دکتر بهادری درمراسم شصتمین سالگرد تاسیس بیمارستان روزبه، این بیمارستان را یکی از مهمترین مراکز درمانی ،آموزشی و پژوهشی در زمینه روان پزشکی دانست
رئيس دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه تهران يكي از وظايف دفتر دانش آموختگان را كمك كردن به مراكز آموزشي براي برقراري ارتباط با دانش آموختگان عنوان كرد.
دكتر بهادري رئيس دفترارتباط با دانش آموختگان دانشگاه، در مراسم شصتمين سال تاسيس بيمارستان به قدمت دانشگاه تهران و علوم پزشكي تهران اشاره كرد و اظهار داشت، دانشگاه تهران با قدمتي بالاي 150سال ودر شكل جديد بالاي 75 سال است وافتخار دانشگاه علوم پزشكي تهران در اين است كه يكي از بزرگترين مراكز آموزشي، پژوهشي و درماني در حوزه روانپزشكي و روانشناسي باليني را در اختياردارد.
وي افزود: تمام دانشگاههايي كه دركشور ايران وجود دارند، برگرفته از فارغ التحصيلان ودانش آموختگان دانشگاه علوم پزشكي تهران هستند واز ابتداي تشكيل تا كنون كه در خدمت جامعه بهترين وضعيت رادارند، از فارغ التحصيلان و دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشكي تهران برخوردارند و ما خوشبختيم كه حتي با وجود كهولت سن كه بنده خود يكي از نمونه هاي دانش آموختگان اين دانشگاه هستم، اين دانشگاه پيشرو تحقيقات و آموزش در دانشگاههاي علوم پزشكي كشور است و رتبه اول را در همه زمينه ها چه در زمينه دانش آموختگان و چه در زمينه آموزش، پژوهش وچه در زمينه كسرت خدمات را دارا است و يكي از مراكز تحقيقاتي درزمينه روان پزشكي بيمارستان روزبه است.
دكتر بهادري همچنين با اشاره به كتاب دكتر داويديان گفت: در آن زمان با بيماران رواني بد رفتاري مي شد هيچ كس به آنها توجه نداشت. هيچ كس مسئول بيماران رواني نبود، آنها در كوچه ها سرگردان بودند و هيچ كس به آنها توجهي نداشت. آنها را به عنوان يك بيمار خطرناك مي شناختند. دانشگاه تهران به همت استاداني همچون استاد مير سپاسي، استاد دكتر رضاعي، دكتر چهرآزي و دكتر داويديان، بيماران رواني را به عنوان يك انسان دردمند در اين مراكز پذيرفتند وبهترين خدمات را به آنها ارائه دادند. تمام كساني كه امروزه براي بيماران رواني در سراسر ايران مشغول به كار هستند اكثرا دانش آموخته بيمارستان روزبه هستند. بنابراين من به عنوان يك دانش آموخته دانشگاه علوم پزشكي تهران افتخار ميكنم كه جشن شصتمين سال تاسيس روزبه را گرفته ايد و من اميد وارم همه ساله بتوانيد اين خدمت را انجام دهيد.
وي همچنين با اشاره به اينكه دفتر دانش آموختگان پنج سال است كه به دستور دكتر لاريجاني و طي كردن مراحل قانوني خود به اينجا رسيده است و توسط دكتر لاريجاني اداره اين دفتر به اينجانب و دكتر گتميري مدير روابط عمومي واگذار شده است افزود: اين دفتر درايران نمونه است زيرا در خدمت كليه دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشكي تهران است وهمچنين مابراي آشنايي اين دفتر خدماتي راانجام داده ايم و گرد همايي ها زير نظر ما انجام مي شود و اين دفتر پل ارتباطي است بين دانش آموختگان دانشگاه و دانشجويان جديدو در خدمت شما عزيزان اساتيد پزشك است تا عضو اين دفتر شويد.
رئيس دفترارتباط با دانش آموختگان در ادامه سخنان خود اظهار داشت، از هر دانشكده نمايندگاني معرفي شده اند كه با اين دفتر همكاري دارند به طوري كه 11 نماينده از دانشكده هاي مختلف داريم و در جلسات مشترك با آنان به تصميم گيري درخصوص برنامه هاي دفتر مي پردازيم. درو اقع اين دفتر پل ارتباطي است كه از نيروي خود دانش آموختگان استفاده مي كند.
رئيس دفتر ارتباط با دانش آموختگان در پايان كمك كردن به مراكز آموزشي مختلف و براي برقراري ارتباط با دانش آموختگان را يكي از مهمترين وظايف اين دفتر معرفي كرد و از اساتيد حاضر در مراسم خواست تا ارتباط خود را حتي پس از بازنشستگي با اين دفتر حفظ نمايند.
ارسال به دوستان