در دیدار معاون آموزشی پردیس بین‌الملل دانشگاه با رییس دفتر ارتباط با دانش صورت گرفت/تاکید بر توسعه همکاریهای پردیس بین‌الملل با دفتر ارتباط با دانش آموختگان

دکتر طاهری معاون آموزشی پردیس بین‌الملل دانشگاه صبح روز شنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۴ با دکتر سیدمنصور گتمیری رییس دفتر ارتباط با دانش آموختگان دیدار و پیرامون همکاریهای پردیس بین‌الملل دانشگاه با این دفتر به بحث و تبادل نظر پرداخت.

به گزارش روابط عمومی دفتر ارتباط با دانش آموختگان، در این دیدار که با حضور دکتر سید محمدرضا سیداحمدیان دبیر دفتر ارتباط با دانش آموختگان و دکتر ابراهیم رزم پا استاد پیشکسوت دانشگاه برگزار شد، ابتدا دکتر گتمیری ضمن خوشامدگویی به دکتر محمدمهدی طاهری معاون آموزشی پردیس بین‌الملل دانشگاه و معرفی همکاران دفتر تاکید کرد بهتر راه استمرار ارتباط دانش آموختگان بین‌الملل پردیس با دانشگاه علوم پزشکی تهران همین دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه است.

 وی با اشاره به پراکندگی دانشجویان بین‌الملل در تمام دنیا، پیشنهاد کرد گروه‌هایی، برای دانش آموختگان مناطق نزدیک به هم و تعیین مسئولینی برای این واحدها و شعبات منطقه ای و بین‌المللی تعیین شود تا به تسهیل ارتباط میان دانش‌آموختگان و دفتر را همت گمارد و به تجربه موفق این طرح در میان دانش‌آموختگان ایرانی و تجربه تاسیس اولین شعبه بین‌المللی دفتر در اروپا و بوداپست مجارستان اشاره کرد. وی همچنین اختصاص صفحه‌ای ویژه به دانشجویان بین‌الملل در وب‌سایت دانش‌آموختگان و بهره‌گیری از ظرفیت آنان در توسعه بخش انگلیسی سایت را ضروری خواند.
سپس دکتر محمد مهدی طاهری نیز، با اشاره به بررسی‌های انجام شده، عنوان کرد که فارغ‌التحصیلان بین‌المللی پس از اتمام تحصیل و بازگشت به کشورهای خود، با مشکلات متعددی در زمینه دریافت مدارک و گواهی‌های مورد نیاز روبرو هستند.
وی با استناد به گزارش‌های موجود، عملکرد جداگانه و با رویه‌های متفاوت دانشکده‌های مختلف را عامل اصلی این سردرگمی و اتلاف وقت دانش‌آموختگان دانست و بر ضرورت یکپارچه‌سازی این روند از سوی اداره دانش‌آموختگان دانشگاه تاکید کرد. دکتر طاهری پیشنهاد داد که تمامی امور مربوط به فارغ‌التحصیلان بین‌المللی، شامل پاسخگویی به درخواست‌ها و ارائه مدارک، از طریق این اداره و با یک رویه واحد صورت پذیرد.
وی همچنین به ضعف‌های موجود در وب‌سایت دانشگاه اشاره کرد و افزود که دانشجویان خارجی پس از ورود به کشور با ابهام در مورد نحوه و محل پیگیری امور فارغ‌التحصیلی خود مواجه هستند. به منظور رفع این ناهماهنگی‌ها، دکتر طاهری پیشنهاد کرد که تمامی مکاتبات و استعلامات از دانشکده‌ها در خصوص فارغ‌التحصیلان، منحصراً از طریق دفتر ارتباط با دانش‌آموختگان انجام شود.
ایجاد یک کانون و شبکه ارتباطی قوی با فارغ‌التحصیلان خارج از کشور از دیگر موارد مورد تاکید دکتر طاهری بود. وی هدف از این اقدام را بهره‌گیری از ظرفیت‌های این افراد در راستای توسعه دانشگاه و تقویت ارتباطات بین‌المللی عنوان کرد.
دکتر طاهری در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به فارغ‌التحصیلی قریب‌الوقوع دانشجویان دانشگاه بین‌المللی سبطین، این رویداد را فرصتی مناسب برای ایجاد شعبه دفتر ارتباط با دانش آموختگان در عراق، برگزاری دوره‌های متنوع برای دانشجویان بین‌الملل و ارائه گواهی‌های معتبر دانست و از پیگیری جدی این موضوع توسط انجمن دانشجویان بین‌الملل خبر داد.
 
 در ادامه دکتر سید احمدیان، دفتر ارتباط با دانش‌آموختگان را به عنوان یک پل ارتباطی میان دانشگاه و فارغ‌التحصیلان معرفی کرد و آمادگی این دفتر را برای برقراری ارتباط با دانش‌آموختگان در تمامی زمینه‌ها اعلام نمود. وی همچنین به تشریح فعالیت‌ها و اهداف جاری دفتر ارتباط با دانش‌آموختگان پرداخت.
دبیر دفتر ارتباط با دانش‌آموختگان در سخنانی، بنیاد علمی فرهنگی استاد بهادری را معرفی کرد و اهداف آن را شامل بزرگداشت اساتید و پیشکسوتان پزشکی، ترویج اخلاق حرفه‌ای، جذب حمایت‌های دانش‌آموختگان و حمایت از دانشجویان نیازمند برشمرد و بر شفافیت مسیر هزینه‌کرد کمک‌ها تاکید کرد.
دکتر رزم پا نیز در این جلسه، تاثیر دانش‌آموختگان بین‌الملل در ایجاد شعب بین‌المللی دفتر ارتباط با دانش آموختگان را مورد توجه قرار داد و پیرامون نحوه تاسیس و فعالیت شعبه بین‌المللی دفتر در اروپا و برنامه‌های دفتر برای تاسیس شعبات دفتر در ایالتهای آمریکا توضیحاتی ارایه داد.
در نهایت ضمن جمع‌بندی مفاد گفتگوها مقرر شد پردیس بین‌الملل نسبت به معرفی مسئول دفتر دانش آموختگان در این پردیس اقدام نماید که از میان اعضای هیات علمی تعیین خواهد شد و نیز تعیین یکی از کارمندان پردیس بین‌الملل برای همکاری با مسئول دفتر در این شعبه نیز صورت گیرد تا نسبت به توسعه فعالیت‌های مشترک اقدام بعمل آید.
فاطمه رمضانی
خبرنگار

فاطمه رمضانی

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *