دکتر گتمیری بر وجود پتانسیل مناسب در دانشگاه برای جذب همکاری دانش آموختگان آن تاکید کرد

دكتر گتميري بر وجود پتانسيل مناسب در دانشگاه براي جذب همكاري دانش آموختگان آن تاكيد كرد

روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي تهران: دبير دفترارتباط با دانش آموختگان دانشگاه در جلسه همفكري با نمايندگان كانونهاي دانش آموختگان دانشگاه، فارغ التحصيلان را به عنوان سرمايه هاي دانشگاه و منبعي براي اقدامات موثر و خيرخواهانه خواند.

                                                                                         

 

 

 

 در جلسه همفكري  با نمايندگان كانونهاي دانش آموختگان دانشگاه كه با حضور دكتر بهادري رئيس دفترارتباط با دانش آموختگان و جمعي از نمايندگان دانش آموختگان سالهاي گذشته دانشگاه (1/4/89) برگزار شد، دكتر گتميري دبير دفتر ارتباط با دانش آموختگان پس از خير مقدم به مدعوين جلسه از اينكه توانسته است در اين مجموعه در اين جايگاه براي دانشگاه خدماتي را ارائه نمايد ابراز خرسندي كرد و افزود، همه ما به عنوان فارغ التحصيلان دانشگاه علوم پزشكي تهران كه در اين محل رشد كرده ايم، مديون دانشگاه هستيم و بايدهرگونه ارزش افزوده اي كه در اين مدت كسب نموده ايم را از دانشگاه بدانيم.
وي در ادامه به اهميتي كه دانشگاه هاي بزرگ دنيا ابتدا براي اساتيد، سپس به دانشجويان و در نهايت به دانش آموختگان خود قائل شده اند اشاره كرد و اظهار داشت، فارغ التحصيلان دانشگاه به عنوان سرمايه هاي آن به گستردگي همه دنيا مطرح بوده و مي تواند منشاء اثرات و خيرات بيشماري براي خود و دانشگاه محل تحصيل خود باشند.
دبير دفتر ارتباط با دانش آموختگان حمايت هاي رئيس دانشگاه را براي تصويب، تاسيس، دعوت از دكتر بهادري به عنوان رئيس اين دفتر و همچنين تامين نيازهاي اين دفتر را قابل تقدير دانست و افزود، اين جلسه نيز براي ارائه راهكارهاي جديدي است كه ما براي حركت در افق جديدتري آماده نمايد و اميدوارم كه بتوانيم در سطح كشور و دنيا اهداف اين دفتر و دانشگاه را پيش ببريم.
وي همچنين بر ارائه امتيازاتي از سوي دانشگاه براي دانش آموختگان تاكيد كرد و افزود، بدون شك هر دانشگاهي پتانسيل و استعداد پرورش دانشجويان را طي ساليان طولاني دارد و اين پتانسيل را هم خواهد داشت كه در زمينه هاي علمي، اجتماعي، رفاهي و ... اين افراد را در جهت رشد و تعالي حمايت نمايد در واقع دانشگاه بايد ارزش افزوده اي بيش از آنكه طي دوران تحصيل براي دانش آموختگان خود دارد بعد از فارغ التحصيلي به آنها بدهد. همچنين برعكس اين اتفاق نيز صادق است و دانش آموخنگان مي توانند ارتباط خود را با دانشگاه پس از فارغ التحصيلي حفظ و ارتقاء دهند.
دكتر گتميري در بخش ديگر سخنان خود خاطر نشان كرد، با تاكيد بر حفظ  و ارتقاء ارتباط دانشگاه با فارغ التحصيلان خود، اساسنامه اين دفتر تدوين و طي مراحلي بازبيني شد كه منجر به تصويب تاسيس دفتر ارتباط با دانش آموختگان در دانشگاه شد. وي درخصوص مراحل تصويب اين دفتر اظهار داشت، در تمامي اين مراحل توجه به تفكرات مذهبي، فرهنگي و ... دانش آموختگان از سوي مسئولين مورد تاكيد قرار گرفت و بيشتر بر مواردي موجب اتفاق نظر بين اعضاء خواهد شد برنامه ريزي شده است.
دبير دفتر ارتباط با دانش آموختگان با اشاره به مطالعه الگوهاي مختلفي در سطح كشور و جهان، به ذكر نمونه هاي دفتر ارتباط با دانش آموختگان در دانشگاه هاي صنعتي شريف ، دانشكده فني دانشگاه تهران و دانشگاههاي هاروارد و بريسنتون پرداخت و افزود، تفاوت در جزئيات مدل هاي مطالعه شده مد نظر ما نبود و آنچه كه براي ما در طراحي كدل اين دفتر اهميت بسزايي خواهد داشت فارغ التحصيلي از دانشگاه علوم پزشكي تهران است.  وي در ادامه به روند تصويب تاسيس اين دفتر در جلسات هيئت رئيسه، شوراي دانشگاه و هيئت امناي دانشگاه در سالهاي 84 الي 85 اشاره كرد و از ويژگي هاي اين دفتر استقلال نسبي آن برشمرد و در ادامه خاطر نشان كرد، اين دفتار قابليت جذب 8 نفر نيروي انساني  را خواهد داشت كه تحت نظارت مستقيم رئيس و دبير اين دفتر در حوزه هاي تعريف شده به فعاليت مشغول خواهند شد.
دكتر گتميري در ادامه به اقداماتي كه با همكاري و مشاركت روابط عمومي و همكاران اين دفتر درخصوص اطلاع رساني از روند تصويب و تاسيس دفتر ازطريق وب سايت، ايجاد امكان ثبت نام اينترنتي از اعضاء و... انجام شده اشاره كرد و ساماندهي مراسم فارغ التحصيلي دانشجويان جديد را كه به صورت منسجم و با حضور رئيس اين دفتر برگزار مي شوند را نقطه قوتي براي دانشگاه خواند كه ضمن مديريت اين مراسم، به علايق و خواسته هاي اين افراد توجه مي نمايد و لحظاتي شاد را براي آنان و خانواده هايشان مي آفريند. وي همچنين اجراي برنامه هاي گردهمايي فارغ التحصيلان سالهاي گذشته دانشگاه را مقدمه اي براي برقراري ارتباط بيشتز اين افراد با دانشگاه عنوان كرد و ابراز اميدواري كرد اين مراسم و گردهمايي ها بتوانند زمينه ساز اقدامات خيرخواهانه و مفيد براي دانشگاه و جامعه شود.
دبير دفتر ارتباط با دانش آموختگان همچنين برگزاري جلسات تصميم گيري با حضور اعضاء، جلسات ارائه گزارش در حضور رياست محترم دانشگاه، برگزاري جلسات توجيهي براي نمايندگان اين دفتر در دانشكده هاي تحت پوشش را از ديگر اقدامات دفتر نام برد و درخصوص محل فيزيكي اين دفتر به تامين دفتر موقت براي آن و همچنين روند تعمير، تجهيز و افتتاح دفتر مركزي دانش آموختگان اشاره كرد.
وي همچنين ابراز اميدواري كرد با تمهيداتي كه اتخاذ شده بتوانيم اطلاعات مربوط به بيش از 80 هزار دانش آموخته دانشگاه علوم پزشكي تهران را به كمك همه دوستاني كه با اين دفتر همكاري دارند همچنين ساير ارگانهاي مرتبط با فارغ التحصيلان ازجمله نظام پزشكي جمع آوري كرده و انگيزه همكاري هاي جديدي را بين اين فارغ التحصيلان ايجاد نمائيم.
دكتر گتميري به اقدامات صورت گرفته درخصوص طراحي و راه اندازي وب سايت موقت اين دفتر اشاره كرد و افزود با كمك همكاران اين دفتر برآن هستيم تا وب سايتي منحصر به فرد و متفاوت از نمونه هاي ديگر طراحي و راه اندازي نمائيم تا ضمن اطلاع رساني گسترده از اهداف، برنامه ها و چشم انداز اين دفتر به طور همزمان نسبت به تكميل بانك اطلاعاتي مربوط به اين دانش آموختگان اقدام نمائيم.
دبير دفتر ارتباط با دانش آموختگان در بخش ديگر سخنان خود به تاسيس دفاتر دانش آموختگان در دانشكده هاي تحت پوشش اشاره كرد و ابراز خرسندي كرد اين مهم حتي در دانشكده هاي تازه تاسيس دانشگاه ازجمله دانشكده فناوري هاي نوين پزشكي و دانشكده طب سنتي به اجرا درآمده تا ضمن همسو كردن فعاليت هاي تمامي دفاتر ارتباط با دانش آموختگان در دانشكده ها، بانك اطلاعاتي مورد نظر نيز از همان ابتداي راه تكميل شود. تبديل ايميل دانشجويي به فارغ التحصيلي، ثبت نام اينترنتي از دانش آموختگان، برگزاري برنامه هاي رفاهي، برگزاري جلسات آموزشي با امتياز بازآموزي، برگزاري جلسات مشورت، جلسات ديدوبازديد دانش آموختگان و جلسات دفاع از پايان نامه در دفتر مركزي ارتباط با دانش آموختگان ديگر خدماتي است كه اين دفتر به متقاضيان خود ارائه مي دهد.
وي در ادامه برگزاري  مراسم پرشكوه بزرگداشت هفتادوپنجمين سالكرد تاسيس دانشگاه را توفيقي بزرگ براي اين دفتر دانست و افزود، در طي مدت 10 روز بيش از 50 واحد تحت پوشش دانشگاه در يك جريان پرتحرك قرار داشتند، نشست هاي تخصصي دانشكده ها با حضور دانش آموختگان آنها  و همچنين نمايشگاه جانبي اين مراسم كه به منظور معرفي تاريخچه دانشگاه برپا شده بود با جلب مخاطبين بيشمار توانست ارتباط موثري بين دانش آموختگان قديم و جديد برقرار نمايد.
دكتر گتميري حضور وزير بهداشت را در اين مراسم و احياء سنگ بناي دانشكده پزشكي را از ديگر توفيقات مربوط به اين مراسم نام برد و انعكاس رسانه اي اين مراسم را بسيار پررنگ دانست.
وي همچنين بر وجود و تعريف كانون هاي دانش آموختگان دانشگاه در سطح شهر تهران و ساير استانهاي كشور در اين دفتر اشاره كرد و درخصوص ويژگي هاي اين كانون ها گفت، هر كانون دانش آموختگان يك واحد اجتماعي مستقلي خوهد بود كه به صورت رسمي بتواند فعاليت هاي فرهنگي، علمي، آموزشي و پژوهشي داشته باشد و وجه اشتراك همه اين كانون ها، فارغ التحصيلي از دانشگاه علوم پزشكي تهران خواهد بود. وي همچنين به ارائه خدمات رفاهي كه نيازمند جابجايي فيزيكي دانش آموختگان دانشگاه است، از طريق ارتباطات الكترونيك با اعضاء اشاره كرد و افزود اين خدمات به منظور حذف جابجايي فيزيكي ارائه مي گردد و اين دفتر آماده دريافت نظرات و پيشنهادات  همه اعضاء خود خواهد بود.
دبير دفترارتباط با دانش آموختگان دانشگاه، فارغ التحصيلان مقيم خارج از كشور را نيز به عنوان سرمايه اي بزرگ براي دانشگاه مطرح كرد و از اقدامات اين دفتر براي جمع آوري اين اطلاعات خبر داد.
وي همچنين بر استفاده از نشريات موجود دانشگاه براي اطلاع رساني از فعاليت هاي اين دفتر و همچنين دعوت از دانش آموختگان دانشگاه تاكيد كرد و خاطر نشان كرد، تنها جمع آوري اطلاعات كافي نيست بلكه بايد جديدترين آدرس اين افراد را نيز داشته باشيم تا بتوانيم اطلاع رساني بهينه داشته باشيم.
دكتر گتميري با اشاره به كانون هاي زيرمجموعه اين دفتر كه وجه اشتراك آنها فارغ التحصيلي از دانشگاه علوم پزشكي تهران خواهد بود، افزود، در تدوين اساسنامه اين دفتر ميتوان كانون ها را مستقل تعريف كرد ضمن اينكه ارتباط آنها با دانشگاه حفظ خواهد شد.
وي در ادامه سخنان خود بر ضرورت استفاده از ابزارهايي چون رسانه ها و جرايد متناسب با سليقه نسل هاي مختلف، ارسال دعوتنامه از طريق فراخوان هاي عمومي، طراحي سايت اينترنتي كاربردي براي اين دفتر و استفاده از امكانات دانشگاه براي ايجاد برقراري با دانش آموختگان دانشگاه تاكيد كرد

کلمات کلیدی