دکتر صابریان در نخستین کمیته دانشجویی جشن یکپارچه دانش اموختگان بر احترام و اکرام اساتید پیشکسوت در این جشن تاکید کرد

دکتر  مجتبی صابریان نماینده دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشکده پیراپزشکی، در نخستین کمیته دانشجویی جشن یکپارچه دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: با توجه به تجربیات سالهای گذشته باید در نظر داشت که چیدمان جایگاه برگزاری مراسم و مانتیور ها نامناسب بود و دارای نقاط کور زیادی بود که خود باعث بی نظمی شده بود. اگر جایگاه به درستی تعبیه شود و جایگاهی برای عکاسی در نظر گرفته شود، نظم به درستی رعایت خواهد شد.
وی افزود: نکته دیگر سخنرانی های طولانیست که از حوصله نسل جوان خارج است و باعث میشود جشن کسل کننده به نظر برسد و اگر برنامه های شاد و هنری را در میان سخنرانی ها اجرا کنیم بهتر خواهد بود و نکته بعدی هدایت اساتید و مهمانان به جایگاه ویژه یا همراهی دانشجویان تا جایگاه است که بر نظم مراسم می افزاید.
گفتنی است جشن یکپارچه دانش‌آموختگی ۲۹ شهریور. امسال در پردیس مرکزی دانشگاه و در مقابل سردر دانشکده پزشکی برگزار می شود.

فاطمه رمضانی

فاطمه رمضانی

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید: