نخستین همایش بین المللی بنیاد جهانی استاد پروفسور علیرضا یلدا در دانش پزشکی برگزار شد
نخستين همايش بين المللي بنياد جهاني استاد پروفسور يلدا به منظور معرفي تازه ترين دستاوردهاي پژوهشي در دانش پزشكي و بزرگداشت مقام رفيع اساتيد و تشويق پزشكان و پژوهشگران جوان برگزار شد.
در اين همايش كه با حضور دكتر لاريجاني رييس دانشگاه، دكتر بهادري رييس دفتر ارتباط با دانش آموختگان، پروفسورعليرضا رنجبر رييس بنياد، دكتر گتميري مدير روايط عمومي دانشگاه و دبير علمي همايش و جمعي از اساتيد و دانشمندان و پژوهشگران ايراني خارج از كشور بعد از ظهر روز جمعه (30 مهر ماه) در موزه تاريخ علوم پزشكي برگزار شد، پروفسور رنجبر، ضمن بيان ويژگيهاي علمي واخلاقي و سابقه فعاليت هاي علمي پرفسور يلدا، با اشاره به اهداف تاسيس بنياد گفت: اين بنياد علاوه بر نكوداشت مقام رفيع استاد پروفسور يلدا به تشويق پژوهشگران برجسته جوان علوم پزشكي مي پردازد.
وي با اشاره به جوايز جشنواره گفت: اين جوايز در 4 گروه، به پژوهشگران جوان، نواوران عرصه بين المللي، اساتيد برجسته پزشكي و اعطاي بالاترين نشان علمي بنياد به اساتيد پيشكسوت كه پايه گذار رشته خود و منشا خدمات بنيادي در كشور و جهان هستند اعطا مي شود.
در ادامه، دكتر بهادري، با اشاره به سابقه بزرگداشت مشاهير كشور گفت: پيش از اين رسم بود كه سالها بعد از نبود اساتيد از مقام آنها تجليل مي شد در حالي كه به بركت انقلاب ضمن بزرگداشت درگذشتگان از كساني كه در زمان خود منشا اثر هستند نيز تقدير مي شود.
وي دكتر يلدا را معلمي دلسوز، متعهد و مسلمان توصيف كرد و با اشاره به ويژگي همايش گفت: موضوعات متنوع و تازه هاي علوم پزشكي توسط اساتيد صاحب نام دانشگاه هاي معتبر آلمان در اين همايش مورد بحث و بررسي قرار مي گيرد.
سپس، دكتر گتميري نيز ضمن معرفي دانشگاه و دفتر ارتباط با دانش آموختگان هدف از تاسيس اين دفتر را گسترش دامنه ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه در سراسر دنيا دانست و گفت: دانشگاه علوم پزشكي تهران با بيش از 75 سال سابقه رسمي ( از سال 1313 با تاسيس دانشكده پزشكي) و بيش از 150 سال سابقه ( از سال 1228 با تاسيس دارالفنون) بيش از 70 هزار فارغ التحصيل در سراسر دنيا دارد كه در داخل و خارج از كشور منشا خدمات گسترده اي هستند.
دبير دفتر ارتباط با دانش آموختگان با اعلام ايجاد بانك اطلاعاتي هوشمند در دفتر ارتباط با دانش آموختگان گفت: از طريق اين بانك اطلاعاتي در مورد سال فارغ التحصيلي، تخصص هاي مختلف و گرايش هاي كه فارغ التحصيلان علاقمند به فعاليت در آن هستند گزارش گيري سودمند و موثري تهيه مي شود.
در ادامه دكتر لاريجاني، اساتيد را سرمايه هاي اصلي دانشگاه دانست و گفت: دكتر يلدا، دكتر بهادري، دكتر شمس شريعت تربقان و بسياري از اساتيد ديگر از چهره هاي شاخص و سرمايه هاي اصلي دانشگاه و كشور در عالم پزشكي محسوب مي شوند.
رييس دانشگاه، با تبريك ابتكار تاسيس بنياد علمي با نام پرفسور يلدا گفت: ايشان الگو و چراغ فروزنده عالم پزشكي هستند و بيش از نيم قرن فعاليت علمي خود را با استواري ادامه مي دهند.
وي با اشاره به پيشرفت هاي دانشگاه علوم پزشكي تهران تصريح كرد، دانشگاه در حوزه هاي آموزشي، پژوهشي و ارايه فناوري هاي نوين ونگاه نو به دانش بومي سرآمد در كشور و خاورميانه است و نقش اين اساتيد در توسعه اين امر بسيار كليدي است.
اين گزارش مي افزايد، در ادامه اين همايش نشست علمي در رابطه با موضوعات مختلف علوم پزشكي برگزار مي شود و در جشنواره بنياد نيز از مقام رفيع اساتيد، پزشكان و پژوهشگران جوان كه از نظر علمي و اخلاقي برجستهاند تقدير مي شود.
شايان ذكر است، بنياد جهاني استاد پرفسور يلدا توسط گروهي از استادان و دانشمندان و پژوهشگران ايراني خارج از كشور تاسيس شده است و ساليانه جايزه بين المللي علمي بيناد را در رده هاي گوناگون به اساتيد و پژوهشگران برجسته در چارچوب همايش هاي بين المللي اهدا مي كند.
ارسال به دوستان