دکتر بهادری کنگره تازه های پژوهش در پزشکی را حاصل همکاری دفتر دانش آموختگان و بنیاد جهانی پروفسور یلدا خواند
رييس دفتر ارتباط با دانش آموختگان، در مراسم گراميداشت استاد يلدا، هدف اصلي از تاسيس اين دفتر را برقراري ارتباط با كليه دانش آموختگان، اساتيد و بازنشستگان دانشگاه عنوان كرد.
در مراسم گراميداشت استاد يلدا و دومين كنگره بين المللي پزشكي كه صبح امروز 2 آبان ماه 1390 در تالار امام بيمارستان امام خميني (ره) برگزار شد، دكتر بهادري رييس دفتر ارتباط با دانش آموختگان، ضمن خيرمقدم به وزير بهداشت و كليه اساتيد دانشگاه و تشكر از حمايت هاي رييس دانشگاه در جهت برگزاري اين مراسم گفت: امروز مراسم بزرگداشت دكتر يلدا به همت دانشگاه و با كمك دوستاني كه بنياد جهاني پروفسور يلدا را در كشور آلمان پايه گذاري كردند، برگزار مي شود.
دكتر بهادري تلفيق بزرگداشت استاد يلدا و كنگره تازه هاي پژوهش در پزشكي را حاصل همكاري دفتر دانش آموختگان و بنياد جهاني پروفسور يلدا خواند و در ادامه ضمن بيان پيشينه اي از چگونگي ايجاد دفتر ارتباط با دانش آموختگان گفت: يكي از نواقص دانشگاههاي ايران و از جمله دانشگاه علوم پزشكي تهران به عنوان دانشگاه مادر، عدم وجود دفتر ارتباط با دانش اموختگان بود و از هنگامي كه دكتر لاريجاني مسئوليت دانشگاه را بر عهده گرفت در صدد ايجاد اين دفتر برآمد.
رييس دفتر ارتباط با دانش آموختگان افزود: در جلسه هيئت رييسه دانشگاه در سال 84، در جلسه شوراي دانشگاه در سال 85 و در بيست و سومين نشست هيئت امناي دانشگاه در سال 85 تاسيس دفتر ارتباط با دانش آموختگان به طور رسمي به تصويب رسيد.
وي اضافه كرد: پس از تصويب رسمي دفتر ارتباط با دانش آموختگان، اينجانب از سوي دكتر لاريجاني به سمت رياست اين دفتر و دكتر گتميري كه از چهره هاي شاخص دانشگاه است، به عنوان دبير اين دفتر منصوب شديم.
دكتر بهادري با اشاره به چگونگي ايجاد مكان فيزيكي دفتر ارتباط با دانش آموختگان گفت: با كمك رييس دانشگاه و اخذ بودجه از دانشگاه، بخشي از ساختمان قديمي مركزي دانشگاه را كه متعلق به دانشكده طب سنتي و معاونت غذا و دارو بود، بازسازي و به مكان ثابت دفتر ارتباط با دانش آموختگان تبديل كرديم.
وي يكي از مهمترين و اساسي ترين اقدامات دفتر ارتباط با دانش آموختگان را برگزاري مراسم بزرگداشت اساتيد دانشگاه علوم پزشكي تهران دانست و افزود: اين دفتر برنامه هاي گسترده اي در ارتباط با دانش آموختگان و اساتيد دانشكده هاي وابسته به دانشگاه بر عهده دارد.
دكتر بهادري دفتر ارتباط با دانش آموختگان را منحصر به دانشكده پزشكي ندانست و گفت: اين دفتر مربوط به تمامي دانشكده هاي وابسته به دانشگاه است كه در حال حاضر تعداد آنها بيش از 11 دانشكده است.
وي با اشاره به موفقيت هاي علمي اكثريت دانش آموختگان دانشگاه در اروپا و آمريكا گفت: دفتر ارتباط با دانش آموختگان درصدد است كه با كليه دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشكي تهران كه تعداد آنها از 100 هزار نفر تجاوز مي كند، چه در داخل و چه در خارج كشور ارتباط برقرار كند.
دكتر بهادري ضمن بيان اقدامات دفتر ارتباط با دانش آموختگان جهت معرفي خود به دانشكده هاي مختلف گفت: در ابتداي تاسيس، جهت معرفي دفتر به دانش آموختگان سايتي به صورت موقت ايجاد كرديم . همچنين يك يا دو شماره روزنامه به نام روزنامه دانش آموختگان منتشر كرديم.
وي با اشاره به چگونگي تامين نيروي انساني دفتر ارتباط با دانش آموختگان گفت: كاركنان اين دفتر در ابتدا از كاركنان روابط عمومي دانشگاه تامين مي شد ولي به تدريج با كمك مدير روابط عمومي دانشگاه بر تعداد كاركنان آن افزوديم.
رييس دفتر ارتباط با دانش آموختگان افزود: با افتتاح حسابي ويژه بودجه ثابت دفتر از دانشگاه و بخشي ديگر از اين بودجه از كمك هاي خيرين و دانش آموختگان دانشگاه تامين مي شود.
وي ايجاد نشان دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشكي تهران و اعطاي آن به دانش آموختگان اين دانشگاه را از جمله افتخارات اين دفتر دانست و گفت: طي روزهاي اخير جشن دانش آموختگي رشته پزشكي برگزار شد و به 145 نفر از آنها اين نشان اعطاء شد.
