نشست مشترک ماهانه بخش اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت با حضور استاد پیشکسوت گروه اپیدمیولوژی برگزار شد
نشست مشترك ماهانه اپيدميولوژي و انجمن اپيدميولوژيست ايران مورخ 1 آذر ماه 1390 با حضور دكتر ناصري پيشكسوت اپيدميولوژي مقيم خارج از كشور در سالن اجتماعات ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه برگزار شد.
نشست مشترك ماهانه بخش اپيدميولوژي دانشكده بهداشت و انجمن اپيدميولوژيست ايران با حضور دكتر گويا مدير كل يبماريهاي واگير وزارت بهداشت، دكتر كورش هلاكوئي نائيني سرپرست بخش اپيدميولوژي دانشگاه علوم پزشكي تهران و نايب رئيس انجمن اپيدميولوژيستهاي ايران، دكتر كيومرث ناصري از پيشكسوتان اپيدميولوژي مقيم خارج از كشور، دكتر سياسي استاد پيشكسوت دانشكده بهداشت، دكتر اخوان معاون اداري مالي و دبير دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشكده بهداشت و جمعي از اساتيد ودانشجويان اين دانشكده در تاريخ 1 آذر ماه 1390 درسالن اجتماعات دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه برگزار شد.
در اين نشست دكتراخوان ضمن خير مقدم به حضار، در رابطه با دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه و ارتباط برگزاري اين نشست در اين مكان توضيحاتي ارايه داد و گفت: قدمت دانشگاه علوم پزشكي تهران به سال 1313 بر مي گردد كه اولين و قديمي ترين دانشگاه در كشورمي باشد.در آنن زمان دفتر ارتباط با دانش آموختگان يا alumni يا دفتري براي حفظ ارتباط با دانش آموختگان نداشت ولي در سال 1385 با همكاري و حمايتهاي دكتر لاريجاني رئيس دانشگاه و استاد بهادري رئيس دفتر ارتباط با دانش آموختگان، اين دفتر شكل گرفت و دراين خصوص نيز باز اولين دانشگاهي است كه به تاسيس دفتر ارتباط با دانش آموختگان اقدام كرده است. و پس از ايجاد اين دفتر در دانشكده بهداشت دكتر ادريسيان به عنوان رئيس اين دفتر در دانشكده بهداشت منصوب شد و بنده هم به عنوان دبير اين دفتر در اين دانشكده در خدمت دانش آموختگان دانشكده بهداشت هستم.
دكتر اخوان در ادامه سخنان خود به برگزاري جشن 45 سالگي دانشكده بهداشت با حضور اساتيد پيشكسوت، دانش آموختگان و دانشجويان دانشكده بهداشت و با همكاري دفتر ارتباط با دانش آموختگان اشاره كرد و حضور آقاي دكتر ناصري را در اين دفتر خير مقدم گفت.
در ادامه اين نشست دكتر كورش هلاكوئي سرپرست بخش اپيدميولوژي دانشگاه علوم پزشكي تهران و نايب رئيس انجمن اپيدميولوژيستهاي ايران، ضمن ابراز خرسندي از بازگشت آقاي دكترناصري از استادان پيشكسوت گروه اپيدميولوژي به ايران و دانشكده بهداشت، گفت: از اينكه در خدمت دوستان، همكاران، اساتيد و استاد گراميم دكتر ناصري هستيم خوشحال هستم. زماني كه بنده در سال 1363 به دانشگاه تهران آمدم تنها استاد گروه اپيدميولوژيستي كه به صورت تمام وقت جغرافيايي در اين دانشكده حضور داشتند دكتر ناصري بودند و حضورشان را در اين جمع خير مقدم مي گويم.
وي در ادامه توضيحات خود با اشاره به تاريخچه تشكيل انجمن اپيدميولوژي در جهان و ايران،اظهار داشت، اپيدميولوژي علم جديدي است كه طي مدت زمان پيشرفتهاي آن را مي بينيم.
دكترهلاكوئي دررابطه با تاريخچه اپيدميولوژي در دانشكده بهداشت اظهار داشت، تاريخچه اپيدميولوژي عجين شده با تاريخچه دانشكده بهداشت و انستيتو تحقيقات بهداشتي است كه ما با جان و دل هنوز به اين انستيتو علاقمند هستيم. در آن روزها دوره اپيدميولوژي يك ساله بوده كه دوبار تكميل شد و سه فارغ التحصيل داشت.
سپس دكتر كيومرث ناصر استاد پيشكسوت اپيدميولوژيست ضمن ابراز خرسند از حضور در دفتر ارتباط دانش آموختگان دانشگاه گفت: باعث افتخار من است كه بنده در سال 1347 با دانشكده بهداشت همكاري داشته ام. در آنجا درس خواندم و كار كردم و در حال حاضر هم بسيار خوشحالم كه در بين شما اساتيد و دانشجويان هستم.
وي در ادامه تاكيد كرد ما نبايد تنها به انجام يك پايان نامه دانشجويي و تاليف مقاله اي اكتفا داشته باشيم. ديگر وقت آن رسيده است كه مباني همه گير شناسي را در سطح مملكت گسترش بدهيم. براي اينكه اين حقيقت را به ما نشان مي دهد كه ما چه چيزي داريم؟ معايبش كجاست؟ و چگونه بايد اين معايب را رفع بكنيم؟ و به چه صورت با آن برخورد بكنيم؟
در ادامه اين نشست اساتيد و دانشجويان سوالات و پيشنهادات خود را مطرح كردند و دكتر ناصري به سوالات آنان پاسخ گفت و در پايان مراسم نيز به رسم يادبود هديه اي به دكتر ناصري اهداء شد./ز
خبرنگار : رياضي كرماني
ارسال به دوستان