برگزاری گردهمایی دانش آموختگان ورودی 1350 داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران
اولین گردهمایی دانش آموختگان ورودی 1350 دانشکده داروسازی صبح روز پنجشنبه اول خردادماه 93 در محل ساختمان قدیم دانشکده داروسازی برگزار شد.
گالری عکس
در این مراسم که با حضور دکتر بهادری، رئیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان، دکتر شریف زاده، رئیس دانشکده داروسازی، دکتر دهپور، دکتر گل گلاب، دکتر فرسام، دکتر خلج استادان پیشکسوت دانشکده داروسازی، دکتر منصف مسئول دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشکده داروسازی و جمعی از دانش آموختگان ورودی سال 1350 دانشکده داروسازی برگزار شد، دکتر بهادری عنوان کرد: افتخار می کنم که در خدمت شما عزیزانی هستم،که بعضاً صاحب مقام و منصب های خوبی هستید و بزرگترین و بهترین افتخار شما و ما فارغ التحصیل شدن از این دانشگاه و دانشکده است که به عنوان اولین و معتبرترین دانشکده داروسازی در کشور شناخته شده است. و در واقع سال 1319 به عنوان تاریخ جدایی داروسازی از پزشکی و ادامه فعالیت آن به صورت یک دانشکده مستقل است.
وی در ادامه از برگزاری گردهمایی گروه ها و ورودی های مختلف توسط دفتر ارتباط با دانش آموختگان خبر داد و گفت: بسیاری از دانش آموختگان ورودی سالهای مختلف ازحمه گروه پزشکان ورودی 1364 دانشگاه که همکلاسی های ریاست محترم دانشگاه هستند، هرساله با همکاری این دفتر گردهمایی دارند که امسال برای 21امین بار قرار است این برنامه انجام شود.
رئیس دفتر در ادامه با اشاره به اهمیت تاسیس دفتر ارتباط دانش آموختگان با دانشگاه عنوان کرد: اهمیت هر کارخانه به محصولاتش است و دانش آموختگان محصولات کارخانه دانشگاه هستند و یکی از افتخارات دانشگاه علوم پزشکی تهران این است که نفرات برتر علمی در جهان از جمله دکتر دهپور، دکتر شفیعی، و ... در این دانشکده درس خواندند.
وی همچنین از برگزاری سومین جشن یکپارچه دانش آموختگان در روز مبعث رسول اکرم(ص) خبر داد و دانش آموختگان حاضر در این گردهمایی را برای حضور در این جشن به عنوان دانش آموخته پیشکسوت دعوت کرد. وی همچنین اساتید قدیمی این دانشکده را مایه افتخار و جواهرات درخشنده دانست.
دکتر شریف زاده نیز ضمن خیر مقدم به دانش آموختگان و ضمن ابراز خوشحالی از حضور آنها در دانشکده و خانه دوم شان، از آنها خواست تا این ارتباط را تداوم دهند و قطع نکنند. وی همچنین اظهار امیدواری کرد که شروع و هدفی که برای دانشکده داروسازی مشخص شده به خوبی و با کمک دانش آموختگان عزیز آن محقق شود. وی همچنین ضرورت تغییرات در دانشکده داروسازی را نیاز جامعه به پیشرفت علم در این حوزه عنوان کرد و افزود: ما در این راستا رشته ها و دوره های مختلف و در مقاطع مختلف و بالاتر ایجاد کردیم تا بتوانیم نیاز جامعه در این خصوص را برطرف کنیم.
وی همچنین دانش آموختگان را سرمایه های دانشکده و دانشگاه خواند و عنوان کرد: مجموعه این دانش آموختگان در کنار هم باعث انتقال تجربیاتشان به یکدیگر و به دانشکده می شود که برای رسیدن به موفقیت در طی این مسیر کمک خواهد کرد.
وی همچنین ضمن تشکر و طلب مغفرت برای دکتر اکبریه گفت: دانش آموختگان ما با طرز فکر درست و کمک های مادی و معنوی خود توانستند ما را در پیشرفت دانشکده یاری دهند و این جایگاه بالا را برای دانشکده حفظ کنند. وی همچنین از دفتر ارتباط با دانش آموختگان برای برگزاری این گردهمایی تشکر کرد و اظهار امیدواری کرد که امروز خاطره انگیزی ببای آنان باشد.
دکتر هما گل گلاب از استادان پیشکسوت دانشکده داروسازی نیز از حضور در بین این دانش آموختگان ابراز خوشحالی کرد و گفت: افتخار من پدرم است که سرود جاودانه ایران را سروده است.
دکتر فرسام نیز ضمن تشکر از زحماتی که دکتر گل گلاب برای دانشکده کشیدند و ابراز خوشحالی از حضور در بین شاگردان قدیم خود گفت: دانشکده داروسازی به حضور و ارتباط شما دانش آموختگان نیاز دارد و شما می توانید با برگزاری گردهمایی های سالیانه خود در دانشکده این ارتباطات را تقویت کنید.
دکتر خلج نیز ضمن تشکر از مسئولین دانشکده برای ارسال بولتن های خبری گفت: من با دیدن شما دانشجویان قدیمی روحیه می گیرم. دانش آموختگان سعی کنند ارتباط خود را با دانشکده و دانشگاه خود قطع نکنند. وی همچنین سه دسته از انسان ها را از بهشتیان دانست: معلمین، آنهایی که فرزند صالح تربیت می کنند و کسانی که وقف می کنند و چه بهتر که این وقف برای دانشکده و در راه علم و دانش باشد. وی همچنین از دکتر اکبریه یاد کرد و گفت: بسیاری از هزینه های مورد نیاز برای تاسیس ساختمان جدید دانشکده توسط این استاد فرهیخته تامین شده است.
دکتر دهپور نیز ضمن ابراز خوشحالی از حضور در این گردهمایی، از بنیانگزاران این دانشکده تشکر و قدردانی کرد و گفت: این استادان عزیز و بزرگوار باعث بالندگی دانش آموختگان این دانشکده در کشور شدند. وی همچنین حفظ موقعیت دانشکده را کاری مشکل دانست و ادامه داد: این دانشکده اولین دانشکده ای بود که پژوهش را پایه گذاری کرد و به سایر دانشکده ها انتقال داد.
وی همچنین برای تمام دانش آموختگان حاضر در این گردهمایی آرزوی سلامتی و توفیق کرد.
دکتر اسدی نیز با اشاره به قدمت دانشکده داروسازی گفت: از اینکه از سال 1351 در این دانشکده و در کنار خانم دکتر گل گلاب و دکتر فرسام و دکتر شفیعی شروع به کار کردم خرسندم و افتخار می کنم که با این عزیزان همکاری می کردم.
دکتر شهابی نماینده دانش آموختگان ورودی 51 داروسازی نیز ضمن خیرمقدم و تشکر از اساتید بزرگ خود و ریاست دانشکده و ریاست دفتردانش آموختگان گفت: داروسازان ورودی 1350 این دانشکده تنها دوره ای هستند که هر سال دوبار در اردیبهشت ماه و آبان ماه دور هم جمع می شویم و امسال از آشنایی با وجود دفتر ارتباط با دانش آموختگان، اولین گردهمایی را با همکاری این دفتر برگزار می کنیم. وی همچنین از همکاسی هایی که دار فانی را وداع کنند یاد کرد و طلب رحمت و مغفرت کرد.
در ادامه دانش آموختگان به بازدید از ساختمان قدیم و جدید دانشکده پرداختند و با لباس فارغ التحصیلی عکس های دسته جمعی گرفتند و در پایان از میهمانان در سلف دانشجویی دانشگاه به سبک ایام دانشجویی پذیرایی شد.
ارسال به دوستان