دکتر ظفرقندی: آثار استاد قدسی گرانقدر و مایه افتخار است

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: استاد قدسی یکی از الگوهای اخلاقی و رفتاری برای شاگردان و دوستان خود بوده است و آثاری که از خود بر جای گذاشته است آثار گرانقدر و گران سنگ و ذی قیمتی است.

به گزارش روابط عمومی دفتر ارتباط با دانش آموختگان به نقل از وبدا، دکتر محمدرضا ظفرقندی( پنجشنبه ) 8 آذر ماه در مراسم گرامیداشت استاد جراحی مغز و اعصاب؛ دکتر سید محمد قدسی که در سالن شهید پیرویان بیمارستان شریعتی تهران برگزار شد با بیان اینکه آثار استاد دکتر سید محمد قدسی در دانشگاه موجود است، اظهار داشت: زمانی که وی در معاونت پژوهشی دانشگاه مشغول به فعالیت بودند سیستم معاونت پژوهشی را کاملا متحول کردند.
 
وی در ادامه به خصوصیات دکتر قدسی اشاره کرد و گفت: ذهن منسجم و داشتن ایده های نو از خصوصیات بارز استاد قدسی است و همیشه و در همه حال به فکر پیشرفت بوده است.
 
وزیر بهداشت بیان داشت: برای اینکه بتوانیم جوانان را در مسیر خوب و موثر و رو به پیشرفت قرار دهیم و هدایت کنیم باید چنین اساتیدی را به آن ها  و به جامعه دانشگاهی معرفی کنیم.
 
دکتر ظفرقندی اظهار داشت: دکتر قدسی می توانست در کشور آلمان ماندگار شود چرا که از معتمدین دکتر سمیعی بود ولی وی بازگشت به ایران را انتخاب کرد و در سکوت به ایران بازگشت و به راه خود و پیشرفت کشورمان کمک کرد.
 
وی در ادامه، اخلاق، سعه صدر و آرامش را از خصوصیات دکتر قدسی برشمرد و اظهار کرد: استاد قدسی یکی از الگوهای اخلاقی و رفتاری برای شاگردان و دوستان خود بوده است و آثاری که از خود بر جای گذاشته است آثار گرانقدر و گران سنگ و ذی قیمتی است که دانشگاه ما به آن افتخار می کند.
 در ادامه دکتر سید رضا رئیس کرمی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: استقبال از پاسداری علم و دانش در کشور را مایه خرسندی دانست و گفت: دکتر قدسی از اساتید متعهدی بوده است که در تنوع دادن به فلوشیپ های مختلف رشته جراحی اعصاب و تاسیس فلوشیپ ها و فعالیت در معاونت پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی تهران بسیار موثر عمل کرده و آثار وی جزء آثار گرانقدر است.
 
دکتر رئیس کرمی در ادامه نظم و تعهد به خدمت را از ویژگی های بسیار بارز دکتر قدسی بر شمرد و اظهار داشت: سلامت و صداقت در کار نیز از دیگر خصوصیات اخلاقی و کاری استاد قدسی است.
 
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی تهران افزود: امروزه در شرایطی قرار داریم که معرفی اساتیدی همچون دکتر قدسی می تواند در پیشرفت جامعه دانشگاهی کشور موثر باشد. جوانان و رزیدنت های ما نیاز دارند تا این چهره ها را بهتر بشناسند و از نزدیک با آن ها آشنا شوند.
 
 رییس انجمن جامعه جراحان نیز در این مراسم به بیان خصوصیات اخلاقی دکتر سید محمد قدسی پرداخت و گفت: استاد قدسی نمونه بارز تقوا در علم، عمل، اجرا، آموزش و پژوهش است.
 
دکتر سید ابراهیم کتابچی افزود: همکاری دکتر قدسی و دکتر ظفرقندی در پیشرفت جراحی اعصاب و جراحی تروما بر کسی پوشیده نیست و دکتر قدسی نخستین کسی بود که مرکز تروما را در دفاع مقدس ایجاد کرد.
 
گفتنی است مراسم تجلیل و گرامیداشت استاد جراحی مغز و اعصاب کشور؛ دکتر سید محمد قدسی (پنجشنبه) ۸ آذرماه با حضور دکتر محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سالن شهید پیرویان بیمارستان شریعتی تهران برگزار  و از چند دهه فعالیت این استاد پیشکسوت با اهدای لوح و جوایزی قدردانی شد.
 
استاد قدسی را می توان از خبره ترین و با تجربه ترین جراحان قاعده جمجمه در جهان نامید چرا که هزاران بیمار مبتلا به تومور های بزرگ در مجاورت ساقه مغز را درمان کرده است.
 
استاد قدسی ۱۰۰ ها جراح اعصاب را تربیت کرده است که در ایران و سراسر دنیا مشغول مداوای بیماران هستند.
کلمات کلیدی
فاطمه رمضانی
خبرنگار

فاطمه رمضانی

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *