برگزاری مراسم یادمان هشتادمین سال تصویب قانون تاسیس دانشگاه تهران/ تاکید دکتر هاشمی بر گسترش دانش و پژوهش در آنسوی مرزها
وزير بهداشت با تاكيد بر ضرورت بينالملليشدن دانشگاهها، گفت؛ دانشگاه علوم پزشكي و دانشگاه تهران بايد مرزها را پشت سر بگذارند و در عرصه بينالملل حضور جديتري داشته باشند.
مراسم مشترك دانشگاه تهران و علوم پزشكي تهران به منظور بزرگداشت هشتادمين سالگرد تصويب قانون تأسيس دانشگاه با حضور وزرا، سفرا، نمايندگان مجلس شوراي اسلامي و اعضاي شوراي عالي انقلاب فرهنگي، روسا و اساتيد دانشگاههاي داخلي و خارجي،11 اسفند 93 در تالار فردوسي دانشكده ادبيات دانشگاه تهران برگزار گرديد، در ابتداي مراسم ابطال تمبر يادبود هشتادمين سال تصويب قانون تأسيس دانشگاه، رونمايي از اسكناس 5 هزار توماني منقش به نشان دانشگاه و طرح احداث دانشكده پزشكي برگزار شد.
دكتر سيد حسن هاشمي وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي در مراسم بزرگداشت هشتادمين سال تصويب قانون تاسيس دانشگاه تهران، با بيان اينكه نگاه اكثر دانشگاههاي علوم پزشكي به اين دانشگاه است، اظهار داشت: دانشگاه تهران و دانشگاه علوم پزشكي تهران به ظاهر از يكديگر جدا شدند كه اميدواريم فرصتي فراهم شود تا در بستري عالمانه دستاوردها و آسيبهاي اين جدايي نقد شود.
دكتر هاشمي افزود: آنچه كه در حوزه پزشكي اتفاق افتاد، اين بود كه خدمت را وارد دانشگاهها كرديم و از آنجايي كه توسعهاي در درمان صورت نگرفت، اين امر به آموزش آسيب وارد كرد كه البته جاي تامل و بررسي دارد.
وزير بهداشت، با بيان اينكه افتخار ميكنم كه عضوي از اين دانشگاه هستم؛ خاطر نشان كرد: دانشگاه علوم پزشكي تهران در كوتاهترين زمان به نتايج ارزشمندي در سطح ملي و بين المللي رسيده است.
وي در ادامه افزود: يكي از اولويتهاي دولت يازدهم بحث سلامت است كه اميد داريم با تلاش شبانه روزي و بي وقفه بتوانيم كاري كنيم تا آموزش علوم پزشكي نيز به جايگاه واقعي خود بازگردد.
دكتر هاشمي با تاكيد بر اينكه 40 درصد از شركتكنندگان برتر، دانشگاه علوم پزشكي را براي دوره PHD انتخاب ميكنند، تصريح كرد: از 100 نفر اول كنكور 70 نفر دانشگاه علوم پزشكي تهران را انتخاب ميكنند.
دكتر هاشمي، يادآور شد: سهم دانشگاه علوم پزشكي 12 سال پيش در نمايههاي بينالمللي 62 مقاله بود كه اكنون به بيش از 2 هزار مقاله رسيده و اين دانشگاه مورد اقبال بيش از 40 درصد شركتكنندگان برتر PHD است.
وي گفت: دانشگاه علوم پزشكي در 12 سال گذشته همواره رتبه برتر پژوهش كشور را داشته است و با توجه به اين ظرفيت بايد بتوانيم شعبات مختلف دانشگاه تهران و دانشگاه علوم پزشكي تهران را در كشورهاي آسياي ميانه راهاندازي كنيم و از اين فرصتها حداكثر استفاده را براي تامين منافع ملت و ارتقاي دانشگاه ببريم.
وزير بهداشت در ادامه به تاثيرگذاري حوزه هاي علميه و دانشگاه ها در جامعه اشاره كرد و گفت: حوزه هاي علميه و دانشگاه ها دو منبع دانش و اثرگذار در جامعه هستند كه در سال هاي اخير سرعت تغيير و تحولات در حوزه هاي علميه از دانشگاه ها بيشتر بوده است.
وي تاكيد كرد: اميدواريم اين دو بال علمي كشور با تلاش در آباداني و پيشرفت كشور زمينه هاي آسايش، آرامش، عزت و سربلندي ايران را فراهم آورند.
وزير بهداشت، تصريح كرد: دانشگاه تهران و دانشگاه علوم پزشكي تهران نماد علمي كشور هستند و دانش و پژوهش را به اقصي نقاط كشور و آنسوي مرزها گسترش مي دهند.
دكتر هاشمي در پايان با تاكيد بر اينكه اكنون عدالت آموزشي به طور نسبي در كشور برقرار شده است، گفت: انتظار ميرود اين دانشگاه به امور خاص بپردازد. همانطور كه امام (ره) فرمودند" مبداء همه تحولات دانشگاه است". در طول سالهاي بعد از انقلاب، حوزه در جهت منافع ملت قدمهاي جديتري برداشته است و سرعت تحول در حوزه بيشتر از دانشگاه است، اميدواريم حوزه و دانشگاه در كنار هم گام بردارند.
ارسال به دوستان