در جلسه دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه، بر گسترش فعالیت این دفتر در واحدهای محیطی تاکید شد

در جلسه دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه، بر گسترش فعاليت اين دفتر در واحدهاي محيطي تاكيد شد

در جلسه تير ماه دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه(30/4/89)، كه با حضور رئيس دفتر ارتباط با دانش آموختگان و به همراه مسئولين و نمايندگان دفتر ارتباط با دفتر دانش آموختگان دانشكده ها برگزار شد، راهكارهايي عملي جهت اختصاص بودجه جداگانه براي رفع مشكلات دفتر ارتباط با دانش آموختگان ارائه شد.

در اين جلسه كه در تاريخ(30/4/89) در محل دفتر ارتباط با دانش آموختگان و با حضور دكتر بهادري، رئيس دفتر ارتباط با دانش آموختگان، دكتر مصفا رئيس دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشكده دندانپزشكي، دكتر سيد احمديان دانش آموخته دانشكده پزشكي، زاهدي رئيس امور اداري اين دفتر به همراه مسئولين دفاتر ارتباط با دانش آموختگان دانشكده هاي تحت پوشش و جمعي از همكاران دفتر مركزي ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه برگزار شد، دكتر بهادري رئيس دفتر ارتباط با دانش آموختگان از  برگزاري جلسه اي با حضور رئيس دانشگاه و رؤساي دانشكده ها در آينده اي نزديك خبر داد و افزود: شايد بهتر باشد در جلساتي كه با حضور رئيس دانشگاه و روساي دانشكده ها برگزار مي شود موضوع نيازهاي ان دفاتر و حمايت روساي دانشكده از آنان مطرح شود تا رسيدگي به برنامه ها در راستاي اهداف اين دفتر بهتر صورت گيرد.
دكتر بهادري در بخش ديگر سخنان خود با اشاره به وجود دانش آموختگان پيشكسوت در دانشگاه گفت، دفتر ارتباط با دانش آموختگان با استفاده از همفكري اين افراد كه به عنوان گنجينه هاي بزرگي براي دانشگاه محسوب مي شوند مي تواند و بايد نسبت به مصاحبه با آنان اقدام نموده و اطلاعاتي كه از آنان مي گيرد را همچون يك اثر حاويدان حفظ نمايد.
وي همچنين در ادامه توضيحات خود افزود: مسئله مالي را مي توان از طريق همين دانش آموختگان داخل و يا خارج از كشور تامين كرد به عنوان مثال دكتر قادري كه چندين سكه را به فرهنگستان هديه كرده و اين مي تواند قدم مثبتي براي اين دفتر باشد.
اين گزارش مي افزايد، در اين جلسه دكتر سيد احمديان ضمن خير مقدم به همكاران حاضر در جلسه، طراحي سايتي جهت اين دفتر و تهيه يك بانك اطلاعاتي جامع به منظور جمع آوري اطلاعات تمامي دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشكي تهران را امي مهم و ضروري عنوان كرد و افزود، باتوجه به اينكه پيش بيني مي شود اين دانشگاه تاكنون 100 هزار فارغ التحصيل داشته باشد  طراحي و راه اندازي سايت مي تواند دريچه اي براي برقراري ارتباط با اين افراد باشد. ضمن اينكه مي تواند منبع مناسبي براي اطلاع رساني از فعاليت هاي انجام شده و يا در دست اقدام دفتر باشد.
اين گزارش حاكيست زاهدي، رئيس امور اداري اين دفتر نيز درخصوص فعاليت هاي جاري و آتي اين دفتر گفت: با همكاري اين دفتر مراسم گردهمائي دانش آموختگان دانشكده توانبخشي برگزار شد كه مورد رضايت فارغ التحصيلان بود و اميدواريم در روزهاي آتي گردهمائي فارغ التحصيلان سالهاي مختلف را با همكاري اين دفتر برگزار نمائيم.
دكتر مصفا نماينده دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشكده دندانپزشكي نيز در اين جلسه گفت: مي توان ليست افراد فارغ التحصيل را از طريق SMS به دفتر ارتباط با دانش آموختگان اعلام كرد.
در ادامه اين گزارش دكتر اخوان نماينده دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشكده بهداشت، به رفع مشكلات موجود در دانشكده ها از طريق راه اندازي سايت تاكيد كرد.
وي همچنين گفت: اگر بتوانيم وبلاگها را به سايت دفتر ارتباط با دانش آموختگان لينك كنيم بسياري از مشكلات خود به خود حل مي شود.
دكتر منصف نماينده دانشكده دارو سازي به برگزاري به برگزاري جشن فارغ التحصيلي ورودي هاي 82 دانشكده داروسازي در روز بعد (31/4/89) اشاره كرد و افرود: اميدواريم اين جلسه با كمك دفتر ارتباط با دانش آموختگان و همكاري خود دانشجويان اين جشن به خوبي برگزار شود.
 وي همچنن محل جديد دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشكده داروسازي را در طبقه زير همكف در قسمت درورودي ساختمان قديم در دانشكده داروسازي اعلام نمود.
اين گزارش حاكيست، واثق نماينده دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشكده پرستاري از برگزاري جشن فارغ التحصيلان پرستاري خبر داد و افزود: خوشبختانه دانشجويان در اين مراسم نهايت تلاش و همكاري را داشته و توانستند مراسم خوبي را بر پا نمايند وي افزود، بودجه اين مراسم توسط دانشكده و دانشجويان تهيه شده بود.
لازم بذكر است در پايان اين جلسه دكتر بهادري از برگزاري نمايشگاهي در تاريخ 11و12 مرداد ماه سال 1389 كه توسط انجمني در مجموعه رياست جمهوري و با همكاري وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشكي تهران در حاشيه همايش نخبگان ايراني خبر داد و افزود، در اين همايش از ايرانيان مقيم خارج از كشور دعوت بعمل آمده تا ضمن بازديد از مهمترين دستاوردهاي كشورمان ايران، زمينه هاي همكاري بيشتر با اين افراد را فراهم نمايند. دانشگاه علوم پزشكي تهران نيز در صدد است با برنامه ريزي هايي كه دارد، از فارغ التحصيلان دانشگاه علوم پزشكي تهران جهت بازديد از مراكز مهم دانشگاه دعوت بعمل آورده و براي تعامل و همكاري هاي بيشتر با آنان به مذاكره بنشيند.

کلمات کلیدی