rel_news rel_photo
  • تاریخ انتشار : 1405/06/24 - 14:09
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 267
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

سومین نشست مشترک برنامه ریزی برای اجرای دهمین جشن یکپارچه دانش آموختگی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد

در سومین جلسه مشترک برنامه‌ریزی و هماهنگی برای برگزاری دهمین جشن یکپارچه دانش‌آموختگی دانشگاه علوم پزشکی تهران، بر ضرورت مشارکت فعال دانشجویان، هم‌افزایی بین بخش‌های مختلف دانشگاه، حفظ هویت ایرانی ـ اسلامی و دانشگاهی، مدیریت هزینه‌ها و تقویت اطلاع‌رسانی و پوشش رسانه‌ای این رویداد تأکید شد.

IMG_4367

به گزارش روابط عمومی دفتر ارتباط با دانش‌آموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران، سومین جلسه مشترک برنامه‌ریزی و هماهنگی برای برگزاری دهمین جشن یکپارچه دانش‌آموختگی دانشگاه علوم پزشکی تهران، با حضور دکتر سید منصور گتمیری، رئیس دفتر ارتباط با دانش‌آموختگان، دکتر محمدحسین پورغریب، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، مسعود آسیما، مدیر روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی تهران و جمعی از مسئولان و اعضای کمیته اجرایی، سه‌شنبه ۲۴ شهریور ۱۴۰۵ در دفتر ارتباط با دانش‌آموختگان برگزار شد.

در این نشست، ابعاد مختلف اجرایی، فرهنگی و رسانه‌ای دهمین جشن یکپارچه دانش‌آموختگی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و حاضران بر ضرورت هماهنگی و همکاری بین‌بخشی برای برگزاری جشنی باشکوه، فراگیر و ماندگار تأکید کردند.

دکتر سید منصور گتمیری، رئیس دفتر ارتباط با دانش‌آموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران، با تأکید بر اهمیت هم‌افزایی میان دفتر ارتباط با دانش‌آموختگان، معاونت فرهنگی و دانشجویی و روابط عمومی دانشگاه اظهار کرد: با همراهی بخش‌های مختلف دانشگاه تلاش می‌کنیم جشن امسال با شکوه و کیفیت بیشتری برگزار شود. وی مشارکت دادن دانشجویان در فرآیند برنامه‌ریزی و اجرای جشن را یکی از الزامات مهم این رویداد دانست و افزود: حضور و مشارکت خود دانشجویان موجب افزایش احساس تعلق و مسئولیت‌پذیری آنان نسبت به جشن می‌شود و زمینه همکاری بیشتر در رعایت ملاحظات فرهنگی و ضوابط مراسم را فراهم می‌کند.

رئیس دفتر ارتباط با دانش‌آموختگان، اطلاع‌رسانی را اولویت‌های اول برگزاری جشن برشمرد و گفت: روابط عمومی باید در زمینه اطلاع‌رسانی گسترده جشن نقش فعالی داشته باشد و در کنار آن، از ظرفیت معاونت فرهنگی و دانشجویی و ارتباط نزدیک این معاونت با جامعه دانشجویی نیز استفاده شود. وی همچنین بر دعوت از استادان، معاونان و مسئولان دانشگاه و تشکیل کمیته دانشجویی تأکید کرد و افزود: لازم است با حضور دانشجویان و نمایندگان آنان، درباره بخش‌های مختلف جشن و نحوه برگزاری آن هم‌اندیشی شود.

دکتر گتمیری با اشاره به ضرورت برگزاری جشنی شایسته و خاطره‌انگیز برای دانش‌آموختگان و خانواده‌های آنان، خاطرنشان کرد: این جشن می‌تواند با ایجاد نشاط در محیط دانشگاه، خاطره‌ای خوب و ماندگار برای دانشجویان و خانواده‌های آنان رقم بزند.

وی همچنین بر هماهنگی با روابط عمومی بین‌الملل برای دعوت و اطلاع‌رسانی به دانشجویان بین‌الملل تأکید کرد.

دکتر محمدحسین پورغریب، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران، نیز با اشاره به حمایت دکتر سیدرضا رئیس‌کرمی، رئیس دانشگاه، از برگزاری این مراسم، بر ضرورت همکاری مشترک واحدهای مختلف و تقویت کار گروهی تأکید کرد. وی با اشاره به ضرورت مدیریت هزینه‌های برگزاری جشن گفت: باید از منابع فرهنگی، مشارکت شرکت‌کنندگان و ظرفیت حامیان و اسپانسرها استفاده شود و با بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود، از تحمیل هزینه‌های اضافی به دانشگاه جلوگیری شود. دکتر پورغریب همچنین بر فراگیر بودن جشن تأکید کرد و افزود: جشن دانش‌آموختگی باید برای همه دانشجویان باشد و دانشجویان در هر مرحله و شرایطی بتوانند در آن حضور داشته باشند؛ از این رو پیشنهاد می‌شود انتخاب و معرفی دانشجویان برتر در برنامه‌ها و جلسات دیگری انجام شود تا جشن دانش‌آموختگی به محلی برای حضور و مشارکت همه دانشجویان اختصاص یابد.

وی قدردانی از استادان برتر و اهدای یادگاری ماندگار از دانشگاه به دانش‌آموختگان را از دیگر موضوعات قابل توجه دانست و پیشنهاد کرد مدالیون یا نشان یادبودی برای دانش‌آموختگان در نظر گرفته شود تا این یادگار سال‌ها همراه آنان باقی بماند.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران، حفظ هویت ایرانی ـ اسلامی و هویت دانشگاهی را از الزامات طراحی و اجرای جشن عنوان کرد و گفت: تمامی بخش‌های جشن باید در راستای هویت و آرمان‌های دانشگاه طراحی و اجرا شود.

وی در ادامه، نقش نمایندگان دانشجویان در اطلاع‌رسانی را مؤثر دانست و اظهار کرد: نمایندگان دانشجویان می‌توانند در دعوت از همکلاسی‌ها و هم‌دوره‌ای‌های خود و انتقال اطلاعات جشن به جامعه دانشجویی نقش مهمی ایفا کنند و باید از این ظرفیت به بهترین شکل استفاده شود.

مسعود آسیما، مدیر روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی تهران، نیز در این نشست بر همراهی روابط عمومی با سیاست‌های دانشگاه و همکاری با دفتر ارتباط با دانش‌آموختگان و معاونت فرهنگی و دانشجویی تأکید کرد.

وی اظهار کرد: روابط عمومی در چارچوب سیاست‌های دانشگاه، تمام تلاش خود را برای اطلاع‌رسانی مناسب و گسترده جشن به کار خواهد گرفت تا این رویداد به بهترین شکل به جامعه دانشگاهی معرفی و منعکس شود. آسیما با اشاره به ظرفیت تلویزیون اینترنتی دانشگاه گفت: تلاش می‌کنیم امکان پخش زنده مراسم از طریق تلویزیون اینترنتی دانشگاه فراهم شود تا دانشجویان و خانواده‌هایی که امکان حضور در جشن را ندارند نیز بتوانند از این طریق در فضای مراسم حضور داشته باشند و این رویداد را دنبال کنند.

مدیر روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی تهران همچنین بر حضور خبرنگاران در مراسم و انعکاس مناسب رویداد در رسانه‌ها تأکید کرد و افزود: برنامه‌ریزی رسانه‌ای باید به گونه‌ای باشد که ابعاد مختلف جشن به شکل شایسته‌ای پوشش داده شود. وی با تأکید بر اهمیت تعیین زمان مناسب برای برگزاری مراسم، خاطرنشان کرد: زمان جشن باید به گونه‌ای تعیین شود که با سایر برنامه‌های دانشگاه تداخل نداشته باشد و امکان حضور حداکثری جامعه دانشگاهی فراهم شود.

آسیما همچنین بر طراحی یک یادگار فاخر و ماندگار برای دانش‌آموختگان و توجه به فضاسازی محیطی تأکید کرد و دیدگاه‌های خود را درباره نحوه آماده‌سازی فضای برگزاری جشن ارائه داد.

وی در پایان بر استفاده از ظرفیت گروه‌های مختلف دانشگاهی و دعوت از مجموعه‌های دانشگاهی برای هرچه باشکوه‌تر برگزار شدن دهمین جشن یکپارچه دانش‌آموختگی تأکید کرد.

در پایان این نشست، بر ادامه هماهنگی میان دفتر ارتباط با دانش‌آموختگان، معاونت فرهنگی و دانشجویی، روابط عمومی و سایر بخش‌های مرتبط دانشگاه برای پیشبرد برنامه‌های اجرایی، فرهنگی و رسانه‌ای دهمین جشن یکپارچه دانش‌آموختگی تأکید شد. 

  • کد خبر : 330297
کلمات کلیدی
فاطمه رمضانی
خبرنگار

فاطمه رمضانی

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه