جلسه دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشکده بهداشت برگزار شد
جلسه دفتر دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشكده بهداشت با حضور دبير دفتر دانش آموختگان دانشگاه و رئيس دانشكده بهداشت در تاريخ 6/11/86 برگزار شد.
بنابر اين گزارش، اين جلسه با حضور دكتر مصداقي نيا، رئيس دانشكده بهداشت، دكتر سيد منصور گتميري دبير دفتر دانش آموختگان و مدير روابط عمومي دانشگاه، دكتر ادريسيان و دكتر اخوان، از دفتر دانش آموختگان دانشكده بهداشت و تني چند از همكاران روابط عمومي در دفتر ساختمان قديم دانشكده بهداشت تشكيل شد. در اين جلسه در ابتدا، دكتر مصداقي نيا با اشاره به اهميت تشكيل دفتر دانش آموختگان دانشگاه گفت، يك تفاوت عمده بين فارغ الحصيلان دانشكده پزشكي و دانشكده بهداشت وجود دارد و آن اينكه، دانشكده پزشكي تك رشتهاي است ولي دانشكده بهداشت رشتههاي متعددي دارد و به عنوان مثال، كسي كه در رشته بهداشت حرفهاي مشغول تحصيل است هيچ ارتباط فكري سيستماتيك با رشته بهداشت محيط ندارد.
رئيس دانشكده بهداشت همچنين افزود، يك مسئله ديگري كه وجود دارد اين است، گردآوري فارغ التحصيلان دانشكده بهداشت با توجه به تعدد آنها كار آساني نيست و مستلزم تلاش بيشتر است.
وي در اين جلسه خطاب به دكتر ادريسيان و دكتر اخوان گفت، اگر اين همكاران عزيز بتوانند، اوايل سال آينده يك جمع مناسب و گردهمايي از فارغ التحصيلان دانشكده فراهم آورند، مي توانيم با پذيرايي از آنها در باشگاه دانشگاه و ... از نظرات و همكاري آنان نيز بهره مند شويم.
اين گزارش ميافزايد، در ادامه همچنين دكتر ادريسيان مسئول دفتر دانش آموختگان دانشكده بهداشت به ارايه گزارشي از اقدامات انجام گرفته پرداخت و افزود، در ابتدا قرار بود بنده در خدمت اين دفتر باشم ولي اين نياز احساس شد كه نيروي جواني نيز لازم است با بنده همكاري نمايند كه در ابتدا آقاي صالحي معرفي شد كه به كمك ايشان توانستيم اسامي افرادي كه از سال 43 از دانشكده بهداشت فارغ التحصيل شدهاند را جمعآوري نماييم. كه اين افراد حدود 2609 نفر و در 18 رشته بودند.
وي درخصوص اقدامات ديگر افزود، يك اعلاميهاي نيز در خصوص تشكيل اين دفتر طراحي شد و يك نوبت در روزنامه عصر اقتصاد به چاپ رسيد كه چندان نتيجهاي نگرفتيم و كسي در اين رابطه به اين دانشكده مراجعه نكرد و همچنين از طريق انجمن ويروس شناسي به فارغ التحصيلان ايميل فرستاديم كه از اين طريق هم نتيجه مطلوبي نگرفتيم.
دكتر ادريسيان در پايان سخنان خود پيشنهاد داد، آگهي فراخوان دفتر ارتباط با دانشآموختگان دانشكده از طريق روزنامههاي كثيرالانتشار نظير همشهري و يا اطلاعات چاب شود تا نتيجه مطلوبتري حاصل گردد تا شايد از اين طريق بتوانيم مطلع شويم كه فارغ التحصيلان كجا هستند تا از آنان دعوت بعمل آوريم. از پيشنهادات ديگر دكتر ادريسيان، تشكيل اين دفتر در ساختمان دانشكده بهداشت و ارتباط آن با دفتر مركزي دانشآموختگان دانشگاه بود.
در ادامه اين جلسه، همچنين دكتر اخوان يكي ديگر از همكاران دفتر ارتباط با دانشآموختگان دانشكده بهداشت كه اخيراً همكاري خود را شروع كرده، ضمن معرفي خود و بيان بيوگرافي شخصي، آموزشي و پژوهشي گفت، بنده چند روزي است كه همكاري خود را با اين دفتر شروع كرده ام و در آغاز ضمن مراجعه به وب سايت دفتر دانش آموختگان و مطالعه سخنرانيها و اطلاع از مباحث جلسات برگزار شده قبلي خواستم اطلاعاتي را در خصوص اساسنامه تشكيل اين دفتر حاصل كنم كه موردي را نيافتم و چيزي كه بنده اعتقاد دارم، اين است كه كارها صرفاً با احساس پيش نخواهد رفت و بايد يك سيستم مشخص داشته باشيم و اگر بتوانيم با كمك دكتر ادريسيان فعاليتها و گروههاي فارغ التحصيل را سيستم بندي نماييم، بيشتر موفق خواهيم بود.
اين گزارش حاكيست در اين جلسه همچنين پس از ارايه گزارش اقدامات و نحوه فعاليت توسط مسئولين دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشكده بهداشت، دكتر گتميري دبير دفتر ارتباط با دانشآموختگان دانشگاه نيز طي سخناني اظهار داشت، بنده تشكيل اين دفتر و برگزاري اين جلسات را به فال نيك ميگيرم و از اينكه دكتر اخوان پيگير قضيه مي باشند، اين موضوع نشانه خوبي براي پيشبرد كارها است.
وي در ادامه سخنان خود به چند نكته درخصوص اهميت تشكيل دفتر ارتباط با دانش آموختگان اشاره كرد و گفت، اين موضوع را همانقدر كه جدي گرفتيد، بيشتر از اين جدي و مورد تاكيد است و در مسير موثري قدم نهادهايد و اين كار را بعنوان يك موضوع تفنني نشماريد، چون فقط در دانشگاه علوم پزشكي تهران اين مسئله بوجود نيامده، بلكه همه دانشگاههاي معتبر دنيا نيز در اين مسير قدم گذاشتند و اين مسئله 6-5 سال قبل از طرف رئيس دانشگاه وقت نيز مورد پيگيري بوده ولي به دلايلي گره كار باز نشده و در اين مسير پيشرفت چنداني صورت نگرفته بود.
دكتر گتميري همچنين تاكيد كرد، اين موضوع داراي ابعاد سياسي، اجتماعي، اقتصادي و فرهنگي است و علي الخصوص در زمينه اجتماعي و سياسي داراي مناقشات زيادي است، چون هر حركتي ميتواند يك عوارضي را بدنبال داشته باشد و مورد شائبه باشد.
دبير دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه همچنين گفت، ما در ابتداي كار، براي تشكيل اين دفتر، مدلهاي مختلف را بررسي كرديم كه در اين راستا مدلهاي بين المللي نظير هاروارد، ميامي، كالج سلطنتي لندن و استنفورد را مورد بررسي قرار داديم و با توجه به اينكه در اين موارد با دانشگاه ما تشابهاتي هم وجود دارد ولي از جنبه عملياتي موضوع را بررسي كرديم. در اين ميان مشاهده شد كه بعنوان مثال دانشگاه هاروارد گروههايي از آسياي جنوب شرقي گرفته تا گروههاي مذهبي، از اعراب تا ورزشكاران تا... را در يك مجموعه و درطيف وسيعي با وجه مشترك آنها كه فارغ التحصيلي از هاروارد است تشكيل داده كه با اين روش توانسته 180 گروه زيرمجموعه بوجود آورد و در 70 كشور دنيا نيز پايگاههايي تشكيل دهد.
دبير دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه همچنين افزود، دانشگاه علوم پزشكي تهران نيز ميتواند با توجه به قدمت و سابقه طولاني و به لحاظ تربيت پزشكي، چنين ادعايي را داشته باشد و اقدام به تشكيل اين دفتر بنمايد.
دكتر گتميري همچنين خاطرنشان كرد، با توجه به بيش از 50 هزار فارغ التحصيل در دانشكدهها، فعاليت در سطح بين المللي، علي الخصوص دانشكده بهداشت و برگزاري دورههاي كوتاه مدت و بلند مدت، اگر ما بتوانيم كمكم عرق دانشگاه علوم پزشكي تهران را تقويت كنيم و حتي اگر كسي يك دوره كوتاه مدتي را در اين دانشگاه گذرانده باشد و بتوانيم نامهاي يا يك ابزار ارتباطي به او بدهيم، ميتوانيم اين عرق را حفظ كنيم .
وي در بخش ديگر سخنان خود با اشاره به وب سايت دانشگاه و وضعيت مطلوب IT دانشگاه افزود، ما بايد بتوانيم از امكانات دانشگاه در پيشبرد اهداف دانشگاه و گسترش ارتباطات با فارغ التحصيلان استفاده نماييم.
