میزگرد سایه سار اندیشه های استاد بهادری

دکتر نوربالا در میزگرد در سایه‌سار اندیشه‌های استاد بهادری شخصیت وی را پایدار، متعادل و همیار خواند

استاد پیشکسوت گروه روانپزشکی دانشگاه در میزگرد سایه سار اندیشه های استاد بهادری گفت: استادانی چون استاد بهادری موحدهای بی ریا بودند.

استاد پیشکسوت گروه روانپزشکی دانشگاه در میزگرد سایه سار اندیشه های استاد بهادری گفت: استادانی چون استاد بهادری موحدهای بی ریا بودند.

دکتر نوربالا رئیس بخش روانتنی مجتمع بیمارستانی امام خمینی در میز گرد سایه سار اندیشه های استاد بهادری که روز چهارشنبه شنبه ۱۳ اردیبهشت برگزار شد ضمن تبریک روز استاد به اساتید حاضر در جلسه گفت: خوشبختانه تعدادی از اساتید در دانشگاه بوده و هستند که ممتاز بوده و نقش الگو و رول مدل دارند مانند زنده یاد استاد قریب، دکتر شمسا، دکتر یلدا، استاد بهادری و دکتر نفیسی و اساتید دیگری همچون استاد عقیقی و جمعی از اساتید حاضر در جلسه که در رشته تخصصی خود الگو هستند.

وی در ادامه افزود، اما برای اینکه بگویم چه وجهی از این اساتید را به عنوان الگو می‌توان نام برد ابتدا به ویژگی هایی که در بین سایر اساتید مشترک است اشاره می‌کنم و در ادامه ویژگی های مختص استاد بهادری را خدمتتان عرض می کنم.

دکتر نوربالا خاطر نشان کرد، احساس شخصی من این است که همه آنها عاقل عاشق بودند. یعنی علاوه بر اینکه از ویژگی های عقلائی برخوردار بودند، عاشق بودند. 

وی در تشریح ویژگی عاشق بودن اساتید گفت: این اساتید اول عاشق یادگیری بودند. همانطور که همه می دانیم همه این اساتید به روز بوده و سعی می کردند در رشته تخصصی خود آخرین مطالب علمی منتشر شده را بدانند.

دوم عاشق یاد دادن بودند. همه این اساتید عاشق آموزش و پرورش دانشجو، عاشق انتقال مطالب علمی و مهارت های تشخیص و درمان به خصوص از طریق رفتار و تعهد حرفه ای بودند.

سوم عاشق بیمار بودند، همان ویژگی که آقای دکتر گتمیری به عنوان ویژگی انسان دوستی اشاره کردند.

استاد پیشکسوت گروه روانپزشکی دانشگاه تاکید کرد در همه این مواردی که اشاره شد احساس من این بود که این ویژگی ها در همه اساتید به طور اعم دیده می شد.

وی عاشق میهن بودن را چهارمین ویژگی اساتید عنوان کرد و افزود: میهن پرستی و وطن دوستی را تقریبا در همه این چهره ها می توان دید بطوری که آنها در کشور ماندند و برای توسعه و گسترش علم در محدوده رشته و تخصص خود و خدمت به مردم میهن خود تلاش کردند.

عاشق خدا بودن پنجمین ویژگی بود که دکتر نوربالا به آن اشاره کرد و گفت:. فرمایشات استاد بهادری که فرمودند شما با خدا معامله بکنید و هر چه می خواهید از خدا بخواهید بیانگر همین ویژگی است. به عبارتی دیگر می‌توان گفت همه این اساتید موحدهای بی ریا بودند. یعنی در عین عالی که عمیقانه و خالصانه به خدا توجه داشتند ولی هرگز ریا نداشتند.

وی ادامه داد، ویژگی دیگری که می توان به آن اشاره کرد ساده زیستی و قانع بودن است. همانطور که استاد بهادری هم گفتند: من یک زندگی متوسط معمولی دارم اما مانند همه آنهایی که وضع مالی خوبی دارند از زندگی خود بهره و لذت برده و از آن رضایت دارم که نشاندهنده قانع بودن ایشان است. بنابراین ساده زیستی و قانع بودن را از ویژگی های مشترک همه اساتید معزز می دانم.

دکتر نوربالا با اشاره به منظم بودن، مودب بودن، وظیفه شناسی و مسئولیت‌پذیری اساتید گفت، این ویژگی تقریبا در همه اساتید رول مدل مشاهده می شود اما اگر بخواهم به طور ویژه در خصوص زنده یاد استاد بهادری صحبت کنم که شاید در دیگر اساتید کمتر باشد می توان گفت ایشان یک شخصیت پایدار، متعادل و همیار بودند.

وی یادآور شد، همه به یاد داریم که بعد از انقلاب توسط یکی از مسئولین مطرح شد که کراوات سمبلی از صلیب است و در دین اسلام جایگاهی ندارد. اگر چه که این سخن هیچ پایه و اساسی نداشت، اما به دنبال این مساله در کشور دیگر کسی از کراوات استفاده نکرد و استفاده از آن نامرسوم شد. اما وقتی ملاحظه می کنیم که کراوات بخشی از پوشش یونیورسال و جهان شمولی بوده است که در کنار کت، پیراهن و ... در پوشش استفاده می شود به نقش آن در نظم پوشش میرسیم.

دکتر نوربالا ادامه داد، علی رغم فضای دوران بعد از انقلاب کمتر کسی مانند استاد بهادری همچون همیشه پایدار و استوار روی این عقیده خود ماند و پوشش خود را تغییر نداد.

وی در ادامه تشریح ویژگی پایداری در عقاید گفت، همانطور که قبلا هم اشاره شد ایشان در بحث های سیاسی هم روی عقیده خود همیشه پایدار و استوار بودند. 

رئیس بخش روانتنی بیمارستان امام خمینی (ره) افزود، علاوه بر این موارد استاد بهادری همواره در کارها همیار بودند. ایشان روسای متعددی را با نگاه های سیاسی و جناحی در دانشگاه شاهد بودند که ممکن بود با عقایدشان متفاوت باشند اما با همه این اساتید همکاری کردند، هم در سطح وزارت خانه هم در سطح دانشگاه و هم در سطح فرهنگستان علوم پزشکی که من فکر می کنم این ویژگی یک ویژگی ممتازی است که در فردی با شخصیت پایدار و معتدل و در کنار آن همیار، باید از آن به یادگار داشته باشیم و انشاءالله بعنوان شاگردانی با وفا راه ایشان و یاد ایشان را زنده نگهداریم.

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *