پنجمین کنگره بین المللی تازه‌های دستاوردهای پژوهش در دانش پزشکی آغاز بکار کرد

پنجمين كنگره بين المللي تازه‌هاي دستاوردهاي پژوهش در دانش پزشكي آغاز بكار كرد

پنجمين كنگره بين المللي تازه‌هاي دستاوردهاي پژوهش در دانش پزشكي به منظور ايجاد همكاري‌هاي علمي و تبادل تجربيات پژوهشي و آموزشي بين دانشمندان و استادان علوم پزشكي كشور، امروز آغاز بكار كرد.

پنجمين كنگره بين المللي تازه‌هاي دستاوردهاي پژوهش در دانش پزشكي از پزشكي مولكولي، سلولي و باليني، صبح روز دوشنبه 14 مهرماه 93 با حضور دكتر جعفريان رييس دانشگاه، دكتر بهادري رييس دفتر ارتباط با دانش آموختگان، دكتر يلدا استاد پيشكسوت گروه عفوني، دكتر رنجبر رييس كنگره، دكتر رسولي نژاد دبير علمي كنگره و جمعي از متخصصين رشته‌هاي هاي مختلف علوم پزشكي در تالار امام بيمارستان امام خميني (ره) آغاز بكار كرد.
در ابتدا دكتر رنجبر رييس كنگره، ضمن قدرداني از مدعوين براي حضور در اين مراسم، دكتر يلدا را استادي بي نظير در پايبندي به اخلاق دانست و گفت: انگيزه ايجاد بنياد علمي جهاني پروفسور يلدا به ريشه‌هاي كهن و بالنده پزشكي ايران برمي گردد، جايي كه پزشكي نه يك حرفه بلكه دانشي رباني محسوب مي‌شود و رعايت مسائل اخلاقي و مهر و عطوفت به بيماران و احترام هميشگي به استاد جزء جدا ناپذير آن به شمار مي‌رود. 
وي تلاش در ارتقاي دانش، هنر و اخلاق پزشكي در جهت بهبودي سلامت جامعه را از مهم‌ترين اهداف بنياد آكادميك پروفسور يلدا عنوان كرد و گفت: نخستين كنگره علمي اين آكادميك در سال 2010 ميلادي در محيط مقدس دانشگاه علوم پزشكي تهران برگزار شد و پس از آن همه ساله اين كنگره، با بالاترين سطوح علمي و بهره گيري از دانشمندان و پژوهشگران صاحب نام داخل و خارج كشور و نيز با حمايت‌هاي بي دريغ رياست پيشين و كنوني دانشگاه و راهنمايي‌ها و پشتيباني مستمر و بي شائبه دكتر بهادري برگزار مي‌شود.
دكتر رنجبر افزايش استانداردهاي حرفه اي و آموزشي در علوم پزشكي را از ديگر اهداف اين بنياد برشمرد و افزود: كوشش در ايجاد همكاري‌هاي علمي و تبادل تجربيات پژوهشي و آموزشي بين دانشمندان و استادان علوم پزشكي در سطح جهان و حمايت از دانشمندان و پژوهشگران جوان در علوم پزشكي و بهداشت عمومي همواره هدف ما بوده و هست. 
پس از آن دكتر بهادري رييس دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه، ضمن قدرداني از دكتر رنجبر و ديگر كساني كه در برگزاري اين كنگره تلاش هاي فراواني كرده‌اند، گفت: دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه علاوه بر وظيفه ي هماهنگ سازي فعاليت‌هاي علمي و كاركردي دانش آموختگان و ايجاد شبكه ارتباطي منظم بين آن‌ها در داخل و خارج كشور، با مؤسسات، جوامع، انجمن‌ها و آكادمي‌هاي علمي جهان ارتباط تگاتنگي ايجاد كرده است. 
وي افزود: پاسداشت و بزرگداشت استادان و عزيزاني كه به عنوان استاد و محقق چه در گذشته و چه در حال، نقش اساسي در تربيت انديشمندان داشته‌اند از ديگر وظايف مهم دفتر ارتباط با دانش آموختگان است كه اين سنت حسنه امسال پنجمين سال خود را پشت سر مي‌گذارد. 
دكتر بهادري پروفسور يلدا را الگويي بي نظير در اخلاق و حرفه ي پزشكي خواند و گفت: دكتر يلدا مطب خصوصي ندارد و تمام وقت خود را وقف شاگردانش كرده ايشان معلمي دلسوز، متعهد و برجسته است كه دانسته‌هاي خود را بي ريا به شاگردانش مي‌آموزد. 
در ادامه دكتر جعفريان نام گذاري كنگره تازه‌ترين دستاوردهاي پژوهش در دانش پزشكي به نام يكي از برجسته‌ترين اساتيد دانشگاه، استاد دكتر يلدا، را تكريم جايگاه وي در عرصه علم و دانش دانست و گفت: اميدوارم اين حركت شايسته تداوم داشته و الگويي براي دانش آموختگان فرهيخته علوم پزشكي باشد. 
وي در ادامه، با بيان اينكه، امروزه گسترش قلمرو دانش در عرصه‌هاي مختلف شتابي خيره كننده دارد و اندكي غفلت زمينه ساز خروج از گردونه علم خواهد شد، تصريح كرد: رشد و توسعه دانش پزشكي خصوصاً با توجه به ارتباط تنگاتنگي كه با فناوري‌هاي نوين پيدا كرده در اين ميان خيره كننده تر است.
وي افزود: هر روز شاهد دستاوردي جديد در عرصه‌هاي طب هستيم و به روز بودن تنها با رصد اين اتفاقات و توسعه ارتباطات ميسر است و تجربه ي گذشته شاهدي بر اين مدعاست.
دكتر جعفريان با اشاره به فعاليت 1600 عضو هيات علمي در دانشگاه و پيشتاز بودن آن‌ها در دانش پزشكي در كشور، خاطر نشان كرد: دانشگاه علوم پزشكي تهران بايد پل ارتباطي حوزه ي علوم پزشكي كشور با دانشمندان و مراكز پيشرو پزشكي در جهان باشد، برگزاري اين گونه كنگره‌ها با همت اساتيد برجسته پزشكي دنيا، راه موثري براي برقراري اين ارتباط است. 
توضيح اينكه، اين كنگره با 20 امتياز بازآموزي و با محورهاي ايمونولوژي، غدد، سرطان و سلول‌هاي هاي بنيادي، جراحي، مغز و اعصاب، فشار خون،نانو فناوري، بيماري‌هاي هاي داخلي، بيماري‌هاي هاي عفوني، نفرولوژي، روانشناسي، بيماري‌هاي هاي كودكان، تازه‌هاي هاي پوست، زنان و زايمان، مهندسي پزشكي، چشم پزشكي، آموزش پزشكي، اخلاق پزشكي و ... به همت دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه و با همكاري بنياد علمي جهاني پروفسور دكتر عليرضا يلدا از 14 مهرماه آغاز و تا 18 مهر ادامه خواهد داشت.

منبع: روابط عمومی

کلمات کلیدی