برگزاری گردهمایی با شکوه دانش آموختگان دانشکده داروسازی در ۹۰ سالگی تأسیس این دانشکده
گردهمایی بزرگ دانشآموختگان دانشکده داروسازی، همزمان با بزرگداشت ۹۰ سالگی تأسیس این دانشکده معتبر، در تاریخ ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ با حضور دکتر رییسکرمی رییس دانشگاه، دکتر گتمیری رییس دفتر ارتباط با دانش آموختگان، دکتر امینی رییس دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران و جمع کثیری از دانش آموختگان دانشکده داروسازی این دانشگاه در سالن اجتماعات هتل المپیک تهران برگزار شد. این مراسم با اجرای سروش صحت، مجری معروف صدا و سیما، آغاز گردید.
دکتر امینی، رئیس دانشکده داروسازی، در ابتدای مراسم ضمن قدردانی از حضور مدعوین، به معرفی تاریخچه و جایگاه این دانشکده پرداخته و گفت: "دانشکده داروسازی یکی از قدیمیترین و برجستهترین دانشکدههای دانشگاههای کشور است که از ابتدا تا به امروز نقش بسزایی در تربیت دانشجویان و تبدیل آنها به اساتید برجسته داشته است. این دانشکده توانسته دانشآموختگان بسیاری را به جامعه پزشکی و علمی کشور معرفی کند."
در ادامه، دکتر دولتی، استاد پیشکسوت و دانشآموختهی دو دانشکدهی داروسازی و پزشکی دانشگاه، با ابراز خوشنودی از شرکت در این گردهمایی، خاطراتی از دوران تحصیل خود بیان کرد. وی به سختیهای تحصیل در آن زمان اشاره کرده و افزود: "زمانی که در رشته داروسازی تحصیل میکردم، شرایط بسیار متفاوت از امروز بود و تحصیل با امکانات محدود بسیار دشوار بود. اما این چالشها باعث شد که من از اساتید بزرگی چون دکتر نامدار درسهای فراوانی بیاموزم."
دکتر دولتی همچنین در خصوص دفتر ارتباط با دانشآموختگان گفت: "این دفتر به عنوان پلی برای ارتباط مستمر میان دانشآموختگان و دانشگاه، فضایی را فراهم کرده است تا فارغالتحصیلان بتوانند پس از دوران تحصیل و بازنشستگی نیز به همکاری با دانشگاه ادامه دهند و تجربیات خود را در پیشبرد اهداف دانشگاه به کار گیرند."
در ادامه مراسم، دکتر هما گلگلاب، دختر استاد فقید حسین گلگلاب، از اساتید پیشکسوت دانشکده داروسازی، خاطراتی از دوران حضور پدر خود در دانشگاه و شعر معروف "ای ایران" را برای حاضران بازگو کرد.
دکتر نمازی، رئیس موزه تاریخ ملی علوم پزشکی ایران، دیگر سخنران این مراسم بود که با اشاره به پیشینه تأسیس رشته داروسازی در ایران، تاریخچه شکلگیری دانشکده داروسازی را برای حاضران تشریح کرد.
این گردهمایی بهعنوان فرصتی برای تجدید دیدار فارغالتحصیلان و تقویت ارتباط میان دانشآموختگان و دانشگاه، توانست لحظات خاطرهانگیزی را برای تمامی حاضرین رقم زند و یادآوری از تاریخ پرافتخار این دانشکده باشد.
نظر دهید