نشست صمیمانه دانشآموختگان ادوار مختلف دانشگاه علوم پزشکی تهران
گردهمایی دانشآموختگان ادوار مختلف دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور رئیس دانشگاه برگزار شد و از دانشآموختگانی که در پیشبرد اهداف دفتر دانشآموختگان دانشگاه، مشارکت داشتهاند تقدیر به عمل آمد.
به گزارش روابط عمومی دفتر ارتباط با دانش آموختگان، نشست دانشآموختگان ادوار مختلف دانشگاه علوم پزشکی تهران از دانشکده های مختلف با حضور دکتر سیدرضا رئیس کرمی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر سیدمنصور گتمیری، رئیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان و جمعی از پیشکسوتان، اساتید و دانش آموختگان دانشگاه، ۲۴ دی ماه ۱۴۰۳ در سالن دارالفنون ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.
در ابتدای این جلسه دکتر گتمیری، دانشگاه علوم پزشکی تهران را مادر دانشگاه های علوم پزشکی ایران خواند که دانش آموختگان آن در اقصی نقاط دنیا مشغول به خدمت اند و گفت: این جلسه یکی از مجموعه برنامه های ۹۰-۱۷۳ به منظور بزرگداشت بیش از یکصد و هفتاد سال تجربه و افتخار آفرینی دانشگاه علوم پزشکی تهران است که با همت دفتر ارتباط با دانش آموختگان برگزار شده است و این مجموعه برنامه ها ادامه خواهد داشت تا به برنامه اصلی که از ۱۳ تا ۱۵ بهمن برگزار میشود، منتهی شود.
رئیس دفتر ارتباط با دانشآموختگان همچنین تاریخچه ای از تاسیس این دفتر ارائه داد و مهمترین اهداف دفتر را ایجاد ارتباط علمی قوی، کمک به دانشجویان جوان، کمک به ارتقاء دانشگاه و ایجاد ارتباط دو طرفه بین دانشگاه و دانشآموختگان خواند.
وی همچنین مهمترین فعالیتهای دفتر را تشکیل نشستها و جلسات همفکری با دانش آموختگان، کنگره تازه ترین دستاوردهای پژوهش در دانش پزشکی، گردهمایی دانش آموختگان، خانه استاد، سمینار تعهد حرفهای، برگزاری سلسله نشست های در سایه سار اندیشه های استاد و..... دانست و گزارشی از سوابق برگزاری این فعالیتها را ارائه داد.
در ادامه جلسه دکتر ترابی مدیر روابط عمومی دانشگاه با اشاره به اهداف تشکیل جلسه گفت: ما در اوج هیاهوها نیاز به شادی، احساس هویت و مجالسی داریم تا خانواده دانشگاه باهم ملاقات داشته باشند و این خود باعث میشود تا در راستای پیشبرد اهداف دانشگاه ترغیب شویم و گام برداریم.
وی ادامه داد: با مطالعهی جشن های ۱۰ ساله در دنیا، ما باید حداکثر استفاده را از این مراسم برای نگاه به آینده داشته باشیم و تعیین کنیم که در ۱۰ سال آینده به چه سمتی حرکت کنیم و در مرز های دانش چه فعالیتی داشته باشیم و خدمات با توجه به فناوری های جدید چه تغییراتی خواهند داشت.
وی ادامه داد: هوش مصنوعی در دنیای امروز بحثی بسیار جدی است که تمام حوزه های علمی را تحت شعاع خود دارد و قطعا در سالهای آینده شاهد حضور پررنگ هوش مصنوعی در علم پزشکی خواهیم بود.
دکتر ترابی افزود: در واحد های مختلف بسته های حمایت طلبی طراحی شده است که در این بسته ها افراد نگاه خود را به آینده و حتی هوش مصنوعی مطرح میکنند که به چه سمتی حرکت میکند و برای رسیدن به مقصد نیاز به چه حمایتی دارند و در نهایت، اثر این دیدگاه برای دانشجو، بیمار و جامعه در نمایشگاه عرضه خواهد شد.
دکتر ترابی در ادامه شرایط شرکت در همایش ۱۳ تا ۱۵ بهمن ماه را عنوان کرد و از همه ی دانش آموختگان خواست تا در این جشن شرکت کنند.
در ادامهی جلسه پیشکسوتان دانشگاه، مسئولین و مدعوین، سخنان، پیشنهادات، انتقادات و نقطه نظرات خود را ارائه دادند.
در انتها دکتر رئیس کرمی در پاسخ به درخواست حاضران و با اشاره به اینکه اساتید دانشگاه سرمایه های دانشگاه هستند، گفت: دیوار های یاد بود، نصب تندیس ها و... برای یادبود اساتید و معرفی الگوها به جوانان، تکمیل خواهد شد.
وی همچنین با اشاره به پیشنهاد دکتر پاسالار استاد پیشکسوت دانشگاه مبنی بر راهاندازی طرح فرزندخواندگی علمی دانشجویان و پیشنهاد استاد استقامتی رییس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران مبنی بر ارایه طرحی برای تخصیص مالیات دانشآموختگان و اساتید دانشگاه علوم پزشکی تهران برای دانشگاه جهت کمک به دانشجویان نیازمند، از نشان دار کردن مالیات خبر داد و گفت: این مسئله البته بطور کلی در قانون مالیات سال آتی مد نظر قرار گرفته و به نظر می رسد بتوان این پیشنهادات را عملی ساخت به نحوی که از مالیاتی که به دانشگاه تعلق میگیرد در کمک به دانشجویان استفاده کرد.
گفتنی است در پایان این جلسه از دکتر یحیی دولتی، دکتر فاطمه رمضان زاده، دکتر قدسیه بنی واهب، دکتر علیرضا شکروی، دکتر منوچهر مجد و دکتر علی علیزاده با اهدا لوح و تندیس تقدیر به عمل آمد.
اخبار تکمیلی از این نشست صمیمانه متعاقباً به سمع و نظر مخاطبین وب سایت دفتر دانش آموختگان خواهد رسید...
نظر دهید