هشتمین جشن یکپارچه 6 مردادماه برگزار می شود
دکتر نیکبخت: با هم بودن بهترین هدیه برای دانشجویان است و برگزاری جشن یکپارچه موجب تحرک جدیدی در دانشگاه خواهد شد
دفتر ارتباط با دانش آموختگان در آستانه برگزاری هشتمین جشن یکپارچه با روسای دانشکده های دانشگاه گفت و گویی انجام داده است. مصاحبه با دکتر علیرضا نیکبخت رئیس دانشکده پرستاری را در ادامه می خوانید.
آقای دکتر از اینکه وقت خود را در اختیار ما قرار دادید، سپاسگزارم. به عنوان نخستین سوال، همانطور که میدانید جشن یکپارچه پس از سه سال وقفه، پنجشنبه 6 مرداد ماه جاری برگزار می شود نگاه شما به عنوان رئیس دانشکده به این جشن چگونه است؟
من هم از همهی عوامل اجرایی این جشن باشکوه تشکر می کنم. به نظرم این رسم بسیار خوبی است که توسط اکثر دانشگاه های بزرگ دنیا هم انجام می شود. این که تمام فارغالتحصیلان ما در یک دورهی زمانی خاص گرد هم جمع شوند انرژی مثبتی ایجاد می شود و یک شکوه، همبستگی و حس تعلق سازمانی ایجاد خواهد شد. جشن یکپارچه یک رسم ماندگار است و اینکه دوباره اتفاق می افتد موجب خرسندی خانواده دانشگاه خواهد شد. امیدوارم همه بتوانند بهرهی مطلوبی از برگزاری این جشن ببرند.
به نظر شما بازتاب این جشن چگونه خواهد بود؟
با وجود کرونا و قطع ارتباطات حرفهای که به وجود آمده بود این با هم بودنها بهترین هدیه به دانشجویان است و دانشگاه شاهد تحرک جدیدی در عرصهی دانش آموختگان خواهد بود.
بخشی از این جشن مراسم تقدیر از استادان و دانشجویان برگزیده است، به نظر شما بازتاب این تجلیل چگونه خواهد بود؟
ما در حوزهی الگوسازی و جانشین پروری باید الگوهای عملی و شایستهای را به دانشجویان و دانشآموختگان معرفی کنیم واقعیت این است که دانشجویان ما نگاهشان به اساتید برگزیده نگاه ایدهآلیست و نگاه آرمانی است که فکر میکنند آیندهی ما هم می تواند این فرد شود. بنابراین خیلی مهم است که دانشکدهها و واحدهای محیطی، این افراد را با معیارهای لازم و با حساسیت و دقت انتخاب کنند که اثربخشی لازم را داشته باشد. برگزیدهها هم توسط سایر همکاران مورد ارزیابی و نقد قرار میگیرند هم توسط دانشجویانی که چهار یا شش سال با آنها سروکار داشتند. تجلیل از بهترین ها به عنوان الگو، کاری پسندیده است ضمن اینکه دقت نظر در انتخاب آنها از معرفی خود الگو مهمتر است.
به عنوان رئیس دانشکده ای که دانشجویانش مهمترین خدمت را در بخش درمان انجام می دهند چه توصیهای برای بهتر برگزار شدن این جشن دارید؟
مرحله گذر از تحصیل و دانشجویی و ورود به عرصهی عملی کار و تلاش یک فرآیند بسیار مهم است. هر چقدر این فرآیند تسهیل شود و گپهایی که وجود دارد و اتفاقاتی که در واقعیت ممکن است رخ دهد را برای دانشجویان تسهیل کنیم آنها را آماده ورود به عرصه درمانی خواهیم کرد. باید در رشتههای دانشکده پرستاری و مامایی توجه کنیم که اینها وارد عرصهی عمل در یکی از مقدسترین حرف دنیا می شوند و مهم است که به آنها اهمیت اخلاق و تعهدحرفهای را گوشزد کنیم و بگوییم که قدر این موقعیت را بدانند، قدر خودشان را بدانند و بدانند که وارد چه وادی خواهند شد.
در پایان با فارغ التحصیلان سخنی بگویید؟
دانشجویان عزیز قدر دانشگاه علوم پزشکی تهران و فارغالتحصیلی از این دانشگاه مهم را بدانند. باید بدانند که وارد عرصهی یکی از مقدسترین حرفهها میشوند اینجا رعایت اخلاق و تعهدحرفه ای بسیار مهم است. خدا را شکر کنند که این فرصت و توفیق برایشان فراهم شده، از پدر و مادر خود بسیار تشکر کنند. دست آنها را ببوسند و خاضعانه برایشان تعظیم کنند و اگر در قید حیات نیستند برایشان فاتحه قرائت کنند حتما سر مزارشان بروند و قرآن تلاوت کنند. خودشان را برای موفقیتهای بالاتر و والاتر آماده کنند که جامعه نیاز به خدمات آنها دارد و بدانند که جامعه قدردان تلاشهای آنها خواهد بود. برای همه آنها آرزوی موفقیت دارم و صمیمانه تبریک میگویم.
نظر دهید