مراسم تقدیر از خدمات ارزنده دکتر قارونی استاد پیشکسوت قلب و عروق دانشگاه برگزار شد

مراسم تقدیر از خدمات ارزنده دکتر قارونی استاد پیشکسوت قلب و عروق دانشگاه برگزار شد

خدمات ارزشمندی که دکتر قارونی در طول 37 سال به دانشگاه علوم پزشکی تهران ارائه کرده جبران نشدنی است اما گروه قلب و عروق دانشگاه با برگزاری مراسم جشنی، از بخشی از خدمات خالصانه او قدردانی کرد.

مراسم بزرگداشت و جشن بازنشستگی استاد دکتر قارونی پنج شنبه 23 اسفند 97 در تالار امام بیمارستان امام خمینی برگزار شد.
در این مراسم  دکتر اسلامی، استاد گروه قلب و عروق بیمارستان امام خمینی، گفت: با یادآوری نام استاد قارونی خاطرات بهترین معلم در آموزش دانشجویان پزشکی در یادها زنده می شود. به یاد دارم سال 63  وقتی کتاب اطلس کاردیوگرافی دکتر قارونی منتشر شد که تا آن زمان کتاب فارسی در این زمینه به چاپ نرسیده بود این کتاب کمک شایانی به رشته قلب در دانش پزشکی کشور کرد .
دکتر نعمتی پور مدیر گروه قلب و عروق دانشگاه، ضمن ابراز خرسندی از اینکه سالها در کنار دکتر قارونی بوده و افتخار همکاری با وی را داشته، ابراز تاثر کرد که این استاد گرانقدر بازنشسته شده و شاید دانشگاه کمتر چنین استادانی را به خود ببیند.
وی گفت: دکتر قارونی همیشه از اساتید بزرگ گروه قلب بود و خاطرات برجسته ای از ایشان در ذهن ما به یادگار مانده است. نقش ایشان در آموزش پزشکی بسیار ماندگار خواهدبود.
دکتر پارسا استاد پیشکسوت دانشگاه هم در سخنانی ،گفت: برای پرورش یک استعداد باید ژنتیک تظاهر کند افراد مستعد توانسته اند جهان را تغییر و پرورش دهند. وقتی در مورد دارویی برای دیابت سخن به میان می آید متفورمین داروی پایه است و جایگزین ندارد. انسانها هم اینگونه اند اشخاصی مانند دکتر قارونی تکرار نشدنی هستند.
وی تقویت آموزش در دانشگاه را بسیار مهم خواند و افزود: استاد قارونی از معدود پزشکانی است که در امر آموزش بسیار دقیق بود و افرادی که پرورش داده بسیار توانمند هستند.
در ادامه، دکتر سیداحمدیان دبیر دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه گفت: برای دانشجویان ورودی سال 64 یکی از اساتیدی که بیشترین و بهترین خاطرات برایشان رقم خورد کلاسهای استاد قارونی بود. ایشان همواره خود را از نظر سنی و اخلاقی با دانشجویان  تطبیق می داد این موضوع موجب شده بود که آموزش بهتری صورت پذیرد.
وی افزود: استاد به تمامی مطالبی که سر کلاس می گفت عمل می کرد سخنان ایشان در مورد تعهد حرفه ای برای ما به یادگار مانده و چون استاد همواره به سخنانش تاکید داشت در وجود ما هم نهادینه شده است.
در ادامه مراسم دکتر ابراهیمی همسر استاد قارونی با قرائت اشعاری، از سالها زندگی صادقانه و زیبا از دکتر قارونی قدردانی کرد.
دکتر موسوی رئیس دفتر بازرسی دانشگاه، گفت: افتخار دارم که در حدود 20 سال است با استاد قارونی دوست و رفیق هستم. این رفاقت از  زمان ریاست دکتر میرخانی که بنده مدیر بیمارستان امام خمینی بودم و چند سالی هم مدیریت بیمارستان امیر اعلم را به عهده داشتم ، به جا مانده که مسبب دوستی عمیقی میان ما شده است.
وی ادامه داد: انسانها به لحاظ ارزش های انسانی و اخلاق سنجیده می شوند نه مدرک یا سمت. الگوهای شخصیتی مانند دکتر یلدا و دکتر قریب پور به دلیل شخصیت انسانیشان ماندگار شده اند. 
دکتر موسوی، اخلاق نیکو، مردم داری، معلم بودن به تمامی معنی، دلسوزی و مهربانی را از خصایل اخلاقی استاد قارونی برشمرد و گفت: بازنشستگی پایان راه نیست و ادامه راه برای ایشان در کسوت یک پزشک انسان و متعهد قطعا هموار خواهد بود.
دکتر ستارزاده از اساتید دانشگاه نیز از قدر و منزلت مثال زدنی استاد قارونی سخن گفت و افزود: استاد در مرحله اول، یک طبیب، یک حکیم، یک معلم و یک هنرمند است این تمام خصوصیاتی است که فقط در یک انسان عاشق بروز و ظهور می کند. 
سپس دکتر محمودی از دوستان قدیمی استاد قارونی، وی را مانند ابر بهار بخشنده و مهربان خواند و این بخشندگی را شامل حال تمامی کسانی دانست که با استاد در ارتباط هستند.
وی استاد را فردی بسیار منظم، دقیق و متعهد دانست که به تمامی تعهدات خود جامه عمل پوشانده است.
محمدی رئیس دبیرستان البرز ( دبیرستانی که استاد قارونی در آنجا تحصیل می کرد) در سخنانی گفت: بیش از نیم قرن است که استاد قارونی از دبیرستان البرز فارغ التحصیل شده اما همچنان در کسوت یک دانش آموز حضور مداوم  و موثر در دبیرستان دارند که مایه مباهات ما است.
وی ادامه داد: لازم می دانم از خدمات ارزنده ای که استاد قارونی بعد از فارغ التحصیلی از دبیرستان البرز برای این دبیرستان انجام داده قدردانی کنم. ایشان استاد انگیزشی در دبیرستان هستند و دانش آموزان را به سوی هدفی که دارند سوق می دهند. ایشان همچنین خدمات مالی بسیاری به خصوص در المپیاد پزشکی به این دبیرستان کرده است.
دکتر احسان قارونی فلوشیپ قلب و پسر استاد قارونی نیز گفت: راجع به پدر سخن گفتن بسیار سخت است . همه می دانیم پدر اسطوره فرزند است ولی پدر من علاوه بر اسطوره بودن، رفیق و معلم من هم بوده. از سه سالگی با او به بیمارستان امیر اعلم می رفتم، زمان مدرسه با پدر راهی می شدم . در زمان دانشجویی نیز پدر استادم بود. همیشه از اینکه همراه او بودم و هستم به خود می بالم.
دکتر قارونی ادامه داد: پدر هیچ گاه تفاوتی میان من و دیگر دانشجویان قائل نبود. محبت خالص او شامل تمامی دانشجویانش می شد. من درس های فراوانی از پدر آموختم و امیدوارم در مراحل زندگی از آنها بهره ببرم.
دکتر صادق نیت رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی، درسخنانی دکتر قارونی را معلمی بی بدیل خواند و گفت: به عنوان نماینده ای از طرف تمامی شاگردان استاد قارونی برای زحماتی که کشیده اند تشکر می کنم.
وی افزود: استاد قارونی به جز خدمات درمانی که ارائه می داد از بهترین معلمان دانشگاه بود. کلاس های پربار ایشان در یاد همه ما زنده است  امیدوارم با خدمتی که انجام می دهیم قدردان زحمات فراوان ایشان باشیم.
در پایان مراسم با اهدای لوح و هدایایی از طرف دوستداران استاد قارونی از 37 سال خدمات ارزنده استاد تقدیر و تشکر شد.
 
خبر: مقدم
عکس: داود فرامرزی
کلمات کلیدی