دومین گردهمایی خانوادگی پزشکان ورودی سال 61 دانشگاه برگزار شد

دومین گردهمایی خانوادگی پزشکان ورودی سال 61 دانشگاه برگزار شد

دانش آموختگان ورودی سال 61 پزشکی دانشگاه همزمان با سی و چهارمین سال ورود به عرصه پزشکی، عصر روز 5 شنبه مورخ 6/3/95 در موزه ملی تاریخ علوم پزشکی به دور هم گرد آمده و خاطرات روزهای دانشجویی را دوباره تکرار کردند.

 
بنابر این گزارش درابتدای این مراسم که با حضور دکتر بهادری رئیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان، دکتر قارونی از استادان دانشگاه و جمعی از دانش آموختگان ورودی سال 61 دانشکده پزشکی در موزه ملی تاریخ علوم پزشکی برگزار شده بود، دکتر گرانپایه نماینده این دانش آموختگان پس از خیر مقدم به میهمانان گفت: هدف از برگزاری این مراسم زنده کردن خاطرات دوران تحصیل و بهره جستن دوستان از این خاطرات است. روزهایی که در کنار هم در دانشکده پزشکی سپری شد سراسر با خاطراتی همراه بود بخصوص ایامی که همزمان با جنگ تحمیلی بود و بسیاری از دوستان ما به صورت داوطلبانه در جبهه ها به عنوان تیم های اروژانس و امدا و نجات شرکت داشتند و همچنین ایامی که به دلیل بمباران شهر تهران، مشکلاتی برای دانشجویان به وجود می آمد.
وی در ادامه ضمن نام بردن اسامی همکلاسی های درگذشته و همکلاسی شهیدشان دکتر علیم عباسی یاد و خاطره آنان را گرامی داشت و ابراز امیدواری کرد خاطراتی که امروز برای دوستان رقم می خورد همچون خاطرات دوران تحصیل ماندگارترین خاطرات باشد. 
دکتر گتمیری یکی دیگر از این دانش آموختگان که در جایگاه قائم مقام دفتر ارتباط با دانش آموختگان سخن می گفت نیز در ادامه به بیان نکاتی درخصوص تاسیس موزه ملی تاریخ علوم پزشکی ایران به همت استاد پیشکسوت دانشگاه دکتر شمس شریعت پرداخت.
وی در ادامه با اشاره به تاریخچه تاسیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان افزود:در طی این ده سال کانون های مختلفی  از گروه های فارغ التحصیل تشکیل شده است که با حمایت های دفتر ارتباط با دانش آموختگان گردهمایی و نشست هایی نیز برگزار شده و حاصل  این نشست ها منجر به انجام کارهای عام المنفعه همچون ساخت مدرسه، درمانگاه و ... برای خدمتگزاری به مردم شده است.
دکتر گتمیری ضمن تشکر ازدوستان حاضر در جلسه بخصوص استادان خود گفت: حضور استادان در این گردهمایی خاطرات دوران تحصیل را برای ما تازه کرد و امیدوارم بتوانیم قدردان زحمات این عزیزان باشیم.
استاد بهادری که به عنوان استاد دوران تحصیل این پزشکان در مراسم شرکت کرده بود نیز گفت: برای من باعث افتخار است که شانس بودن در دانشگاه به عنوان رئیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان نصیبم شده است وبه این بهانه چهره های شاگردان قدیمی خود را در این گونه مراسم می بینم.
وی یادآور شد: ایجاد ارتباط بین دانش آموختگان سراسر دنیا به عنوان یکی از مهمترین اهداف تاسیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان است  که از برکات این ارتباط می تواند ارایه خدمات بهتر و بیشتر به جامعه باشد.
استاد پیشکسوت دانشگاه تاکید کرد دانشگاه علوم پزشکی تهران در گسترش دانشگاه های علوم پزشکی نقشی مهم داشته و دارد و همه این دانشگاه ها به طور مستیم و یا غیر مستقیم توسط دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران تاسیس شده و یا اداره می شوند.
درا دامه دکتر قارونی نیز که به عنوان یکی دیگر از استادان این دانش آموختگان در این جلسه شرکت کرده بود گفت: خوشحالم از اینکه در جمع شما هستم و دیدار شما برای من یادآور دوباره خاطرات دوران تحصیلم در دانشگاه است و امیدوارم به عنوان یک معلم توانسته باشم دانسته هایم را به شما منتقل کرده و باعث رشد و پیشرفت شما باشم. 
در ادامه خانم تاجفر که مسئولیت آموزش دوران تحصیل این دانش آموختگان را بر عهده داشت در سخنان خود گفت: تمام خاطرات 32 سال خدمتم در دانشکده پزشکی به درخواست های دانشجویان منتهی می شود و امیدوارم در این سالها من نیز خاطرات خوبی برای هزاران دانشجویی که از این دانشکده فارغ التحصیل شده اند به تصویر کشیده باشم. دیدار دوباره شما باعث احساس جوانی و نشاط در من می شود و امیدوارم توفیق حضور دوباره  در جشنها و روزهای خوبی که در پیش دارید را داشته باشم.
گفتنی است در ادامه این مراسم میهمانان حاضر به معرفی خود و بیان خاطراتی از دوران دانشجویی پرداختند و از سوی گروه پزشکان ورودی 61 به رسم یادبود و به پاس تقدیر از زحمات دکتر بهادری، دکتر قارونی، خانم تاجفر و مریم زاهدی لوح تقدیری اهدا شد.
بازدید از فضاهای دیدنی موزه ملی تاریخ علوم پزشکی، اجرای موسیقی زنده، پخش نماآهنگ از تصاویر دوران تحصیل، برش کیک، گرفتن عکس دسته جمعی و پذیرایی شام از دیگر برنامه های این شب به یاد ماندنی بود.
کلمات کلیدی