخاطر تخصيص بودجه‌اي بالغ بر 400 ميليون ريال جهت هزينه‌هاي بازسازي و 200 ميليون ريال جهت هزينه‌هاي تجهيزات اداري و فني دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه تشكر و قدرداني كرد.
اين گزارش مي افزايد دكتر مسلم بهادري رييس دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه نيز در ادامه اين جلسه ضمن تشكر از دكتر لاريجاني گفت، فعاليت ما تقريباً نزديك به 2 سال است كه شروع شده، عليرغم پيشرفت هاي زيادي كه داشته ايم آنطور كه مي خواستيم پيشرفت نداشتيم.
وي افزود، قسمت اعظم عدم پيشرفت مربوط به مكان اين دفتر بود كه ابتدا قرار بود در خيابان ايتاليا، ساختماني براي اين دفتر خريداري شود كه متاسفانه دانشگاه تهران با توجه به مشكلات موجود با خريد آن موافقت  نكرد و ما مجبور شديم كه مكان فعلي را كه در ساختمان قديم اين دانشگاه است براي اين مسئله اختصاص دهيم كه بايد بگويم اين ساختمان در ابتدا كاملاً نامناسب بود ولي با مساعدت رياست دانشگاه و پيگيري‌هاي مستمر دكتر گتميري، انشاءاله تا اواخر بهمن ماه اين دفتر آماده و مورد بهره‌برداري قرار خواهد گرفت.
وي در ادامه افزود، فعلاً بطور موقت يك بخشي كه قبلاً اداره كارگزيني دانشگاه در آنجا ساكن بود را گرفتيم و در آنجا رسدهايي را براي دانشكده‌ها مشخص كرديم و دوستان عزيزي از روابط عمومي دانشگاه مامور شدند و در آنجا مستقر هستند. استدعايي كه از دانشكده ها داريم اين است كه نمايندگان اين دانشكده‌ها به اين دفتر مراجعه كنند و بطور دائم با ما و اين دفتر در ارتباط باشند.
دكتر بهادري همچنين با اشاره به ارتباط اين دفتر با فارغ التحصيلان دانشكده‌ها از جمله دانشكده پيراپزشكي و برگزاري 2 مراسم در اين دانشكده‌ گفت، اين برنامه وتشكيل اين دفتر دو فايده دارد و آن اينكه با تاسيس اين دفتر و شروع فعاليت، مكاني براي دانش آموختگان دانشگاه علي الخصوص كساني كه در ايران نيستند و در خارج از كشور بسر مي برند در نظر گرفته مي‌شود كه اين مكان محل ارتباط با دانش آموختگان اين دانشگاه چه در داخل و چه در خارج از كشور است و ديگر اينكه اگر بتوانيم يك ارتباط كاري با اساتيد فرهيخته چه بازنشسته و چه غيربازنشسته ايجاد كنيم براي دانشگاه مفيد و مثمر ثمر خواهد بود.
وي همچنين خطاب به روساي دانشكده‌ها گفت، تمام اميد و استدعايمان اين است كه روساي دانشكده‌ها و دكتر لاريجاني با مساعدت و حمايت‌هاي خود موجب تسريع كار شوند.
رييس دفتر ارتباط با دانش آموختگان ضمن اشاره به سفر خود به دانشگاه هاروارد و تبادل نظر با مسئولين Alumni آن دانشگاه گفت، سعي بر اين است از تجربيات آنان استفاده كنيم.
اين گزارش مي‌افزايد، دكتر بهادري در بخش ديگري از سخنان خود افزود، البته در ايران هنوز اين دفتر ارتباط با دانش آموختگان به صورت يك سنت رسم نشده و كار ما به عنوان يك كار جديد و نو پيشرفت كندي دارد. البته گردهمايي فارغ التحصيلان در ايران سابقه دارد ولي اينكه يك مركز داشته باشيم براي ارتباط منطقي بين دانش آموختگان و دانشگاه داشته باشيم، سابقه ندارد.
وي با اشاره به فعاليت‌هاي حاج آقا نيري و خيرين سلامت كشور افزود، در  بخش ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه نيز قدم براشتن كار مشكلي بود، چون اول بايد يك جايگاهي ايجاد مي شد تا فارغ التحصيلان بتوانند با آن ارتباط برقرار كنند.
رئيس دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه سپس افزود با رفع مشكل مكان خواهيم توانست از كمكهاي خيرين و همچنين ساير سازمان هاي دولتي نظير نظام پزشكي براي تكميل بانك اطلاعاتي دانش آموختگان استفاده كنيم.
دكتر بهادري همچنين توصيه كرد كه نمايندگان دفاتر دانش آموختگان دانشكده‌ها، 2 هفته بعد جلسه‌اي در اين خصوص داشته باشند، چون اگر فعاليت اين دفتر شروع شود خيلي از كارها پيشرفت خواهد نمود و همچنين گفت، از دانشكده‌ها مي‌خواهيم در داخل دانشكده‌ها نيز اين دفتر را برقرار كنند و يك نفر را به عنوان رابط تعيين كنند و تنها خواهشم اين است كه دانشكده‌ها فعال شوند و اگر كار را به عمل برسانيم، دانشگاه‌ علوم پزشكي تهران از قدرت زيادي برخوردار خواهد شد و بنده مطمئنم طبق فرمايش قرآن كريم بعد از هر سختي، يك آسايش بدنبالش وجود دارد.
پس از سخنان، دكتر بهادري و دكتر گتميري، روساي دانشكده ها، به ارائه نكته نظرات و فعاليت هاي انجام شده در دفاتر ارتباط با دانش آموختگان دانشكده ها پرداختند كه ابتدا دكتر مصداقي‌نيا رييس دانشكده بهداشت ضمن تشكر از دكتر لاريجاني، دكتر بهادري و دكتر گتميري گفت، دسترسي ما به فارغ التحصيلان، بخصوص در دانشكده بهداشت سخت است و ما نياز به يكسري تبليغات داريم كه مردم ما را بشناسند.
وي در ادامه سخنانش پيشنهاد داد، جهت معرفي اين دفتر در روزنامه‌هاي كثيرالانتشاري نظير ايران، همشهري، بصورت رپرتاژ آگهي و يا از طريق تلويزيون بصورت زيرنويس اطلاع رساني شود.
دكتر مصداقي نيا همچنين پيشنهاد كرد نامه‌اي با امضاي رييس دانشگاه يا رييس دفتر دانش آموختگان براي دانش آموختگان ارسال شود. وي افزود، در دانشگاه‌هاي معتبر دنيا نيز اين موارد ديده شده كه چنين نامه‌هايي به امضا رييس دانشگاه براي فارغ التحصيلان ارسال مي‌شود تا اين ارتباط حفظ شود.
سپس دكتر درگاهي، رييس دانشكده پيراپزشكي نيز ضمن تسليت ايام شهادت امام حسين(ع) و ارايه گزارشي از فعاليت‌هاي صورت گرفته در زمينه ارتباط با دانش آموختگان اين دانشكده گفت، در تير ماه امسال يك مراسم فارغ التحصيلي برگزار كرديم كه در اين مراسم براي اولين بار بصورت متمركز عمل كرديم و اين مراسم از لحاظ شكل و شمايل شبيه مراسم فارغ التحصيلان پزشكي بود و همچنين براي اولين بار با توصيه استاد دكتر بهادري فارغ التحصيلان قسم نامه قرائت كردند كه حتي در اين مراسم فارغ التحصيلان سال‌هاي گذشته نيز حضور داشتند كه از اين برنامه استقبال خوبي صورت گرفت.
وي همچنين در ادامه ارايه گزارش خود افزود، يك فرمي نيز تهيه كرديم كه اطلاعات را از پرونده فارغ التحصيلان استخراج كنيم.
دكتر درگاهي همچنين به راه اندازي سايت دانشكده اشاره كرد و گفت، در اين سايت ايميل دفتر ارتباط با دانش آموختگان را قرار داديم و فراخوان اين دفتر را نصب كرديم. وي اضافه كرد، در روزنامه‌ها نيز قرار بود، اطلاع رساني كنيم كه به دليل بالا بودن هزينه منصرف شديم.
رييس دانشكده پيراپزشكي در پايان سخنان خود خواستار توجه، حمايت و مساعدت‌ از سوي مسئولين شد و گفت، معاونين آموزشي، پژوهشي و پشتيباني با حمايت‌هاي خود مي‌توانند ما را با حمايت خود در جهت پيشبرد اهداف ياري نمايند. وي همچنين دكتر دشتي را بعنوان نماينده دفتر ارتباط با دانش آموختگان اين دانشكده معرفي كرد.
اين گزارش مي‌افزايد، همچنين در ادامه ارايه نظرات و پيشنهادات در اين جلسه، دكتر منزوي، رييس دانشكده دندانپزشكي نيز ضمن تشكر از دكتر لاريجاني، دكتر بهادري و دكتر گتميري بخاطر تلاش‌هاي صورت گرفته در اين زمينه افزود، تاسيس دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه يك اقدام بزرگي است و در ادامه گفت، ما نيز در اين زمينه 700 فرم در كنگره قبلي كه برگزار شد توسط فارغ التحصيلان پر شده كه مورد استفاده قرار خواهد گرفت و همچنين بحث چاپ كتاب است كه در مراحل پاياني اخذ مجوز از وزارت ارشاد هستيم كه انشاءالله بزودي اين كار نيز انجام مي‌شود و ديگر اينكه سايت دانشكده بهتر شده و اميدواريم كه اين امر نيز تقويت گردد.
رييس دانشكده دندانپزشكي ضمن معرفي دكتر طلايي پور به عنوان مسئول دفتر ارتباط با دانش آموختگان اين دانشكده، خاطرنشان كرد، قرار است اساتيد دانشكده با فارغ التحصيلان يك محفلي داشته باشند كه در اين صورت نيز مي‌توانيم اين ارتباط را بيشتر نماييم و پيشنهاد داد از طريق نظام پزشكي مي‌توانيم راحت‌تر به آدرس فارغ التحصيلان دسترسي پيدا كنيم.
سپس دكتر اكبري، رييس دانشكده توانبخشي نيز طي سخناني با تسليت ايام محرم و تشكر از دكتر لاريجاني، دكتر بهادري و دكتر گتميري به اقدامات انجام گرفته در اين خصوص در دانشكده توانبخشي پرداخت و گفت، از كارهايي صورت گرفته،‌ اطلاع رساني و معرفي اين دفتر در جشن فارغ التحصيلان توانبخشي، اطلاع رساني در كنگره، بازآموزي مربوط رشته‌هاي توانبخشي بوده و همچنين به انجمن‌هاي رشته توانبخشي مراجعه كرديم تا آخرين آدرس فارغ التحصيلان اطلاع پيدا كنيم كه فارغ التحصيلان ما كجا هستند تا با آنها ارتباط برقرار كنيم، مخصوصاً فارغ التحصيلان رشته فيزيوتراپي كه اكثراً در خارج از كشور هستند. وي همچنين در پايان سخنان خود آقاي احسني را نيز مسئول دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشكده توانبخشي معرفي كرد.
اين گزارش مي‌افزايد، همچنين دكتر نوروزي، نماينده دانشكده پزشكي نيز يكي ديگر از افرادي بود كه درخصوص اين دفتر گفت، بايد انگيزه‌هاي مختلف فارغ التحصيلان را جهت حضور در اين دفتر و گسترش و ادامه ارتباطشان را بررسي و اين انگيزه را افزايش دهيم.
وي همچنين به نقص سيستم ايجاد بانك اطلاعاتي در دانشكده پزشكي اشاره كرد و گفت، هنوز اين موضوع در دانشكده ايجاد نشده و دراين مورد نقص وجود دارد و رابطين در اين راستا بايد بيشتر تلاش كنند و ايجاد بانك‌هاي اطلاعاتي در طبقه‌بندي كوچك و مشخص امر ضروري است.
دكتر نوروزي ضمن بيان مطلب فوق به دسترسي اطلاعات جهت ايجاد بانك اطلاعاتي به نظام پزشكي اشاره كرد و گفت، از اين مركز مي‌توانيم جهت گسترش اطلاعات خود نيز كمك بگيريم.