دكتر گتميري همچنين افزود، با توجه به مشغله كاري دكتر مصداقينيا و ديگر همكاران برگزاري اينگونه جلسات ارزشمند است و بايد بيشتر تلاش كنيم.
وي همچنين از نكات ديگر مورد بحث در اين جلسه به مسئله اقتصادي اشاره كرد و گفت، با توجه به مشكلات و محدوديت مالي و بودجهاي دانشگاه، در چشم انداز آينده اين دفتر ميتواند امكان اجراي پروژه هايي را در حوزه هاي اقتصادي براي دانشگاه فراهم آورد.
دكتر گتميري تاكيد كرد ما امكانات و نيروهاي ارزشمند و سرمايههايي داريم كه خودمان زياد از وجود اين سرمايه ها مطلع نيستيم. وي در اين خصوص به وجود فضاي كتابخانه، دسترسي به مجلات معتبر و... اشاره كرد و گفت، اينها ارزش افزودهاي هستند كه در مرحله اول ميتوانيم در اختيار فارغ التحصيلان قرار دهيم.
دبيردفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه همچنين با اشاره به فعاليت دكتر دولتي در خصوص تكشيل بنياد خيريه با كمك گروهي از فارغ التحصيلان دانشگاه يا راه اندازي كرسي دكتر قريب در اوايل سال آينده و ضوابط حمايتي از اين كرسي افزود، از ثمرات ديگر چشم انداز اين دفتر تشكيل شركتهاي اقتصادي و پژوهشي نيز ميتواند باشد.
دبير دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه در اين جلسه به همكاران اين دفتر در دانشكده بهداشت توصيه كرد، هر جا احساس كرديد كه موانع موجود مسير راه را سخت كرده، نگران نباشيد چون اين حس در يكسال گذشته در مسير فعاليت تشكيل دفتر براي ما نيز پيش آمده كه الحمدلله كارها پيش رفته و محدوديتها و موانع كار مار را در ادامه اين راه مايوس نكرده است.
دكتر گتميري همچنين با اشاره به منسجم شدن برنامه برگزاري جشن فارغ التحصيلان گفت، از همه اين برنامه ها گزارش مصور و مكتوب در وب سايت روابط عمومي نيز موجود است كه فارغ التحصيلان ميتوانند مورد استفاده قرار دهند.
وي در بخش پاياني سخنان خود افزود، ما كيفيترين فارغ التحصيلان را در سطح كشور داريم كه ميتوانند در اين دفتر عضو شوند كه با اين كار ميتوانيم در جهت پيشبرد اهداف دانشگاه در تمامي زمينهها از آنان بهرهمند شويم.
دبير دفتر ارتباط با دانشآموختگان دانشگاه همچنين خاطرنشان كرد، عضويت فارغالتحصيلان در اين مجموعه فقط از بعد اقتصادي و منافع مادي نيست بلكه از جنبه ايجاد صميميت و بعد از7الي 8 سال دور هم جمع شدن نيز ميتواند باعث ايجاد احساس ارزشمندي شود كه البته در تداوم اين ارتباط، منافع اقتصادي نيز بدنبال خواهد داشت.
دكتر گتميري گفت، فارغ التحصيلان اين دانشكده با تشكيل يك اتاق يا دفتري در كنار دفتر دكتر مصداقي نيا ميتوانند كارهاي خود را با وجه مشترك مورد نظر و انجام فعاليتهاي مختلف نظير ورزش و يا... رسميت بخشند و كانوني را تشكيل دهند.
وي همچنين به تشكيل بانك اطلاعاتي و سامانه اطلاعات در دانشكدهها و لينك به دفتر مديريت مركزي جهت پيشبرد فعاليتها تاكيد كرد.
لازم به ذكر است در پايان اين جلسه، دكتر مصداقي نيا خطاب به دكتر اخوان از وي درخواست كرد كه چند نكته را نظير تنظيم نامه اي به فارغ التحصيلان مبني بر اعلام تشكيل اين دفتر، تهيه بروشور از وضعيت و فعاليتهاي فعلي دانشكده بهداشت و ارسال ايميل به فارغ التحصيلان و اعلام وجود دفتر ارتباط با دانشآموختگان را مورد پيگيري قرار دهند.
ارسال به دوستان