تقدیر از پزشکان پیشکسوت استان مازندران در اولین گردهمایی پزشکان دانش آموخته دانشگاه علوم پزشکی تهران مقیم استان مازندران

تقدیر از پزشکان پیشکسوت استان مازندران در اولین گردهمایی پزشکان دانش آموخته دانشگاه علوم پزشکی تهران مقیم استان مازندران

با حضور مسئولین دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه و دانشکده پزشکی اولین گردهمایی دانش آموختگان رشته پزشکی مقیم استان مازندران در شهر آمل برگزار شد.

اولین گردهمایی دانش آموختگان رشته پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران مقیم استان مازندران با حضور استاد بهادری رئیس، دکتر گتمیری قائم مقام، دکترسیداحمدیان دبیر دفتر ارتباط با دانش آموختگان و دکتر حسابی رئیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشکده پزشکی، دکتر مجد مسول دفتر ارتباط با دانش آموختگان رشته پزشکی دانشگاه مقیم استان مازندران و رئیس سازمان نظام پزشکی آمل و با همراهی جمعی از دانش آموختگان رشته پزشکی دانشگاه که مقیم استان مازندران بودند روز جمعه 7 دیماه 97 در شهر آمل تشکیل و از پیشکسوتان حرفه پزشکی این استان تقدیر بعمل آمد.
در ابتدای این مراسم دکتر مجد مسئول دفتر ارتباط با دانش آموختگان رشته پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران در استان مازندران ضمن تشکر از مساعدت و همکاری دفتر ارتباط با دانش آموختگان در برگزاری این مراسم یادآور شد، استادان پیشکسوت دانشکده پزشکی سالهای زیادی است که به تربیت نیروهای تخصصی در حوزه پزشکی مشغول هستند و به تدریج این دانش آموختگان رشته پزشکی دانشگاه در سراسر کشور مشغول به خدمت و تربیت نیروهایی دیگر پرداختند و خوشبختانه تاسیس و راه اندازی سایر دانشکده های پزشکی حاصل زحمات و تلاشهای این دانش آموختگان است که مستقیم یا غیر مستقیم نقشی اساسی در آن داشتند. 
وی با اشاره به زحمات و خدمات ارزشمند استادان پیشکسوت رشته پزشکی هر دانشگاه در توسعه این رشته پیشنهاد داد، مسئولین وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که متولی امر آموزش پزشکی هستند به منظور حفظ آثار ماندگار استادان بنیانگذار رشته های علوم پایه و بالینی پزشکی که در این راه تلاش بسیاری داشته و عمر پربرکت خود را مصروف به آن داشته اند نام و نشان آنان را حداقل در یکی از بیمارستانهای آن دانشگاه حفظ نمایند تا نسل های بعدی نیز با تلاشها و خدمات ارزشمند این اساتید آشنا شوند و تاریخ پزشکی آنان حفظ گردد.
دکتر مجد درادامه سخنان خود ابراز امیدواری کرد با همت و تلاش همه همکاران پزشک در سطح استان مازندران و همه استادان و بزگورانی که وابسته به استان مازندران هستند وبه این استان تعلق خاطر دارند با توجه به ویژگی های اقلیمی  از نظر آب و هوایی استان مازندران نه تنها امور بهداشت و درمان استان مازندران همگام با پیشرفتهای روز توسعه پیدا کند بلکه در مورد موضوع صنعت توریسم درمانی هم در سطح بین الملل و بویژه در کشورهای حوزه خلیج فارس پیشرفتهای قابل توجهی داشته باشیم.
وی گفت: در پایان وظیفه خود می دانم از حامیان برگزاری این همایش و مسئولین دانشگاه علوم پزشکی تهران تشکر نمایم و ضمن آرزوی سلامتی و طول عمر برای استاندان پیشکسوت دانشگاه بخصوص استاد بهادری و استاد حسابی، امیدوارم همواره سایه و رهنمودهای این عزیزان بر سر جامعه پزشکی مستدام باشد و از خداوند تقاضا دارم به ما در راه انجام وظیفه ای که بر عهده داریم هرچه بیشتر توفیق عنایت نماید. 
در ادامه این مراسم دکتر سیداحمدیان به تشریح اهداف، وظایف و برنامه های دست انجام دفتر ارتباط با دانش آموختگان پرداخت. برگزاری گردهمایی دانش آموختگان ادوار مختلف، برگزاری دوره های آموزشي جهت دانش آموختگان گروه های مختلف، برگزاری مراسم سالگرد تاسیس دانشگاه، دانشکده ها و بیمارستانها، مصاحبه با پیشکسوتان ،برنامه ریزی دیدار دانش آموختگان مقیم خارج از کشور از بخشهای مختلف دانشکده ها، برگزاری مراسم نکوداشت اساتید، برگزاری سمینار تعهد حرفه ای، برگزاری کنگره سالانه تازه ترین دستاوردهای پژوهش در دانش پزشکی  به نام استاد پیشکسوت دانشگاه استاد یلدا، برگزاری جشن های یکپارچه فارغ التحصیلی برای دانش آموختگان هر سال، تهیه بانک اطلاعاتی دانش آموختگان دانشگاه، انتشار نشریات خبری،  تأسیس بنیاد علمی فرهنگی استاد دکتر بهادری و تاسیس شعب استانی و بین المللی دفتر ارتباط با دانش آموختگان از مهمترین فعالیت هایی بود که دکتر سیداحمدیان به آن اشاره کرد.
دکتر سیداحمدیان با اشاره به اهمیت تاسیس دفتر دانش آموختگان در رنکینگ بین المللی دانشگاه علوم پزشکی تهران، افزود: در زیرمجموعه این دفتر دفاتر فرعی از دانشکده ها و بیمارستان‌های مختلف همچنین  کانون‌هایی از گروه های مختلف دانش آموختگان تشکیل دادیم که در جلسات و اتاق فکرهایی که تشکیل می شود نظرات و پیشنهادات آنان مطرح و مورد بحث و بررسی و در مدیریت برنامه ها از آنها استفاده می گردد. 
وی در پایان ابراز امیدواری کرد نتایج این نشست امروز نیز برکات و نتایج خوبی هم برای دانشگاه و هم برای دانش آموختگان به همراه داشته باشد.
در ادامه جلسه دکتر گتمیری قائم مقام دفتر ارتباط با دانش آموختگان نیز در ادامه جلسه با اشاره به تاسیس اولین شعبه  بین المللی دفترارتباط با دانش آموختگان در کشور اروپایی بوداپست گفت: این دفترکه مقدمات تاسیس آن از دو سال پیش آغاز شده بود در حاشیه بیست و چهارمین کنفرانس بین المللی نفرولوژی امسال  این دفتر در تاریخ چهارم شهریور سال جاری رسما تعدادی از دانش آموختگان دانشگاه افتتاح شد که در این مراسم پروفسور روزیوال رئیس انستیتو آموزش و پژوهش دانشگاه سملوایز و رئیس سابق این دانشگاه و رئیس انجمن نفرولوژی مجارستان که در حوزه نفرولوژی دارای شخصیتی بین المللی بوده و دکتر میرزاحسینی که یکی از دانش آموختگان دانشگاه هستند رئیس کالج اروپایی ابن سینا که دارای سوابق علمی و فرهنگی هستند حضور داشتند.
وی با اشاره به سابقه همکاری پروفسور روزیوال با دانشگاه یادآور شد ایشان به عنوان استاد وابسته دانشگاه با دانشگاه علوم پزشکی تهران همکاری دارند و این ارتباط پروفسور روزیوال با دانشگاه مقدمات آشنایی ما با دکترمیرزا حسینی یکی از دانش آموختگان دانشگاه که نقش مهمی در برنامه های مشترک ایران و مجارستان دارند و در ادامه نیز مقدمات آشنایی پروفسور روزیوال با استاد بهادری فراهم شد. و در یک روز سرد برفی در سال 95 جلسه دیدار پروفسور روزیوال تشکیل شد و در گزارشی که از فعالیت های دفتر ارتباط با دانش آموختگان ارایه می شد ایشان ضمن ابراز علاقه مندی بر استفاده از تجارب دانشگاه علوم پزشکی تهران برای تاسیس و راه اندازی دفترارتباط با دانش آموختگان در دانشگاه سملوایز ابراز، درخصوص تاسیس شعبه بین المللی دفترارتباط با دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران در شهر بوداپست اعلام آمادگی کرد و از همان زمان با همکاری دکتر میرزاحسینی یکی از دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران و پروفسور روزیوال مقدمات تاسیس اولین شعبه اروپایی دفتر ارتباط با دانش آموختگان در شهر بوداپست و همکاریهای دوجانبه بین دانشگاه سملوایز و دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران فراهم آمد و نشستی نیز در ادامه آن با حضور تعدادی از دانش آموختگان دانشگاه تشکیل شد.
دکتر گتمیری با اشاره به عضویت افتخاری پروفسور روزیوال در دفتر ارتباط با دانش آموختگان، خاطر نشان کرد به دلیل  موقعیت جغرفیایی مجارستان امکان ارتباط دانش آموختگان مقیم کشورهای اروپایی با این دفتر آسان تر بوده  و امیدواریم بتوانیم اولین گردهمایی دانش آموختگان مقیم اروپا را در شهر بوداپست برگزار نمائیم و با برقراری ارتباط بیشتر بین دانش آموختگان مقیم خارج از کشور زمینه تاسیس شعبه های دیگر بین المللی دفتر دانش آموختگان در سایر کشورها و حتی امریکا فراهم گردد.
قائم مقام دفتر ارتباط با دانش آموختگان در ادامه سخنان خود ضمن تشریح روند تاسیس بنیاد علمی فرهنگی استاد بهادری افزود: اساس تشکیل این بنیاد به عنوان یک سازمان مردم نهاد (سمن) ایجاد ساز و کاری برای دریافت کمکهای نقدی دانش آموختگان و استادانی بود که تمایل به حمایت از دانش آموختگان جوانتر داشتند.
وی خاطر نشان کرد اقدامات ثبت این بنیاد به پایان رسیده و با حمایت دکتر دولتی یکی از دانش آموختگان رشته پزشکی دانشگاه دفتری برای فعالیت آن اختصاص داده شده و این بنیاد رسما از دانشگاه منفک شد.
دکتر گتمیری در ادامه تاکید کرد، برنامه هایی که توسط بنیاد علمی فرهنگی استاد بهادری انجام می شود در راستای همان فعالیت های دفتر ارتباط با دانش آموختگان در گردهم آوردن دانش آموختگان دانشگاه و جلب حمایت های آنان است و امیدواریم همانطور که استاد بهادری خدمات ارزشمندی به رشته پزشکی و کشور ارایه کرده است، بنیادی که مزین به نام ایشان است نیز بتواند منشأ خدمات بزرگی هم برای دانش آموختگان، هم برای دانشگاه و در نهایت به کشور باشد.
وی با اشاره به برگزاری سالانه سمینار تعهدحرفه ای در خدمات سلامت که با همکاری دفتر ارتباط با دانش آموختگان و بنیاد علمی فرهنگی استاد بهادری برگزار می شود گفت: در کنار مطالب علمی ارایه شده درخصوص تعهدحرفه ای در این سمینار، در بخش جشنواره 5 تن از استادان متعهد به حرفه خود که زندگی آنان سراسر خدمت به جامعه پزشکی بوده به عنوان الگوهای علمی تعهدحرفه ای نیز به جامعه پزشکی معرفی شده و لوح و نشان بنیاد علمی فرهنگی استاد بهادری به آن اهدا می شود.
دکتر گتمیری پس از معرفی سمینارهای گذشته و برگزیدگان آن، از میهمانمان حاضر در جلسه دعوت کرد تا با حضور در سومین سمینار علمی تعهد حرفه ای که در تاریخ 2 اسفند 97 برگزار می شود به پربارتر شدن آن کمک نمایند.
وی در پایان پس از تشریح برنامه های پیش روی بنیاد علمی فرهنگی استاد بهادری ابراز امیدواری کرد با حمایت های دانش آموختگانی که توان مالی، علمی و معنوی را دارند بتوانیم برنامه های پربارتری با حضور دانش آموختگان رشته ها و سالهای مختلف دانشگاه در پیش داشته باشیم.
دکتر حسابی رئیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشکده پزشکی نیز در این جلسه گفت: دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1313 به همت پروفسور حسابی و دکتر حکمت با وسعتی بیش از آن چه که امروز مشاهده می شود پا گرفت و لوح طلایی در زیر پله های ساختمان دانشکده پزشکی بعنوان اولین دانشکده دانشگاه تهران نصب شد. من نیز در سال 1329 وارد دانشکده پزشکی شدم و در محضر تمام استادان آن زمان دانشکده پزشکی شاگردی کردم و به غیر از مسائل علمی نکات کوچک ولی بسیار مهمی از این استادان آموختم که در این سالها از آن نکات بهره زیادی بردم.
