دکتر بهادری در جلسه خردادماه دفتر ارتباط با دانش آموختگان بر تهیه اساسنامه دفاتر دانشکده ها تاکید کرد

دكتر بهادري در جلسه خردادماه دفتر ارتباط با دانش آموختگان بر تهيه اساسنامه دفاتر دانشكده ها تاكيد كرد

در جلسه خردادماه دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه(25/3/89)، كه با حضور رئيس دفتر ارتباط با دانش آموختگان و به همراه مسئولين و نمايندگان دفتر ارتباط با دفتر دانش آموختگان دانشكده ها برگزار شد، ضرورت راه اندازي سايت اين دفتر مورد تاكيد قرار گرفت.

در اين جلسه كه در تاريخ(25/3/89) در محل دفتر ارتباط با دانش آموختگان و با حضور دكتر بهادري، رئيس دفتر ارتباط با دانش آموختگان، دكتر مصفا رئيس دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشكده دندانپزشكي، دكتر سيد احمديان دانش آموخته دانشكده پزشكي، زاهدي رئيس امور اداري اين دفتر به همراه مسئولين دفاتر ارتباط با دانش آموختگان دانشكده هاي تحت پوشش و جمعي از همكاران دفتر مركزي ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه برگزار شد، دكتر بهادري پس از خيرمقدم به نمايندگان، ضمن تاكيد برتهيه اساسنامه براي دفاتر ارتباط با دانش آموختگان دانشكده ها گفت: تهيه اساسنامه متحد الشكل براي تمام واحدها ضروري است تا متناسب با آنچه كه در اين اساسنامه اعلام شده است نسبت به اجراي برنامه هاي پيش بيني شده اقدام شود. وي همچنين با اشاره به راه اندازي سايت دفتر افزود، هم زمان با سايت دفتر ارتباط با دانش آموختگان بهتر است كه سايت هاي اختصاصي جهت دفاتر فرعي راه اندازي شود و در اين راستا نياز به همكاري هرچه بيشتر همه اعضاء دفاتر ارتباط با دانش آموختگان دانشكده ها احساس مي شود و اين موضوع در رسيدن به اهداف درازمدت اين دفتر موثر مي باشد.
رييس دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه در ادامه خواستار ارائه گزارش كامل اقدامات انجام شده در دانشكده ها توسط  نمايندگان آنان در جلسات ماهانه شد و افزود، هر كدام از دفاتر بايد براي خود برنامه اي از پيش تعيين شده داشته باشند كه متولي و مجري برنامه مربوطه در آن بخش، خود دانشكده خواهد بود. وي همچنين بر ضرورت تعيين بودجه مورد نياز اين دفاتر توسط مسئولين دفاتر ارتباط با دانش آموختگان تاكيد كرد و افزود، ضمن پيش بيني برنامه ها، برآورد بودجه مورد نياز آن ضروري است و هر دانشكده بايد بتواند براي تآمين اين بودجه فعاليت هايي را آغاز نمايد.
دكتر بهادري در بخش ديگر سخنان خود با اشاره به وجود دانش آموختگان پيشكسوت در دانشگاه گفت، دفتر ارتباط با دانش آموختگان با استفاده از همفكري اين افراد كه به عنوان گنجينه هاي بزرگي براي دانشگاه محسوب مي شوند مي تواند و بايد نسبت به مصاحبه با آنان اقدام نموده و اطلاعاتي كه از آنان مي گيرد را همچون يك اثر حاويدان حفظ نمايد.
وي در ادامه توضيحات خود اظهار داشت: شايد بهتر باشد در جلساتي كه با حضور رئيس دانشگاه و روساي دانشكده ها برگزار مي شود موضوع نيازهاي اين دفاتر و حمايت روساي دانشكده از آنان مطرح شود تا رسيدگي به برنامه ها در راستاي اهداف اين دفتر بهتر صورت گيرد. در پايان نيز دكتر بهادري از حمايتهاي بي دريغ دكتر لاريجاني رييس دانشگاه در راه اندازي اين دفتر قدرداني و تشكر نمود.
