پانزدهمین جشنواره ابن سینا/ دکتر شب بیدار، جایزه پایان نامه پژوهشی در مقطع Ph.D را کسب کرد

پانزدهمين جشنواره ابن سينا/ دكتر شب بيدار، جايزه پايان نامه پژوهشي در مقطع Ph.D را كسب كرد

دكتر سكينه شب بيدار، در پانزدهمين جشنواره ابن سينا، موفق به كسب جايزه پايان نامه پژوهشي در مقطع Ph.D شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، جشنواره ابن سينا هرساله به منظور پاسداشت اساتيد، محققين و پژوهشگران در حوزه آموزش و پژوهش، در نيمه بهمن ماه، به نشانه سالروز تاسيس دانشكده پزشكي (15 بهمن سال 1313) در تالارابن سيناي دانشكده پزشكي برگزار مي شود.
پانزدهمين جشنواره ابن سينا، روز سه شنبه 15 بهمن ماه 1392 با حضور دكترعلي لاريجاني رييس مجلس شوراي اسلامي، دكترحسن هاشمي وزير بهداشت، دكترجعفريان رييس دانشگاه، دكتر ملك زاده معاون پژوهشي وزير بهداشت، اساتيد برجسته و دانشجويان برگزار شد.
دكتر سكينه شب بيدار؛ دانشيار دانشكده علوم تغذيه و رژيم شناسي، گفت: عنوان پايان نامه من تعيين توزيع فراواني ژنوتيپ ها  در پلي مرفيسم هاي ژن گيرنده ويتامينD در مبتلايان به T2D و نقش شكل كاركردي Functional آن در اثربخشي مصرف دوغ غني شده با ويتامين D درمقايسه با دوغ ساده بروي زيست نشانگرهاي متابوليك، آماسي و استرس اكسيدلتيو است.  
وي تصريح كرد: اين طرح در مبتلايان نوع دو به مدت سه ماه اجرا شد وبيماران مبتلا به نوع دو به مدت سه ماه دوغ غني شده با ويتامين D مصرف كردند يعني روزانه 1000 واحد ويتامين D گرفتند.
دكتر شب بيدار، دليل انتخاب دوغ غني شده در پايان نامه‌اش را در دسترس بودن اين نوشيدني سنتي كه بر سر سفره همه ايراني‌ها وجود داشت، عنوان كرد.
وي، افزود: انتظار من اين است كه اين طرحها در كتابخانه ها نماند و از آنها به عنوان صنعت و ارتباط با دانشگاه استفاده شود. دكتر شب بيدار خاطر نشان كرد: نتايج اين طرح را دنيا پذيرفته است و اين طرح در مجلات معتبر خارجي منتشرشده و از آن گزارش هاي خوبي هم تهيه؛ و نتايج آن هم كاربردي شده است.

کلمات کلیدی