گردهمایی دانش آموختگان گروه مامایی
اولین گردهمایی دانش آموختگان گروه مامایی دانشگاه با حضور جمعی از دانش آموختگان پیشکسوت و موفق این رشته در تالار ابن سینای دانشکده پزشکی روز پنجشنبه مورخ 26/11/91 برگزار شد.
به گزارش دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه،اولین گردهمایی دانش آموختگان گروه مامایی دانشگاه با حضور جمعی از دانش آموختگان پیشکسوت و موفق این رشته در تالار ابن سینای دانشکده پزشکی روز پنجشنبه مورخ 26/11/91 برگزار شد.
در ابتدای مراسم پس از قرائت آیاتی از کلام ا.. مجید و ادای احترام به سرود جمهوری اسلامی ایران، خانم واثق عضو هیئت علمی دانشکده پرستاری و مامایی و مسئول دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشکده، ضمن بیان مختصری از تاریخچه رشته مامایی در کشور، رشته مامایی را یکی از سه رشته قدیم (رشته طب، دواسازی و قابلگی) عنوان کرد و یادآور شد که این حرفه یکی از رشته ها مهم در علوم پزشکی است که این نشاندهنده نقش آفرینی مهم دانش آموختگان این رشته در نظام سلامت کشور است. وی در ادامه با معرفی دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه و همچنین دانشکده پرستاری و مامایی گفت: این دفتر در سال 1385 پس از تصویب در هیئت رئیس دانشگاه، شورای دانشگاه و هیئت امنای دانشگاه تاسیس شد. بدنبال آن نیز دفاتر فرعی در دانشکده های تابعه و بخصوص دانشکده پرستاری و مامایی تاسیس و فعالیت های خود را آغاز کرد که برگزاری جشن های فارغ التحصیلی و گردهمایی دانش آموختگان گروه های مختلف از مهمترین فعالیت های دفتر ارتباط با دانش آموختگان بوده و برگزاری این مراسم نیز در همین راستا می باشد. وی همچنین ابراز امیدواری کرد تا به همت دانش آموختگان گروه مامایی و همچنین دفتر ارتباط با دانش آموختگان بتوانیم در آینده ای نزدیک دومین گردهمایی را برگزار نماییم.
در ادامه دکتر آباد از دانش آموختگان موفق دانشگاه علوم پزشکی تهران و ریاست کمیته سلامت زیست شهری شورای اسلامی شهر تهران ضمن تشکر از برگزار کنندگان این گردهمایی گفت: نظام سلامت حلقه ای است که هر کدام از زنجیره های آن یکی از تخصصهای این حوزه است و همه زنجیره ها نیز ارزش برابر داشته و همه با هم متحد هستند. وی از تولد و ازدواج به عنوان دو رخداد مهم زندگی هر انسانی نام برد و نقش رشته مامایی را در خصوص این رخداد مهم و تاثیر گذار نام برد.
دکتر آباد دربخش دیگر سخنان خود ضمن معرفی فعالیت های کمیته سلامت زیست شهری شورای اسلامی شهر تهران، خاطر نشان کرد: این کمیته خدمات مشاوره ای، درمانی، بهداشتی و حمایتی را به جامعه ارایه می دهد. وی همچنین با تاکید بر ارتباط مستقیم همبستگی حرفه ای با رضایت شغلی اظهار داشت، عدم مشارکت، همبستگی و انسجام حرفه ای را به هم می زند و در پایان هم ابراز امیدواری کرد دانش آموختگان گروه مامایی با همکاری یکدیگر بتوانند چالشهای حرفه مامایی را در جامعه برطرف نمایند.
دکتر بهبودی مقدم عضو هیئت علمی دانشکده پرستاری و مامایی و اولین دانش آموخته phd بهداشت باروری در ایران سخنران بعدی بود که در مورد خشونت علیه زنان و کودک آزاری در ایران همچنین میزان بالای ناباروری سخنانی ارائه کرد.وی خاطر نشان کرد که این وظیفه ماست که با مشاوره درست زنان از میزان ناباروری در جامعه بکاهیم. وی در پایان ابراز امیدواری کرد فارغ التحصیلان این رشته بتوانند برای سلامت زنان و دختران جوان مفید واقع شوند.
خانم اقدس ملک زادگان که به نمایندگی از پیشکسوتان رشته مامایی در این مراسم سخن می گفت، ضمن خرسندی از حضور دانش آموختگان جوان در این جمع، بر اهمیت رعایت اخلاق در این رشته و شغل تاکید کرد. وی ضمن بیان گوشه ای از خاطرات دوران فعالیت خود در این رشته گفت: به دلیل علاقه به این حرفه و دانشجویان جوان، تا زمانی به مشکل جسمی برای حضور در عرصه بالین دچار شدم، به کار خود ادامه دادم ولی اکنون هم که از خدمت بازنشسته شده ام همچنان سعی دارم تجاربم را به جوان ترها منتقل کنم.
این پیشکسوت حرفه مامایی یادآور شد، مشاوره هایی که توسط ماماها قبل از ازدواج به جوانان ارایه می شود کمک زیادی به سلامت جامعه می کند. وی در پایان سخنان خود سلامت جامعه را مدیون سلامت زنان دانست و سلامتی و موفقیت جامعه ایرانی را از بزرگترین آرزوهای خود عنوان کرد.
این گزارش حاکیست، این مراسم با تقدیر از پیشکسوتان رشته مامایی همراه بود. این جوایز به خانمها ماهرخ پیکرنما، اقدس ملک زادگان، ملیحه ابهری، نصرت مشیری تفرشی، افسر رضایی پور، دانش کجوری، منصوره کاووسی، نیره فرهومند، پریچهر مصلحت و ماری حبیبی اهدا شد.
ارسال به دوستان