اين گزارش مي افزايد، در اين جلسه دكتر سيد احمديان ضمن خير مقدم و معرفي خود به عنوان عضو جديد دفتر ارتباط با دانش آموختگان، از حضور در اين جمع ابراز خرسندي كرد و گفت: خوشحالم از اينكه در بين شما دوستان هستم و بخصوص در اين سيستم كه براي تبادل تجربيات يكديگر دور هم جمع  مي شويم و مي توانيم اطلاعاتي را به ديگران منتقل نمائيم.
دكتر سيد احمديان به طراحي سايتي جهت اين دفتر و تهيه يك بانك اطلاعاتي جامع به منظور جمع آوري اطلاعات تمامي دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشكي تهران تاكيد كرد و افزود، باتوجه به اينكه پيش بيني مي شود اين دانشگاه تاكنون 100 هزار فارغ التحصيل داشته باشد  طراحي و راه اندازي سايت مي تواند دريچه اي براي برقراري ارتباط با اين افراد باشد. ضمن اينكه مي تواند منبع مناسبي براي اطلاع رساني از فعاليت هاي انجام شده و يا در دست اقدام دفتر باشد.
اين گزارش حاكيست، در ادامه اين جلسه زاهدي با معرفي ويژگي هاي سايت مورد نياز دفتر ارتباط با دانش آموختگان گفت: در طراحي ساختار سايت تدابيري اتخاذ خواهد شد تا هر كدام از دانشكده ها بتوانند يك سايت اختصاصي  در زير مجموعه سايت اصلي داشته باشند. تهيه مطالب، نظارت و مديريت سايت دانشكده ها بر عهده همان دانشكده خواهد بود.
رئيس امور اداري دفتر ارتباط با دانش آموختگان همچنين تاكيد كرد، ساختار  و روند تشكيل اين دفتر و دفاتر فرعي در وب سايت آن قرار خواهد گرفت. وي در ادامه از همكاران درخواست كرد كليه فعاليت هايي كه توسط آن دانشكده به انجام رسيده و همچنين روند تشكيل دفتر و برنامه هاي مربوط به آن دانشكده را  جهت درج در سايتي كه به زودي راه اندازي خواهد شد به دفتر مركزي ارتباط با دانش آموختگان ارسال نمايند.
زاهدي در ادامه از همكاران خواست به منظور اطلاع رساني بيشتر از فعاليت هاي اين دفتر، كليه برنامه هايي كه توسط آنان در راستاي برنامه هاي دفتر ارتباط با دانش آموختگان صورت مي گيرد، به دفتر مركزي اعلام نمايند تا ضمن شركت در آن مراسم نسبت به پوشش خبري و تصويري آن مراسم اقدام شود.
اين گزارش مي افزايد، در اين جلسه همچنين دكتر شيرازي نماينده دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشكده دندانپزشكي گفت، در ماه گذشته جلسه اي با حضور نمايندگان گروه هاي فارغ التحصيل اين دانشكده برگزار شد كه در آن جلسه درخصوص راهكارهاي اجرايي كه بتوان اطلاعات تكميلي و مورد نياز مربوط به دانش آموختگان اين دانشكده را جمع آوري كرد بحث و تبادل نظر شد، ازجمله اعلام فراخوان ثبت نام از طريق روزنامه ها كه تصور مي شود از طريق رسانه هاي جمعي بيشتر و بهتر بتوان به اين مهم دست يافت.
وي همچنين با اشاره به آلبوم دانش آموختگان رشته دندانپزشكي گفت: خوشبختانه با اطلاعاتي كه از دانش آموختگان ورودي هاي 1313 تا 1386 در دست داشتيم، توانستيم آلبومي جهت معرفي كليه فارغ التحصيلان اين دانشكده تهيه نمائيم. البته در جمع آوري و تكميل اين آلبوم بسياري از اساتيد و پيشكسوتان دانشكده ما را ياري كردند.
