پیام رئیس دانشگاه به ششمین کنگره تازه ترین دستاوردهای پژوهش در دانش پزشکی

پیام رئیس دانشگاه به ششمین کنگره تازه ترین دستاوردهای پژوهش در دانش پزشکی

دکتر جعفریان رییس دانشگاه، با ارسال پیامی به ششمین کنگره دکتر یلدا بر گسترش همكاري بين‌المللي دانشمندان داخل و خارج از كشور تاکید کرد.

 

متن پیام دکتر جعفریان رئیس دانشگاه به شرح ذیل است:


امروزه دانش پزشكي با سرعت و شتابي بالا به‌روز مي‌شود و هرروز اتفاقات تازه‌اي در حوزه پزشكي رخ مي‌دهد و همين دليلي بر نياز ما براي ارتباط با متخصصين بين‌المللي حوزه علوم پزشكي در سراسر جهان است. تجربه نشان داده در رشته‌هايي كه ارتباط بهتري داشته‌ايم دانشمان به‌روزتر است. با توجه به اينكه در رشته پزشكي دانش در خدمت مردم است و براي كمك به مردم توليد مي‌شود، رسالت متخصصين پزشكي نيز اين است كه فاصله علمي خود را با دنيا به حداقل برسانند.
خوشبختانه دانشگاه علوم پزشكي تهران ورود به عرصه بين‌الملل را آغاز كرده است و بر اساس چارچوب مشخصي كه براي فعاليت‌هاي علمي دانشگاه تدوین‌شده در توليدات علمي به نقاط روشني دست‌یافته است.
امروز دانشگاه علوم پزشكي تهران به حضور بيش از 1600 عضو هیئت‌علمی و 400 استاد بازنشسته افتخار مي‌كند. در حوزه‌هاي آموزشي، پژوهشي، ارائه فناوري‌هاي نوين و حتي نگاه نو به دانش بومي نيز، این دانشگاه جايگاه ويژه‌اي در منطقه دارد و نقش اساتيد به‌عنوان پايه‌هاي استوار در اين زمينه بسيار كليدي است. تمامي فعاليت‌هاي علمي، آموزشي و درماني صورت گرفته در اين مجموعه مرهون ازخودگذشتگی‌ها و تلاش‌هاي مستمر علمي اساتيد برجسته‌اي همچون دكتر يلدا است. استاد يلدا يك چهره شاخص و الگوي اخلاقي در جامعه پزشكي است. نام‌گذاري اين كنگره به نام دكتر يلدا نشان مي‌دهد كه تنها دانش و پيش‌كسوتي استاد يلدا ملاك نيست، بلكه آنچه ايشان را از ديگران متمايز ساخته رفتار حرفه‌اي ايشان و رعايت اصول اخلاق پزشكي است كه شايد از مهمترين عوامل مؤثر در موفقيت جامعه پزشكي باشد.
با توجه به اينكه دانشگاه محيط پرورش انسان‌هاي خلاق است، بايستي براي تكامل روحي خود و جمع مخاطبان تلاش كرده و در كنار وظايف آموزشي، پژوهشي و ارائه خدمات به مسائل اخلاقي نيز توجه نمائيم. دو وظیفه اصلي در حوزه پزشكي بر دوش ماست. اول آنكه در جهت سلامت مردم کارکنیم و بايد تلاشمان در جهت نجات مردم و كمك به مردم باشد. دوم این‌که بايد در جهت توسعه مرزهاي دانش تلاش كنيم و البته لازم است همواره تعادل ميان اين دو وظيفه را حفظ كنيم.
با شناخت ظرفيت‌هاي دانشگاه و استفاده از اين ظرفيت‌ها در كنار تشكيل بنيادهاي علمي با حضور متخصصيني از ساير كشورها مي‌توان تلاش‌ها را در زمينه توليد علم بيشتر كرد. محققان ما مي‌توانند با هم‌افزايي همكاران مقيم خارج از كشور و متخصصان ساير كشورها شتاب رشد علمي را بيشتر كنند. برگزاري ششمين كنگره تازه‌ترين دستاوردهاي پژوهش در دانش پزشكي، به همت بنياد علمي استاد يلدا و دفتر ارتباط با دانش‌آموختگان دانشگاه كه جنب‌وجوشی در جمعي از اساتيد برجسته داخل و خارج از كشور ايجاد كرده را به فال نيك مي‌گيريم و اميدوارم اين كنگره در سال‌هاي آتي نيز همچون گذشته با موفقيت به سرانجام رسيده و نقش خود را در پيشرفت علمي كشور ايفا نمايد.
ضمن دعای طول عمر باعزت براي استاد يلدا، توفيق همه متصدیان اين كنگره را از خداوند بزرگ خواستارم.
دكتر علي جعفريان
رئيس دانشگاه
آبان 94

 

کلمات کلیدی