وی افزود: هریک از اساتید دانشکده برایم الگو بودند و سعی کردم در زندگی آتی نیز مانند آنان رفتار کنم. برای مثال آقای دکتر گل گلاب که به ما درس گیاه شناسی می داد و اغلب کلاس های ما در ساعت های 8 تا 9 صبح برگزار می شد، در یکی از روزهای زمستان که بسیار هوا سرد بود تنها من و یکی دیگر از دوستان در کلاس درس حاضر بودیم، استاد به گونه ای به ما درس دادند که انگار سالن مملو از جمعیت است و در پایان گفتند شما نباید به خاطر کلاس خالی ناراحت بشوید و بنده هیچ وقت به علت نبود دانشجو کلاس را کنسل نمی کنم و از امروز در خاطرتان باشد اگر سخنوری کارش را به خوبی بلد باشد برای یک سالن خالی هم به زیبایی سخنرانی می کند و من آن روز از این استاد این درس را آموختم. 
وی ادامه داد: اساتید دیگر هم به همین شکل هر کدام نکات بسیاری به من آموختند. مثلاً از دکتر علی وکیلی داشتن خطی زیبا، از دکتر شمس، سحر خیزی و زود در محل کار حاضر شدن آموختم. از دکتر قریب استفاده از کلمات شیرین و طنز در میان درس و از دکتر عدل و پروفسور اقبال نیز آموختم که میشود طوری مطالب را برای دانشجویان بازگوکرد که قابل فهم برای همه بوده و دیگر نیازی به یادداشت برداری نداشته باشند. همچنین از دکتر  صادق پیروز عزیزی، دکتر مهدی آذر نیز آموختم که سمیولوژی چقدر مهم است  ولی متاسفانه امروز اثری از این سمیولوژی باقی نمانده است و من این موضوع را در دو مقاله خودم به نام های خداحافظ سمیولوژی و در سوگ سمیولوژی، اهمیت آن را در معاینات و تشخیص بیماری توسط پزشکان برشمرده ام.
وی افزود: برخی از این اساتید به قدری خوب با دانشجو رفتار می کردند که دانشجو گمان می کرد همکار این افراد است و در این زمینه دکتر عزیزی الگوی بسیار خوبی برای ما بودند و ما از ایشان درس بزرگ منشی را آموختیم.
وی با تاکید بر توجه به معاینات کلینیکی بجای انجام آزمایشات پاراکلینیکی یادآور شد شرایط کشور از نظر اقتصادی خیلی خوب نیست و شاید حذف معاینات پاراکلینیکی بتواند در کاهش بار مالی بیماران و عبور کشور در این بحران کارساز باشد. بخصوص تاکید آن به پزشکان جوان یکی از مسئولیت های ما پزشکان قدیمی است.
دکتر حسابی گفت: با اینکه بیست و چند سال از بازنشستگی من می گذرد ولی به عنوان یک معلم دانشگاه هرگز ارتباطم را با دانشجویان، دانشگاه، دانشکده پزشکی، بیمارستان سینا، و دیگر مراکز علمی قطع نکردم و خودم را هنوز وامدار دانشکده پزشکی و استادان خودم می دانم و برای ادای دین به عنوان یک معلم دانشکده پزشکی، با اهدای کالبد ناچیزم به تالار تشریح دانشکده پزشکی، جسم بیجانم نیز در مقام معلم باشد و به دانشجویان جدید نیز بیاموزد.
رئیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشکده پزشکی پس از خواند شعر زیر از خداوند متعال سرافرازی میهنمان ایران را آرزو کرد.
        هر سبز پیش خک سبزی بی جان است                   خاکش همه در و گوهر و مرجان است
         این خطه سبز آرزو دانی چیست                           یک گوشه ز خاک میهمنم ایران است
استاد بهادری رئیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان نیز در این جلسه ضمن تشکر از تلاشهای بیدریغ دکتر مجد برای برگزاری این محفل بسیار پربار گفت: موضوعی که در حرفه پزشکی متفاوت از دیگر حرفه هاست این است که پزشک نه به مرحله پایان دانش آموختگی می رسد چون همیشه می خواند، و نه هرگز بازنشسته می شود، چرا که همیشه بیمارانی هستند که برای درمان بیماری از خدماتش استفاده می کنند. خود من در بیستمین سال بازنشستگی ظاهری هستم ولیکن هنوز کما فی السابق سعی می کنم تا آنجایی که توانایی ام اجازه بدهد در جلسات و برنامه های دانشگاه و جامعه پزشکی شرکت کنم.
وی با اشاره به وضعیت بهداشت و درمان کشور در سالهای گذشته یادآور شد، 50 سال پیش در تمام استان مازندران شاید تعداد پزشکانی که وجود داشت به اندازه انگشتان دست نمی رسید، وضع بهداشت مردم بسیار بد بود، مرگ و میر زنان باردار، کودکان، بینهایت زیاد بود، هیچ گونه درمان مناسب برای بیماری های نسبتاً مشکل وجود نداشت. ولی با وجود پزشکان تلاشگری چون شما در فاصله 50 سال با خدمات خلاقانه خودتان بهداشت، تندرستی و سلامت را به این جامعه برگردانید. این نعمتی است که خدا به شما داده است و خدمتی است که شما به خلق کردید و من به همه عزیزانی که دانش آموخته دانشگاه تهران و یا دانش آموخته نسل دوم دانشگاه تهران هستند افتخار می کنم.
استاد بهادری با اشاره به نقش دانشگاه علوم پزشکی تهران در تاسیس سایر دانشگاه های علوم پزشکی به طور مستقیم یا غیر مستقیم گفت: این دانشگاه مادر همه دانشکده های پزشکی از جمله در استان مازندران، گیلان و استان های دیگر است و خدماتی که شما دانش آموختگان رشتته پزشکی این دانشگاه پزشکان به جامعه ارایه کردید نباید فراموش شود.
وی با اشاره به تاسیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه در زمان استاد دکتر لاریجانی ریاست وقت دانشگاه و دکتر گتمیری افزود: در حدود یک سال پیش به من خبر دادند که بازنشسته های دانشکده پزشکی اغلب اوقات در خانه می مانند و حالت به اصطلاح انزوا به خودشان می گیرند، گفتم چرا؟  چرا ما باید باعث بشویم که یک استادی که 40 سال درس داده و خدمت کرده است، به کارش ادامه ندهد و همانطوری که در اسلایدها دیدید دفتری به نام خانه استاد در بیمارستان امام خمینی تاسیس کردیم تا استادان بازنشسته را هر ماه یک مرتبه آنجا دعوت کرده و ضمن مشارکت آنها در جلسات آموزشی هفتگی مجتمع، بتوانیم آنها را به نسل های جوانتر معرفی کنیم. 
رئیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان ضمن با اهمیت شمردن خدمات ارایه شده توسط پزشکان یادآور شد، ضرورت تاسیس دفتر دانش آموختگان برای آشنایی بیشتر نسل های مختلف دانش آموختگان است تا با گردهم آوردن این عزیزان بتوانیم ضمن برطرف کردن مشکلات آنها، از خدماتشان نیز استفاده کنیم و حضور شما در  این جلسه نمونه همین کار است.
وی با اشاره به گردهمایی های برگزار شده در استان مازندران و تقدیر از پیشکسوتان جامعه پزشکی گفت: در جایی که بسیاری از افراد به خارج مهاجرت کرده و زندگی در کشورهای بیگانه را برای داشتن زندگی راحت تر ترجیح می دهند، کار پزشکانی که در این مملکت ماندند و بدون هیچ چشمداشتی به مردم کشور خود خدمت کردند بسیار ارزشمند است و تقدیر از این عزیزان تقدیر از تعهد به حرفه است هرچند که شما پزشکان علاقه مند به میهن نیازی به این تقدیرها و پاداشت ها ندارید.  این عظمت روح شما، عظمت کار شما را می رساند ولی این وظیفه ماست که از خدمات شما و از علاقه شما به میهن قدردانی کنیم 
استادبهادری با تاکید بر تدام برگزاری این جلسات گفت: از آقای دکتر مجد خواهش کردم تعدادی از عزیزان را، از هر شهرستانی از استان مازندران که علاقمه مند به همکاری هستند دعوت کنند و حداقل سالی یک یا دو بار جلساتی دور هم داشته و با دفتر مرکزی نیز از طریق مکاتبات ارتباط داشته باشید. خوشبختانه امروز راه های استفاده از فضاهای مجازی فراوان است و شما می توانید از طریق امکانات فضای مجازی با همدیگر ارتباط داشته باشید از هم جدا نشوید، از همدیگر غفلت نکنید، روزی نشود که حسرت بخورید که چران من آن شخص را ندیدم و الان او از بین ما رفته است تا زمانی که زنده است با او کار بکنید و با خانواده اش ارتباط داشته باشید، مشکلاتتان را با یکدیگر رد و بدل بکنید
وی در پایان ابراز امیدواری کرد شرایطی فراهم شود تا بتوانیم با دانش آموختگان دانشگاه حداقل در فضای مجازی در همه دنیا ارتباط ارتباط برقرار کنیم و برای دانشگاه تهران با قدمتی بیش از 150 سال شایسته است که همواره از حضور و پتانسیل فرزندان خود بهره مند شود. 
دکتر متکان یکی از دانش آموختگان پیشکسوت رشته پزشکی و پزشک برگزیده این مراسم نیز در این جلسه ضمن تشکر از مسولین دفتر ارتباط با دانش آموختگان برای حضور و برگزاری این مراسم بخصوص دکتر مجد گفت: حقیقتا این بزرگداشت ها به حفظ و ارتقای روحیه پزشکانی می شود که بیش از 50 سال سابقه ی پزشکی دارند یعنی بیش از نیم قرن، و در دوران بازنشستگی هستند و ممکن است توجهی به آن نشود.
وی افزود:  جامعه پزشکی مشکلاتی دارد که نظام پزشکی و دفتر دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران در این راه باید واقعاً قدم های مؤثر بردارند. من در شهر بابل با توجه به شناختی که از همکاران دارم می دانم که تعدادی از پزشکان بازنشسته ما شاید در حالت افسردگی باشند و هیچ درآمدی جز حقوق بازنشستگی هم ندارند و از استاد بهادری و همکارانشان در دفتر ارتباط با دانش آموختگان تقاضا دارم که به این دسته از پزشکان کمک معنوی و مالی هم حتی بشود. همینطور پزشکانی که تازه فارغ التحصیل شده اند و تا جایی که من اطلاع دارم از جهت وضعیت مالی در مضیقه هستند نه آن اندازه سرمایه دارند که بتوانند مطب باز کنند و مخارج مطب را بدهند و نه اصلاً مریض دارند، به گونه ای شده است که در این مملکت مردم گرایش شان به بخش های دولتی بسیار زیاد شده است به خاطر تسهیلاتی که در این بخش های دولتی است بنابراین بخش های خصوصی یک مقداری از این جهت مشکل پیدا کردند. درا ستان مازندران به دلیل اینکه پزشک خانواده هم دارد مشکل دیگری هم همین همکاران پزشکان خانواده دارند، آرزو داشتیم کهجناب آقای جان بابایی معاونت درمان، جناب آقای دکتر باقر لاریجانی معاون آموزشی وزارت بهداشت هم تشریف می آورند که حداقل راجع به این مسائل برای همکاران صحبت کنم ولی متأسفانه تشریف نیاوردند. امیدوارم به همت دوستانم بخصوص آقای دکتر مجد در جایگاه ریاست نظام پزشکی و مسئولیت دفتر ارتباط با دانش آموختگان رشته پزشکی استان مازندران، شاهد رفع مشکلات جامعه پزشکی باشیم.
در پایان مراسم نیز از دکترمسعود عمادیان، دکتر سیدعباس هاشمی، دکتر سیدعبداله پیشنمازی، دکتر رضا امینی، دکتر علی اصغر غفاری، دکتر علی ساداتی 6 تن از پزشکان شهر ساری، دکتر محمود سالکی، دکتر عسگری ماهوتی، دکتر علی بیاتی، دکتر عبدالحمید عالمیان، دکتر شروین متکان 5 تن از پزشکیان پیشکسوت شهر بابل و دکتر محمود غفاری، دکتر علی اکبر اخوان و دکتر مهدی سیف 3 تن از پزشکان پیشکسوت شهر آمل با حضور مسئولین حاضر در جلسه تقدیر شد و دکتر گتمیری قائم مقام دفتر ارتباط با دانش آموختگان نیز شعری را به مناسبت این جلسه در خصوص استاد حسابی تقدیم کرد.
 

 

کلمات کلیدی