در جلسه دفتر ارتباط با دانش آموختگان مطرح شد
جشن یکپارچه دانش آموختگی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می شود
در نخستین جلسه مسئولان دفاتر ارتباط با دانش آموختگان دانشکده ها در سال جدید، به تعیین شرح وظایف و اعضای کمیته های اجرایی ستاد برگزاری جشن یکپارچه دانش آموختگان پرداخته شد.
در این جلسه که با حضور مسئولین دفتر ارتباط با دانش آموختگان مرکزی و نمایندگان دفاتر دانشکده ها شنبه 21 خرداد 1401 در سالن شورای دفتر ارتباط با دانش آموختگان برگزار شد، ضمن تعیین مسئولیت اعضای کمیته اجرایی مهمترین برنامه های اجرایی مراسم مرور و نیازهای آن برآورد شد.
در ابتدا دکتر سید منصور گتمیری سرپرست جدید دفتر با بیان اینکه مراسم چهلم استاد بهادری در نهایت سادگی برگزار شد افزود: چون استاد موافق برگزاری مراسم های پر سر و صدا نبود با حضور خانواده استاد مراسم کوچکی بر سر مزار ایشان برگزار کردیم.
وی با بیان اینکه، با برگزاری سلسله نشست های هم اندیشی می توانیم مطالبی را که از استاد بهادری آموخته ایم به صورت کتابچه ای مدون کنیم، تصریح کرد: این جلسات را می توانیم با عنوان مبانی پروفشنالیسم در اندیشه و سیره استاد بهادری برگزار کنیم. قطعا در فضای آکادمیک دانشگاه از تجربیات ایشان استقبال خواهد شد.
دکتر گتمیری افزود: استاد بهادری می گفت مرگ نباید مانع ادامه زندگی دیگران باشد ایشان همواره به یادگیری مستمر و به روز کردن دانش تاکید داشت و ما با ادامه راه ایشان خواسته استاد را تحقق خواهیم داد.
در ادامه جلسه تمامی نمایندگان دفاتر دانشکده ها با این پیشنهاد موافقت و بر برگزاری این نشست ها تاکید کردند.
سرپرست دفتر ارتباط با دانش آموختگان در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به برگزاری مجدد جشن یکپارچه دانش آموختگان گفت: با موافقت رئیس دانشگاه و پس از پایان همه گیری بیماری کرونا، امسال نیز این جشن را تا قبل از ماه محرم و صفر برگزار خواهیم کرد.
وی خاطر نشان کرد: در جلسات بعدی باید به یک اتفاق نظر برسیم که در بخش جشنواره جایزه ی استاد بهادری را بگنجانیم و برای اینکار باید شیوه نامه ای تدوین کنیم.
وی با تاکید بر برنامه ریزی مناسب برای اجرای بهتر این جشن ابراز امیدواری کرد که با استفاده از تجربیات سال های گذشته، یکبار دیگر سربلندی دانشگاه علوم پزشکی تهران به تصویر کشیده شود.
دکتر سیدمحمدرضا سیداحمدیان دبیر این دفتر نیز با اشاره به محتوا و زمان مراسم بر تفکیک اجرای بخش رسمی و غیر رسمی مراسم تاکید کرد و گفت: در این جلسه به چگونگی برگزاری این مراسم می پردازیم و در جلسات بعدی مکان، زمان و منابع مشخص خواهیم کرد.
در این جلسه دکتر ابراهیم رزمپا نیز با تاکید بر برگزاری هر چه بهتر جشن یکپارچه،گفت: همه نگران بودند که سکان دفتر ارتباط با دانش آموختگان به دست چه کسی داده خواهد شد و خوشبختانه دکتر گتمیری که دانش آموخته محضر استاد بهادری است مسئولیت را به عهده گرفت تا با ادامه راه و اندیشه های استاد این دفتر را به جامعه دانشگاهیان بیشتر بشناساند.
دکتر مریم زاهدی مدیر امور عمومی دفتر نیز فضای مقابل دانشکده داروسازی را با توجه به امکان ایجاد غرفه های نمایشگاه جانبی و همچنین در دسترس بودن و فضای کافی پارکینگ، برای مکان برگزاری جشن مناسب دانست و گفت: این مراسم برای دانش آموختگان برگزار می شود و باید سعی کنیم آنها و خانواده هایشان در فضای این مراسم رضایت کافی داشته باشند.
وی افزود: با توجه به زمان اندک باقی مانده برای برگزاری مراسم نیاز به همفکری و همکاری بیشتری احساس می شود ضمن اینکه با اطلاع رسانی از طریق سایت دانشکده ها زمسنه همفکری دانشجویان و دانش آموختگان فراهم می شود که این امر موجب ترغیب آنها برای مشارکت در برگزاری این مراسم خواهد شد.
در پایان رابطین دانشکده ها نیز نظرات خود را درخصوص موضوعات مطرح شده بیان کردند و در پایان جلسه مقرر گردی در جلسه بعدی در مورد جزئیات هشتمین جشن یکپارچه دانش آموختگان دانشگاه تصمیم گیری شود.
نظر دهید