در این جلسه بر نقش مهم رسانه در آگاهی دادن به مردم و جامعه و طرح مصادیقی از تجلی تعهدحرفه ای در خدمات کادر درمان در بحث مقابله با کرونا تاکید شد.
این جلسه که روز 4 شنبه مورخ 10دی ماه 99 به صورت مجازی تشکیل شد، دکتر سیدمنصور گتمیری قائم مقام دفتر ارتباط با دانش آموختگان گفت: پس از تصمیمات اتخاذ شده در آخرین جلسه دفتر دانش آموختگان که با حضور استاد بهادری تشکیل شد، و پس از پیگیری از دفتر آموزش مداوم تصمیم بر این گرفته شد که این سمینار حداکثر تا نیمه اول اسفندماه و به صورت وبینار برگزار شود.
وی ادامه داد: این وبینار روزهای سیزدهم، چهاردهم و پانزدهم اسفند 99 از ساعت ۱۳ تا ۱۶ درسه پانل برگزار خواهد شد. بخش جشنواره و معرفی برگزیدگان تعهدحرفه ای نیز در ابتدای هریک از پانل ها انجام میشود و از الگوهای تعهدحرفه ای و عزیزانی که در زمینه کرونا فعالیتهای شایسته ای داشته اند (که البته تعدادشان بسیار است ولی وقت وبینار فرصت تقدیر از همه را نمی دهد) تقدیر میشود.
دکتر گتمیری با بیان اینکه، از بین کارکنان، پرستاران، کارورزان، اساتید و همچنین کسانی که در حوزه پشتیبانی مراکز درمانی فعالیت داشته اند یک نفر معرفی خواهد شد، تصریح کرد: این برگزیدگان الگوهای تعهدحرفه ای در حوزه درمان درخصوص مبارزه با کرونا هستند.
وی گفت: حدود ۷۵ درصد محتوای هر پانل به صورت سخنرانی ضبط شده اعضای پانل ارایه میشود و حدود ۳۰ دقیقه از برنامه به صورت آنلاین برگزار خواهد شد و نسبت به مباحث مطرح شده پرسش و پاسخ انجام می گیرد.
دکتر گتمیری افزود: برای این وبینار امتیاز فرهنگی با تلاش دکتر رستمیان لحاظ شده است که برای اساتید غیر از علوم پزشکی تهران هم قابل استفاده است.
سپس دکتر مریم زاهدی پیشنهاد دکتر رویا ستارزاده رئیس یکی از پانل های این سمینار را درخصوص تغییر عناوین سمینار با تمرکز بر تعهدات تیم درمان درمقابله با کرونا برای اعضای کمیته علمی مطرح کرد و درادامه نیز توضیحاتی درخصوص نحوه و شرایط اخذ امتیاز بازآموزی، نحوه برگزاری وبینار و چگونگی حضور شرکت کنندگان برای وبینارها ارایه کرد.
در ادامه، دکتر پارساپور رئیس پانل دوم این سمینار گفت: باتوجه به اینکه عناوین مربوط به این پانل مربوط به تبلیغات و اطلاع رسانی پزشکی است، برای ارایه محتوای علمی پانل از نمونه ها و مصادیقی از تبلیغات در زمیان اپیدمی کرونا استفاده خواهد شد اما محتوای کلی براساس همان عناوین نهایی شده قبلی است.
سپس دکتر فریبا اصغری گفت : با پیشنهاد تمرکز در عناوین نشست ها و ملاحظات مربوط به مدیریت کرونا موافق هستم. در ارایه محتوای پانل ها بهتر است چالشهای مربوطه بر روی کرونا متمرکز شود.
دکتر همایون امینی نیز اختصاص یکی از پانل ها به موضوع کرونا را در شرایط موجود در بازدهی و اثر بخشی وبینار مثمر ثمر خواند.
دکتر عبدالرحمن رستمیان معاون فرهنگی دانشگاه با بیان اینکه، تعهد حرفه ای اولویت اول حوزه معاونت فرهنگی است اظهار کرد: اینکه بتوانیم کار ارزشمندی در این زمینه انجام دهیم که به عنوان الگو برای همه، مورد استفاده قرار گیرد مهم است.
دکتر فرزین حلب چی نیز گفت: در حوزه تبلیغات مانند ارائه پوسترهم میشود موضوع کوید را مطرح کرد که از لحاظ آموزش مداوم نیز برای دوستان بهتر است.
وی ادامه داد: اگر این وبینار را به حضور اساتید دانشگاه علوم پزشکی تهران محدود کنید امتیاز فرهنگی کفایت می کند ولی اگر افرادی از سایر دانشگاهها نیز شرکت کنند باید برای امیتاز بازآموزی وبینار نیز اقداماتی انجام گیرد چون یکی از مسائل مربوط به شرکت همکاران در اینگونه برنامه های آموزشی، امتیاز آموزش مداوم است.
دکتر رضا رئیس کرمی گفت: نقش رسانه قبل از کرونا نیز در برنامههای ما پر رنگ بوده ولی در حاضر به نظر میرسد اولویت ویژه ای دارد. همانطور که می دانید صحبت های بسیار ضد و نقیضی در این حوزه بیان شده حتی در جامعه پزشکی و سردرگمی بسیاری در مردم ایجاد شده است که رسانه می تواند در این حوزه بسیار مثمر ثمر باشد.
دکتر صمدی دبیر علمی سمینار نیز در سخنان خود ضمن تشکر از حضور و همراهی اساتید در این جلسه گفت: باتوجه به زمان کم باقیمانده برای اقدامات کسب امتیاز از سامانه آموزش مداوم و تجربه عدم پذیرش دفتر آموزش مدام برای تخصیص امتیاز بازآموزی برای این سمینار پیشنهاد می کنم تمرکز اصلی کمیته بر کیفیت برگزاری آن و نیز تسهیل اختصاص امتیاز فرهنگی باشد.
وی در پایان ضمن تشکر از مساعدت و همراهی استاد رستمیان برای تخصیص امتیاز فرهنگی به این سمینار، ابراز امیدواری کرد علیرغم محدودیت زمانی بتوانیم در موعد مقرر سخنرانی ها را ضبط، تدوین و آماده سازی کنیم.
خبر: فریبا مقدم
ارسال به دوستان