دكتر شيرازي در ادامه گفت، اين آلبوم براي تمامي واحدهاي تحت پوشش ارسال شده است همچنين به ساير دانشكده هاي دندانپزشكي كه تصور مي شود از دانش آموختگان اين دانشكده در آن مشغول به خدمت باشند ارسال شده است.
در ادامه اين جلسه دكتر اخوان نماينده دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشكده بهداشت، به راه اندازي اتوماسيون دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشكده بهداشت اشاره كرد و گفت: خوشبختانه توانستيم اتوماسيون اين دفتر را در دانشكده بهداشت فعال نمائيم. وي  همچنين به ساختار دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشكده بهداشت اشاره كرد و افزود در طراحي ساختار آن از دفتر مركزي الگوبرداري شده است به طوري كه يك رئيس ، يك دبير و يك كارشناس براي اين دفتر معرفي شده اند و احكام آنان به زودي از سوي رياست دانشكده ابلاغ خواهد شد. 
دكتر اخوان از برگزاري همايش دانش آموختگان دانشكده بهداشت در نيمه دوم سال جاري خبر داد و افزود، به منظور برنامه ريزي اين همايش از پيشكسوتان علاقمند دانشكده بهداشت جهت همكاري دعوت خواهد شد كه طي برگزاري جلسات مستمر نسبت به برنامه ريزي آن اقدام خواهد شد.
در ادامه اين جلسه خانم دولتي نماينده دانشكده توانبخشي از برگزاري جشن فارغ التحصيلي دانشجويان در اواخر تير ماه يا اوايل مرداد ماه سالجاري خبر داد و در ادامه به كامل كردن آلبوم از بدو تاسيس دانشكده توانبخشي تا به حال نيز اشاره كرد.
اين گزارش حاكيست در اين جلسه خانم اخگر نماينده دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشكده پيراپزشكي، با اشاره به جوان بودن رشته پيراپزشكي گفت: با توجه به اينكه اين رشته شاخه هاي زيادي دارد و همچنين نسبت به رشته هاي ديگر از قدمت كمتري برخوردار است تاريخچه طولاني و دانش آموخته پيشكسوت در اين دانشكده مشابه ساير دانشكده ها وجود ندارد و برنامه هاي ما بيشتر حول فارغ التحصيلان جديدتر طرح ريزي مي شود. وي همچنين افزود با جمعي از فارغ التحصيلان قديمي تر اين دانشكده توانستيم ارتباط برقرار كنيم و اميدواريم بتوانيم اطلاعات مربوط به دانش آموختگان سالهاي گذشته را نيز جمع آوري نمائيم. نماينده دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشكده پيراپزشكي همچنين از تهيه آلبوم تصاوير مربوط به جشن دانش آموختگان رشته علوم آزمايشگاهي كه ماه گذشته برگزار شده بود خبر داد.
در ادامه اين جلسه دكتر منصف مسئول دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشكده داروسازي به برگزاري مراسم جشن دكتر شفيعي در ماه گذشته اشاره كرد و افزود: هدف از برگزاري جشنهاي مربوط به پيشكسوتان، معرفي تلاش و كارها و بزرگ منشي آنها به دانشجويان است. وي همچنين به تهيه كليپ و تيزري جهت اين مراسم اشاره كرد و افزود، در همين راستا كتابي با محتواي معرفي 6 نفر از اساتيد پيشكسوت به نامهاي دكتر فرسام، دكتر رفيعي تهراني، دكتر تاجرزاده، دكتر دهپور و دكتر خلج تهيه شد كه هم مراسم برگزار شده و هم مطالب ارائه شده در آن مورد استقبال شركت كنندگان قرار گرفت.
 دكتر منصف همچنين به ارائه جايزه دكتر شفيعي و معرفي كرسي به نام دكتر شفيعي در دانشكده داروسازي اشاره كرد و افزود، در ماه آينده مراسم جشن فارغ التحصيلي دانشجويان ورودي سال 84 برگزار خواهد شد و پيش بيني مي شود همچون سالهاي گذشته مراسم گردهمايي با حضور تمامي فارغ التحصيلان اين دانشكده برگزار شود ولي هنوز زمان و مكان آن معلوم نيست.

کلمات کلیدی