دکتر گتمیری: تاسیس شعبه بین المللی دفتر ارتباط با دانش آموختگان زمینه ساز برگزاری گردهمایی بزرگ دانش آموختگان مقیم اروپا
قائم مقام دفتر ارتباط با دانش آموختگان ابراز امیدواری کرد با استفاده از پتانسیل و مشارکت دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران مقیم اروپا بتوانیم شعبه بین المللی این دفتر در اروپا را به یکی از مراکز علمی و فرهنگی بزرگ تبدیل کنیم.
دکتر گتمیری قائم مقام دفتر ارتباط با دانش آموختگان همزمان با افتتاح اولین شعبه بین المللی این دفتر در بوداپست گفت: افتخار دارم که در این جلسه حامل پیام پرفسور بهادری ریاست محترم دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران برای شما باشم.
وی با اشاره به حکم ارسالی از سوی استاد بهادری برای انتصاب دکتر میرزاحسیني به سمت مدیر این دفتر ابراز امیدواری کرد، شعبه اروپایی دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران به مرکزیت بوداپست پایتخت مجارستان زمینه برگزاری یک گردهمایی بزرگ با حضور دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سراسر اروپا را فراهم نماید و در ماه های آتی شاهد برگزاری این گردهمایی باشیم.
دکتر گتمیری ابراز امیدواری کرد با استفاده از پتانسیل و مشارکت دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران مقیم اروپا بتوانیم این شعبه را به یکی از مراکز علمی و فرهنگی بزرگ تبدیل کنیم.
وی با اشاره به نقش دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سراسر دنیا افزود، این افراد منشاء خدمات فرهنگی و خدمات علمی بيشماري بوده اند و بخصوص در حوزه سلامت منشاء اثرات بسیار و تربیت شاگردان فراوانی در کسوت پزشک، دندان پزشک، پرستار، داروساز و سایر رشته های علوم پزشکی هستند و کارهای بزرگی انجام دادند و آرزو داریم گردهم آيي این افراد موجبات هم افزایی این خدمات و اثرات را فراهم نمايد و در آینده ای نزدیک بتوانند گام های بزرگی در خدمت جامعه جهانی بردارند.
قائم مقام دفتر ارتباط با دانش آموختگان با اشاره به آمار فارغ التحصیلان دانشگاه علوم پزشکی تهران یادآور شد، تربیت دانش آموختگان رشته های مختلف در دانشگاه همچون شجره طیبه ادامه دارد و سالانه در حدود دوهزار نفر وارد دانشگاه و حدوداً همین تعداد هم فارغ التحصیل می شوند که در سراسر کشور برای خدمت به مردم پراکنده می شوند که البته تعدای از آنها به خاطر شرایط ویژه و علایق خودشان ممکن است مهاجرت کنند. تعدادی به صورت متناوب به خارج از کشور سفر می کنند و بعضی ها هم به دلایلی مقیم یک کشور دیگر شده اند. باتوجه به اینکه تعداد زیادی از دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران در اروپا ساکن هستند ان شا الله تاسیس این دفتر بتواند دانش آموختگان را همچون یک محور به دور هم جمع کند و زمینه انجام کارهای بزرگتری را فراهم نماید.
وی با اشاره ای به تاریخچه تاسیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان در دانشگاه گفت: 12 سال پیش یعنی سال 2005 این دفتر با ابتکار و پیشنهاد دکتر لاریجانی ریاست وقت دانشگاه تاسیس شد و همان موقع از دکتر بهادری براي سرپرستي و هدايت اين دفتر درخواست شد و استاد بهادری هم که واقعاً مورد علاقه نسل های مختلف فارغ التحصیلان دانشگاه علوم پزشکی تهران هستند، این افتخار را به دانشگاه و دانشگاهیان دادند و سرپرستی و مسئولیت این دفتر را به عهده گرفتند و از آن زمان این دفتر هر روز رونق بيشتري گرفت و در حال حاضر ما در دوازده دانشکده مختلف اعم از پزشکی، دندان پزشکی، داروسازی و رشته های دیگر یک دفتر فرعی داریم.
دکتر گتمیری با اشاره به ارتباط مستمر و همکاری بیش از 50 کانون مختلف از دانش آموختگان با این دفتر گفت: بعضی از این عزیزان به واسطه اینکه در یک سال خاصی با هم همکلاس بودند و یا ورودی یک سال خاصی بودند با هم یک کانونی تشکیل دادند، بعضی نیز که دانش آموخته ي رشته خاصی هستند مثلاً نفرولوژیست ها یا مثلاً متخصص زنان یا متخصصین چشم به واسطه اشتراک رشته تحصیلی خود با هم یک کانون تشکیل داده اند که از طریق دانشکده های مختلف با دفتر مرکزی ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران لینک هستند. وي اضافه كرد در بعضی از استان ها دفتر ارتباط دا دانش آموختگان دفاتر ویژه استانی دارد که در داخل کشور دانش آموختگان را در شهرهای مختلف دور هم جمع می کند.
دكتر گتميري با تاکید بر نقش دفتر ارتباط با دانش آموختگان برای گردآوري دانش آموختگان مختلف فارغ از نظرات و سلیقه های مختلف در حوزه های فرهنگی، سیاسی و مسائل دیگر خاطر نشان کرد، نقطه مشترک همه این جمع ها و نشست هایی که برگزار می شود فارغ التحصیلی از دانشگاه علوم پزشکی تهران است که توانسته این اختلافات را کم رنگ و نقاط قوت و پتانسیل های علمی و اخلاقی آنان را پر رنگ کند.
قائم مقام دفتر ارتباط با دانش آموختگان در خاتمه ابراز امیدواری کرد که این دفتر كه به یاری خدا و با قبول زحمت از طرف دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشكي تهران مقيم اروپا تاسیس می شود، راه موفقیت را در پیش بگیرد و به عنوان اولین شعبه بین المللی دفتر ارتباط با دانش آموختگان بتواند زمینه خدمات بزرگتر و ارزشمندتری را برای دانش آموختگان خود در اروپا فراهم نماید.
در پایان این نشست دکتر گتمیری پس از قرائت پیام دکتر بهادری حکم انتصاب دکتر میرزاحسینی را به سمت مدیر اولین شعبه بین المللی دفتر ارتباط با دانش آموختگان اهداءکرد.
لازم به توضیح است شعبه اروپايي دفتر ارتباط با دانشآموختگان دانشگاه علوم پزشكي تهران در حاشيه بيست و چهارمين كنفرانس نفرولوژي در بوداپست مجارستان با كمك پروفسور روزیوال، رئیس انستيتو آموزش و پژوهش دانشگاه سملوايز مجارستان و استاد وابسته دانشگاه علوم پزشکی تهرانو عضو افتخاري دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه و دكتر ميرزاحسيني، رئیس كالج اروپايي اوسينا و دکتر گتمیری قائم مقام دفتر مرکزی روز شنبه 4 شهریور 96 در این كالج راهاندازی شد.
ارسال به دوستان