دكتر بهادري با اشاره به استقبال زياد دانش آموختگان و خانواده هايشان از گردهمايي ها گفت: سعي كرديم گردهمايي هايي از دانش آموختگان سالهاي مختلف دانشگاه، در رشته پزشكي و ساير رشته ها ايجاد كنيم و اين كار را در طي سال در دانشكده هاي مختلف چند مرتبه تكرار كنيم.
رييس دفتر ارتباط با دانش آموختگان افزود: چندي پيش گردهمايي ورودي هاي سال 1340 كه حدود 26 نفر از آنها از خارج از كشور آمده بودند برگزار شد و بيش از 15 نفر از اين افراد مقيم خارج از كشور اعضاء هيئت علمي دانشگاههاي اروپا و آمريكا بودند.
وي با اشاره به برگزاري جشن هاي فارغ التحصيلي گفت: پس از اتمام اكثريت دوره هاي تحصيلي، به همت دانشگاه جشن فارغ التحصيلي را در دانشكده هاي مختلف برگزار مي كنيم و در اين مراسم مسئولين و روساي دانشكده ها شركت مي كنند.
رييس دفتر ارتباط با دانش آموختگان افزود: برگزاري جلسات هم انديشي دانش آموختگان پيشكسوت دانشگاه از ديگر اقدامات دفتر ارتباط با دانش آموختگان است.
وي از برگزاري جلسات مشترك دفتر ارتباط با دانش آموختگان با رييس دانشگاه خبر داد و گفت: در اين جلسات مهمترين مسائل مربوط به اين دفترمطرح مي شود و رييس دانشگاه علي رغم وجود مشغله هاي فراوان با سعه صدر در اين جلسات شركت مي كند.
دكتر بهادري با اشاره به انتخاب مسئولين دفاتر ارتباط با دانش آموختگان در تمامي دانشكده هاي تحت پوشش دانشگاه گفت: اين مسئولين كه اكثريت آنها از اساتيد دانشكده ها بوده و با حكم رييس دانشگاه در حال فعاليتند؛ ماهي يك مرتبه طي جلساتي مشترك با دكتر گتميري و اعضاي دفتر ارتباط با دانش آموختگان به هم انديشي مي پردازند.
رييس دفتر ارتباط با دانش آموختگان افزود: برگزاري جلسات آشنايي مسئولين دفاتر ارتباط با دانش آموختگان دانشكده هاي مختلف با برنامه هاي اين دفتر و برگزاري جلسات مستمر با حضور رييس دانشكده از ديگر اقدامات دفتر ارتباط با دانش آموختگان است.
وي با اشاره به گردهمايي فارغ التحصيلان سالهاي مختلف تحصيلي گفت: بخشي از اين گردهمايي ها مربوط به ورودي ها و خروجي هاي سالهاي مختلف بوده و بخش ديگري از آن تمايل اين فارغ التحصيلان براي ديدار با يكديگر است. همچنين در اين دفتر به طور مرتب جلسات بازآموزي برگزار مي شود.
دكتر بهادري ضمن بيان ديگر برنامه هاي دفتر ارتباط با دانش آموختگان گفت: برگزاري برنامه هاي رفاهي مانند گردش هاي دسته جمعي، برنامه ريزي كارگاههاي آموزشي همراه با اعطاي امتياز بازآموزي، همكاري با بنياد علمي پرفسور يلدا، برگزاري همايش هاي مختلف جلسات علمي دانش آموختگان و ارتباط با اساتيد پيشكسوت دانشگاه و انجام مصاحبه با آنها از ديگر اقدامات اين دفتر است.
رييس دفتر ارتباط با دانش آموختگان افزود: برگزاري جشن 75 سالگي دانشگاه و جشن 45 سالگي دانشكده بهداشت از ديگر اقدامات اين دفتر بود. همچنين يكي از اقدامات مهمي كه در ابتداي انجام آن قرارداريم، ايجاد سايتي جامع براي دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشكي تهران است.
وي با اشاره به چگونگي برقراري ارتباط الكترونيك با فارغ التحصيلان گفت: در روزهاي نخستين تاسيس دفتر با كسب اجازه از معاونت آموزشي دانشگاه، جهت برقراري ارتباط با دانش آموختگان از طريق پست الكترونيك، ايميل دانشجويان را به ايميل فارغ التحصيلان دانشكده تبديل كرديم .
دكتر بهادري با اشاره به سايت دفتر دانش آموختگان گفت: اين سايت به آدرس http://alumni.tums.ac.ir تنها محدود به دفتر مركزي نيست و تمامي دانشكده ها و گروههاي مرتبط با دانشگاه را شامل مي شود.
رييس دفتر ارتباط با دانش آموختگان در پايان گفت: يكي از اقدامات مهم دفتر ارتباط با دانش اموختگان اين است كه بتواند دانشگاه علوم پزشكي تهران را كه مادر دانشگاههاي ايران و بزرگترين آنهاست، از طريق سايت معرفي كند و زمينه ارتباط با كليه دانش آموختگان، اساتيد و بازنشستگان دانشگاه را برقرار كند.
خبرنگار: زهرا صادقي
عكاس: جمشيد ربيعي
ارسال به دوستان