اولین گردهمایی دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران مقیم اروپا در محل شعبه ی بین المللی دفتر ارتباط با دانش آموختگان در بوداپست

اولين گردهمايي دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشكي تهران مقيم اروپا در محل شعبه ی بین المللی دفتر ارتباط با دانش آموختگان در بوداپست

همزمان با برگزاری چهارمین کنگره یوسرن در تاریخ 17 لغایت 19 آبان در شهر بوداپست مجارستان، اولین گردهمایی دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران مقیم اروپا نیز در محل شعبه بین المللی دفتر ارتباط با دانش آموختگان در این شهر برگزار شد.

بنابر این گزارش اولین گردهمایی دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران مقیم اروپا با حضور استاد بهادری رییس دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه، دکتر جعفریان رییس سابق دانشگاه و رییس دپارتمان جراحی پیوند کبد دانشگاه، دکتر گتمیری قایم مقام دفتر، پروفسور روزیوال رییس سابق دانشگاه سملوایز و استاد وابسته ی دانشگاه علوم پزشکی تهران و عضو افتخاری دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه، دکتر میرزاحسینی مدیر شعبه ی اروپایی دفتر ارتباط با دانش آموختگان، دکتر رزم پا مسىئول دفتر ارتباط با دانش آموختگان مجتمع بیمارستانی امام خمینی و شماری از دانش آموختگان دانشگاه و دانشجویان شاغل به تحصیل در اروپا همزمان با چهارمین کنفرانش بین المللی یوسرن از ٨ تا ١٠ نوامبر ٢٠١٩ مطابق با ١٧ الی ١٩ آبان ١٣٩٨ در بوداپست مجارستان برگزار شد. 
در این مراسم که در محل شعبه ی بین المللی دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می شد ابتدا استاد بهادری ضمن خوش آمدگویی به حضار از پروفسور روزیوال به خاطر همکاریهای علمی با دانشگاه علوم پزشکی تهران و نیز همکاریهای ارزنده ی وی در تاسیس شعبه ی اروپایی دفتر ارتباط با دانش آموختگان تشکر کرد. وی همچنین از تلاش های دکتر میرزاحسینی دانش آموخته ی دانشگاه علوم پزشکی تهران و موسس آکادمی ابن سینا برای تاسیس و پیشبرد برنامه های شعبه ی اروپایی دفتر ارتباط با دانش آموختگان نیز تشکر کرد. 
استاد بهادری سپس به اهمیت حفظ ارتباط دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران با محل تحصیل خود تاکید کرد و گفت: حفظ این ارتباط هم از نظر توسعه و ارتقاء افراد دانش آموخته مهم است و هم از نظر ارتقاء سطح دانشگاه و لازم است که هر دو طرف در حفظ این ارتباط تلاش کنند. 
سپس دکتر گتمیری قائم مقام دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه ضمن خوش آمد گویی به حضار و تشکر از زحمات پروفسور روزیوال و دکتر میرزاحسینی و نیز تشکر از دکتر جعفریان برای کمک های وی در پیشبرد برنامه های دفتر در طول سالهای تصدی ریاست دانشگاه به ارایه ی اسلایدهایی به معرفی دانشگاه علوم پزشکی تهران و دفتر ارتباط با دانش آموختگان این دانشگاه پرداخت. 
سپس دکتر جعفریان رییس سابق دانشگاه مطالبی در مورد نقش دانشگاه تاسیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان و تاثیر مثبت آن بر ارتقاء دانشگاه مطالبی بیان کرد. وی همچنین به ویژگی ها و جایگاه استاد بهادری و اثر شخصیت وی در توسعه ی فعالیتهای دفتر اشاره کرد و از نسل جدید خواست با نگاه به استاد بهادری و زندگی پربار او برای زندگی خود سرمشق بگیرند. 
در بخش دیگر این جلسه دکتر رزم پا مسئول دفتر ارتباط با دانش آموختگان مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) نیز درخصوص راه اندازی خانه استاد در بیمارستانهای تابعه دانشگاه و برنامه های پیشنهادی جهت حضور استادان بازنشسته در خانه استاد توضیحاتی ارایه کرد.
در ادامه دکتر میرزاحسبنی به خوش آمدگویی به حضار بویژه استاد بهادری و هیات همراه برای حضور در جمع دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران مقیم اروپا به اهمیت حفظ ارتباط ایرانیان با سرزمین مادری پرداخت و نقش شعبه ی بین المللی دفتر را در این خصوص بسبار پراهمیت خواند. وی همچنین پیشنهاد کرد که دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه برای سال ٢٠٢١ گردهمایی دوم دانش آموختگان را  برنامه ریزی نماید. دکتر میرزاحسینی همچنین پیشنهاد کرد در این گردهمایی ورود برای دانشجویان شاغل به تحصیل در کشورهای مختلف اروپایی و نیز دیگر ایرانیان و ایران دوستان اروپا آزاد باشد و از گروههای دیگر ایرانی نیز برای شرکت در این گردهمایی بزرگ دعوت بعمل آید. 
سپس پروفسور روزیوال رییس سابق دانشگاه سملوایز و استاد وابسته ی دانشگاه علوم پزشکی تهران و عضو افتخاری دفتر ارتباط با دانش آموختگان ضمن خوش آمدگویی به استاد بهادری و هیات همراه به اهمیت Alumni و نقش آن در توسعه ی علم و ظرفیت فراوان آن در توسعه ی دانشگاه و جامعه تاکید کرد. پروفسور روزیوال همچنین به مشترکات فراوان جامعه ی ایرانی و جامعه ی مجارستان اشاره و بر ارتباط تاریخی دو کشور تاکید نمود. وی اطهار امیدواری کرد فعالیت های این دفتر بتواند به ارتقاء دانشگاه و رانش آموختگان منجر شود. 
در این گردهمایی سپس شماری از شرکت کنندگان به طرح مطالبی پیرامون نحوه برگزاری بهتر و موثرتر اینگونه گردهمایی ها پرداختند. 
این گزارش همچنین حاکیست کارگاه مشترک پیوند اعضاء در روز دوم کنفرانس یوسرن با حضور و سخنرانی دکتر جعفریان استاد و رییس گروه پیوند کبد دانشگاه علوم پزشکی تهران در خصوص پیوند کبد در ایران و سخنرانی دکتر گتمیری دانشیار گروه نفرولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران در خصوص مدل ایرانی پیوند کلیه و حرکت مدل ایرانی پیوند کلیه از اهدا از دهنده ی غیر فامیل زنده به عنوان مدل غالب اهدا به سوی اهدا از دهنده ی مبتلا به مرگ مغزی به عنوان مدل غالب دهنده ی کلیه برگزار شد. 
در بخش دیگری ازاین برنامه استاد بهادری و هیات همراه با رجبی یزدی سفیر ایران در مجارستان ملاقات و پیرامون توسعه ی همکاریهای آکادمیک دانشگاه علوم پزشکی تهران به بحث و گفتگو پرداختند. در این ملاقات نیز علاوه بر استاد بهادری رییس دفتر ارتباط با دانش آموختگان، دکتر جعفریان، پروفسور روزیوال، دکتر نیما رضایی استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران و موسس یوسرن، دکتر نفیسی رئیس دانشکده پزشکی، دکتر گتمیری عضو میز همکاریهای دانشگاه علوم پزشکی تهران و مجارستان، دکتر میرزاحسینی رییس آکادمی ابن سینا در مجارستان حضور داشتند. 
کلمات کلیدی

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *