جلسه هماندیشی هشتمین سمینار سالانه تعهدحرفهای
دکتر نوربالا در دومین نشست کمیته علمی سمینار تعهد حرفهای بزرگترین سرمایهی جامعه را اعتماد عمومی خواند و تاکید کرد اگر ما امروز نقش خود را در شناخت عوامل این آسیب و هشدار نسبت به آن انجام ندهیم تاریخ ما را نخواهد بخشید.
در دومین جلسه هم اندیشی سمینار سالانه تعهد حرفهای در نظام سلامت که با حضور دکتر سیدرضا رئیس کرمی، رئیس دانشگاه، دکتر سید منصور گتمیری رئیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان، دکتر سیدحسن امامی رضوی، مشاور وزیر و رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی، و اعضاء کمیته علمی تعهد حرفه ای ۱۰ دی ماه ۱۴۰۳ در سالن مدافعان سلامت ستاد دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد، دکتر احمد علی نوربالا، استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران و عضو کمیته علمی تعهدحرفهای، با تاکید بر دو طرفه بودن تعهدحرفهای گفت: در رعایت تعهدحرفهای نباید فقط از پزشک و کادر درمان انتظار رعایت را داشت و باید همه افراد در سطح جامعه، دانشگاه، نظام و ... بر اصول تعهد پایبند باشند.
دکتر نوربالا ادامه داد: در هرکدام از مسائل سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و ... باید صاحب نظران آن رشته نظر بدهند اما متاسفانه رسالت اجتماعی جامعه دانشگاهی، در سالهای اخیر به حداقل رسیده است. بر اساس آمار جهانی 55% شرایط اجتماعی و 30% عوامل رفتاری در سلامت تاثیر گذارند. راه کارهای پیشگیری در راستای رسالت اجتماعی است و من به عنوان روانپزشک باید بگویم سلامت روان جامعه بسیار نامطلوب است. ما مستندات علمی داریم که روند اختلالات روانی و رفتاری افزایش یافته است.
وی ادامه داد: بزرگترین سرمایهی جامعه اعتماد عمومی است. ما در یک بزنگاه تاریخی قرار داریم و اگر امروز نقش خود را به خوبی انجام ندهیم و نظرات خود را بیان نکنیم تاریخ ما را نخواهد بخشید.
دکتر نور بالا در پایان «رسالت اجتماعی جامعه پزشکی» را به عنوان موضوع اصلی سمینار پیشنهاد داد.
گفتنی است هشتمین سمینار سالانه تعهد حرفهای در حوزه سلامت روزهای ۲ و ۳ اسفندماه سال ۱۴۰۳ در دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران تالار ابن سینا برگزار می شود.
نظر دهید