وي همچنين از پيشنهادات ديگر خود به تعيين و ايجاد رابطين از گروه‌هاي سني فارغ التحصيلان اشاره كرد و افزود، با تعيين رابط از هر گروه سني فارغ التحصيلان، بهتر مي‌توانيم كارها را انجام دهيم و اين ارتباطات را گسترش دهيم و بر رابطين سالي تاكيد كرد و خاطرنشان كرد دانشجويان فعلي نيز از اهميت زيادي برخوردارند و اين افراد را بايد از زمان دانشجويي با اين دفتر آشنا سازيم تا بعدها بتوانيم راحت تر ارتباط برقرار نماييم.
دكتر نگارنده، رييس دانشكده پرستاري و مامايي نيز در اين جلسه به ارايه گزارشي از فعاليت‌هاي صورت گرفته در ارتباط با دانش آموختگان پرداخت و گفت، خانم واثق، مسئول دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشكده با تلاش‌هايي كه انجام دادند، علاوه بر جشن‌هاي فارغ التحصيلان، چند گردهمايي ديگري نيز با فارغ التحصيلان تشكيل دادند.
رييس دانشكده پرستاري و مامايي همچنين افزود، كانون بازنشستگان دانشكده پرستاري و مامايي، دوبار در دانشكده برگزار شده و ديگر اينكه دانشجوياني كه اخيراً فارغ التحصيل شدند فرم‌هايي دراختيار آنان قرار داديم كه اين فرم‌ را تكميل نمايند تا بعدها راحت‌تر بتوانيم به آنها دسترسي داشته باشيم.
وي همچنين به صفحات وب سايت دانشكده اشاره كرد و گفت، اين وب سايت را به دفتر اصلي دانشگاه لينك كرديم تا فارغ التحصيلان بتوانند از اين طريق نيز ارتباط داشته باشند.
پس از ارائه نكته نظرات توسط روساي دانشكده ها در بخش دوم اين جلسه، دكتر لاريجاني، رئيس دانشگاه علوم پزشكي تهران نيز طي سخناني اظهار داشت، مسئله دانش آموختگان يكي از ظرفيت هاي مثبت دانشگاه است كه هنوز نتوانسته ايم كار بزرگي را در اين خصوص انجام دهيم و از دوستان خواهشي كه دارم اين است كه دفتر مركزي اين مجموعه قبل از پايان سال و ايام عيد فعال شود و اين مكان مرجعي باشد كه اين جلسات را در اين دفتر برگزار كنيم.
دكتر لاريجاني همچنين در ادامه سخنان خود بر جنبش و جوشش همكاران در دانشكده ها تاكيد كرد و افزود، واقعيت امر اين است كه نبايد ما انتظار داشته باشيم كه كسي از بيرون به ما كمك نمايد مسئولين اين دفاتر در دانشكده ها خود بايد فعاليت هايشان را انجام دهند و دفتر مركزي فقط بايد با هدايت، اين فعاليت ها را مركزيت بخشد.
وي همچنين به سابقه و قدمت دانشكده پزشكي به عنوان قديمي ترين دانشكده و بعد از آن به دانشكده داروسازي اشاره كرد و گفت، براي جمع آوري اطلاعات بايد كارها را پله پله انجام داد و از قديمي ترين اسناد اين اطلاعات را جمع آوري كرد و اين كارها با يك همدلي انجام مي گيرد و كار سختي نيست.
دكتر لاريجاني همچنين بر فعال سازي Network  دانشگاه تاكيد كرد و گفت، گزارشات ارائه شده توسط دوستان متناسب بافعاليت هاي 5/1 سال گذشته نيست و مي توانست بهتر از اينها باشد. وي در ادامه به سامان دهي مناسب برگزاري جشن هاي فارغ التحصيلي دانشجويان اشاره كرد و گفت، از اينكه اين موضوع يك روند منطقي و درستي پيدا كرده است باعث خوشحالي است است.
رئيس دانشگاه در بخش ديگري از سخنان خود بر داشتن يك استراتژي درست تاكيد كرد و گفت، دكتر بهادري و دكتر گتميري بايد بيشتر روي اين قضيه فكر كنند كه با تشكيل دفتر ارتباط با دانش آموختگان، از اين دانش آموختگان چه كمكي مي توانيم بگيريم و در پيشبرد اهداف دانشگاه قدم برداريم. وي با اشاره با فعاليت هاي دفتر خيرين دانشگاه كه در عرض مدت چند ماه توانسته است در جذب كمكهاي خيرين در بيمارستان هاي تحت پوشش دانشگاه ازجمله بيمارستان رازي، شريعتي، اميراعلم و ... موفق عمل نمايند گفت اين موضوع مي تواند به عنوان الگو درجهت پيشبرد اهداف دانش آموختگان نيز موثر واقع شود.
دكتر لاريجاني همچنين در اين جلسه در زمينه فعاليت هاي دفتر مركزي دانش آموختگان گفت، اين دفتر بايد چند كار ازجمله پاسخگويي به مراجعين، طراحي نرم افزار اساسي جهت جمع آوري اطلاعات، سطح بندي دانشكده ها و برگزاري جلسات مستقل با حضور مسئولين دفاتر دانش آموختگان دانشكده ها را پشتيباني نمايد و ديگر اينكه ببيند از اين فارغ التحصيلان چه چيزي مي خواهند. وي اضافه كرد، در اين دانشگاه با استفاده از پتانسيل فارغ التحصيلان خود مي تواند در جهت پيشبرد اهداف خود قدمهاي مهمتري بردارد.
رئيس دانشگاه علوم پزشكي تهران در بخش ديگري از سخنان خود نيز به فعاليت هاي برجسته فارغ التحصيلان اين دانشگاه اشاره كرد و در زمينه پيامدهاي مثبت اين ارتباط با فارغ التحصيلان گفت، به عنوان مثال با ارتباطي كه با فرزند دكتر قريب داشتيم باعث شد كه تمام آثار اين استاد ارجمند دراختيار اين دانشگاه قرار گيردو دانشگاه نيز به منظور بزرگداشت ايشان مراسمي در خرداد ماه سال آينده برگزار خواهد كرد.
دكتر لاريجاني همچنين از نكات ديگر به بحث چاپ آگهي فراخوان تاسيس اين دفتر در روزنامه هاي كثيرالانتشار گفت، اين موضوع نيز مي تواند به صورت متمركز در يك اطلاعيه منسجم چاپ شود و در متن اطلاعيه آدرس سايت دانشكده ها نيز قيد شود و در اين زمينه بايد يك كار معقول انجام داد. وي همچنين گفت، مي توان در كنار يك استاد فرهيخته از همكاري يك فرد جوان به منظور اجراي اين فعاليت ها استفاده كرد تا كم كم  اين مجموعه قدرتمند شده و به خودكفايي برسد و جلسات مسئولين دفاتر ارتباط با دانش آموختگان به صورت متمركز برگزار شود.
رئيس دانشگاه در ادامه سخنان خود به موضوع اطلاع رساني در اين زمينه اشاره كرد و گفت، مي توان با تهيه بنرهايي با موضوع معرفي اين دفتر و نصب آن در دانشكده ها و ايجاد ارتباط بين دفتر مركزي و گروه هايي كه جشن هايي فارغ التحصيلان برگزار مي نمايند اين ارتباط را سامان بخشيد.
دكتر لاريجاني ضمن تشكر از دكتر بهادري و دكتر گتميري خطاب به آنان گفت، در عين حاليكه از اقدامات انجام شده تشكر مي كنيم بايد برنامه ها را طوري طراحي نماييم كه حركت ها تندتر صورت گيرد و كساني كه حاضرند به دانشگاه مادر خود كمك نمايند، كمكهايشان را جذب نماييم  و حتي در اين خصوص مي توان با جذب يك وكيل كمك كرد تا كمك هاي جذب شده افراد درجهت اهداف آنان صرف شود.
دكتر لاريجاني در پايان سخنان خود مجددا از زحمات دكتر بهادري، دكتر گتميري و همكاران دفتر ارتباط با دانش آموختگان و دانشكده ها تشكر كرد و افزود، با تاسيس اين دفتر و فعاليت هاي آن برگزاري جشن هاي فارغ التحصيلان  منطقي تر، متمركزتر و معقول تر شده و با استفاده از اين بستر كارهاي بهتري نيز مي توان انجام داد.

کلمات کلیدی