ساختمان جدید دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه با حضور هیات رئیسه دانشگاه افتتاح شد
مراسم افتتاح دفتر ارتباط با دانش آموختگان با حضور دكتر لاريجاني در محل اين دفتر در تاريخ 23 ارديبهشت 88 برگزار شد
بنابراين گزارش، در اين مراسم كه با حضور دكتر لاريجاني رييس دانشگاه، دكتر بهادري رييس دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه، هيات رييسه دانشگاه، دكتر گتميري دبير دفتر ارتباط با دانش آموختگان و مدير روابط عمومي، حجت الاسلام و المسلمين غفاري معاون دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه، روساي دفاتر ارتباط با دانش آموختگان، روساي كانون فارغ التحصيلان دانشگاه در بخش خصوصي و جمعي از خبرنگاران رسانه ها برگزار شد، بعد از تلاوت آياتي از كلام الله مجيد و اداي احترام به سرود ملي، دكتر گتميري در سخناني ضمن خيرمقدم به حضار اهداف شكل گيري دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه را در ايجاد تعاملات دو سويه علمي، فرهنگي و اقتصادي عنوان كرد و گفت: دفتر ارتباط با دانش آموختگان تشكيلاتي است كه بيشتر دانشگاه هاي بزرگ دنيا آن را بكار گرفته اند بنابراين ما نيز اين دفتر را براي بهره مندي دو سويه (دانشگاه از دانش آموختگان و دانش آموختگان از دانشگاه) براي اولين بار در سطح دانشگاه به طور منسجم تاسيس نموديم تا بتوانيم از ظرفيت هاي موجود بهره مند شويم.
دبير دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه، تشكيل اين دفتر را با توجه به ويژگي هاي نخبگان و فارغ التحصيلان كشور كار خطيري دانست و گفت: دفتر ارتباط با دانش آموختگان وظيفه برقراري ارتباط با بيش از 60 هزار دانش آموخته نخبه داخل و خارج از كشور را داراست كه هر كدام ظرفيتي براي برقراري ارتباط مفيد با دانشگاه را دارند. بنابراين ضروري است تلاش كنيم تا اين دفتر به جايگاه مناسب و در خور شأن اين فارغ التحصيلان و دانشگاه دست يابد.
وي در بخش ديگري از سخنان خود ضمن ارايه گزارش پيرامون چگونگي تاسيس دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه، از مسئولين دانشگاه خواست تا از طريق مصوبه هيات امنا اختيارات بيشتري را در خصوص جذب كمك هاي مردمي به اين دفتر واگذار نمايند.
اين گزارش حاكيست، دكتر بهادري نيز در سخناني ضمن خيرمقدم به حضار، با بيان اينكه دانشگاه متعلق به دانش آموختگان و خانه ديگر ماست افزود: سرلوحه ارزشيابي هاي دانشگاه هاي بزرگ دنيا شاخص ميزان واقعي پرورش نيروي انساني است كه بعد از فارغ التحصيلي مورد استفاده دانشگاه قرار گرفته اند. بنابراين ما هم در دانشگاه علوم پزشكي تهران با بيش از صد هزار فارغ التحصيل تلاش مي كنيم كه يك سازمان مفيد و موثر هم براي دانش آموختگان و هم براي دانشگاه ايجاد كنيم.
وي با اشاره به ميزان علاقمندي دانش آموختگان در برقراري ارتباط با دانشگاه افزود: دانش آموختگان ما در خارج و داخل كشور علاقمندي خود را براي برقراري ارتباط با دانشگاه اعلام نمودند كه لازم است با يك برنامه مشخص و ساختارمند چگونگي برقراري تعاملات دوسويه با آنان را تدوين كنيم.
اين گزارش مي افزايد، دكتر لاريجاني نيز درسخناني، تشكيل دفتر ارتباط با دانش آموختگان را يك هويت جمعي براي دانشگاه دانست و گفت: ما مي توانيم چارچوب قانونمندي را تدوين كنيم تا كمك هاي مردمي براساس نيتي كه افراد دارند به دفتر ارتباط با دانش آموختگان اختصاص يابد.
رييس دانشگاه، راه اندازي سايت توانمند براي برقراي ارتباط با دانش آموختگان را ضروري دانست و گفت: ما نياز به سايت قوي داريم كه مشخصات و اطلاعات دانش آموختگان را در آن درج و اخبار و وقايع علمي، آموزشي و پژوهشي دانشگاه را در قالب خبرنامه براي آنان ارسال نماييم.
وي افزود: هر يك از دانشكده ها تا اخر خرداد ماه فرصت دارند كه مشخصات فارغ التحصيلان خود را با سرعت جمع آوري و در جلسه اي ساختارمند گزارش نمايند تا در دانشگاه بتوانيم به نحوي شايسته به رسالت خود در بنيان گذاري اين اقدام در كشور عمل نماييم.
گفتني است در ادامه اين جلسه تعدادي از حضار در ارتباط با دفتر دانش آموختگان به ارايه پيشنهادات و اقدامات خود در خصوص چگونگي برقراري ارتباط موثر با دانش آموختگان پرداختند و دكتر لاريجاني نيز پس از شنيدن نظرات آنان، به هريك از مسايل مطرح شده پاسخ گفت.
ارسال به دوستان