دهمین جشن یکپارچه دانشآموختگی شهریور ماه با حضور دانشآموختگان سال آموزشی ۱۴۰۳ - ۱۴۰۴ و خانوادههای آنان برگزار میشود

در آستانه برگزاری دهمین جشن یکپارچه دانشآموختگی دانشگاه علوم پزشکی تهران در شهریور ماه سال جاری، نشستی با حضور نمایندگان دفاتر ارتباط با دانشآموختگان دانشکدههای مختلف برگزار شد. این جشن، میزبان دانشآموختگان سال آموزشی ۱۴۰۳ - ۱۴۰۴ و خانوادههای آنها خواهد بود و فرصتی ارزشمند برای تجلیل از دستاوردهای این عزیزان و جشن ورود آنها به عرصه خدمترسانی به نظام سلامت کشور در فضایی متحد و صمیمی فراهم میآورد.
در این نشست که روز شنبه، بیستم اردیبهشت ماه ۱۴۰۴، در سالن شورای دفتر مرکزی ارتباط با دانشآموختگان و با حضور دکتر سیدمنصور گتمیری، رئیس دفتر ارتباط با دانشآموختگان، برگزار شد، محوریت اصلی گفتگوها بر برنامهریزی دقیق و هماهنگیهای لازم برای برگزاری هرچه باشکوهتر دهمین جشن یکپارچه دانشآموختگی متمرکز بود. تاکید بر "یکپارچه" بودن جشن، به منظور گرد هم آمدن فارغالتحصیلان تمامی دانشکدهها در یک مراسم واحد و تقویت حس تعلق و هویت مشترک بین آنها، از نکات برجسته این نشست بود.
نمایندگان دانشکدهها با اشتراکگذاری تجربیات ارزشمند خود از جشنهای پیشین، پیشنهادات متنوعی را در جهت ارتقاء کیفیت و ایجاد یک تجربه خاطرهانگیز برای دانشآموختگان سال آموزشی ۱۴۰۴ و خانوادههایشان ارائه کردند. برنامهریزی برای بخشهای متنوعی از جمله انتخاب زمان و محل برگزاری جشن، برپایی غرفه ها، ، قرائت سوگندنامه، اجرای برنامههای فرهنگی و هنری شاد و فراهم آوردن فرصتهای تعامل و عکاسی یادگاری، از جمله موضوعات مورد بحث بود.
هدف اصلی از برگزاری این جشن یکپارچه، تجلیل شایسته از تلاشهای دانشآموختگان سال تحصیلی ۱۴۰۳ - ۱۴۰۴ و ایجاد یک خاطره شیرین و ماندگار برای آنها و خانوادههایشان عنوان شد. این رویداد، علاوه بر تقدیر از فارغالتحصیلان، به تحکیم پیوند آنها با دانشگاه، ایجاد شبکه ارتباطی بین آنها و معرفی دستاوردهای دانشگاه به جامعه نیز کمک خواهد کرد.
دکتر گتمیری در این نشست، با تاکید بر اهمیت این رویداد برای دانشگاه و دانشآموختگان، بر نقش کلیدی دفاتر ارتباط با دانشآموختگان در برگزاری هرچه باشکوهتر دهمین جشن یکپارچه دانشآموختگی در شهریور ماه با حضور دانشآموختگان سال آموزشی 1404-1403 و خانوادههای آنان تاکید کرد.
همچنین، در این نشست با اشاره به اقدام دانشکده بهداشت در ایجاد "خانه استاد"، بر اهتمام نمایندگان سایر دانشکدهها در ایجاد چنین فضایی تاکید شد.
رئیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان، هدف از ایجاد خانههای استاد در دانشکدهها را، فراهم آوردن محلی برای حضور اساتید پیشکسوت، حفظ ارتباط ارزشمند آنان با نسل جوان دانشگاه و انتقال تجربیات گرانبهایشان به دانشجویان عنوان کرد.
وی ابراز امیدواری کرد که با همفکری و همکاری تمامی بخشهای مرتبط، جشن فارغالتحصیلی پیش رو به بهترین نحو برگزار شود و طرح ایجاد خانههای استاد در دانشکدهها نیز با جدیت پیگیری شود.

نظر دهید