دیدار رییس انستیتو آموزش و پژوهش دانشگاه سملوایز با رییس دفتر ارتباط با دانش آموختگان

دیدار رييس انستيتو آموزش و پژوهش دانشگاه سملوايز با رییس دفتر ارتباط با دانش آموختگان

دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه: پروفسور روزیوال رييس انستيتو آموزش و پژوهش دانشگاه سملوايز مجارستان و استاد وابسته دانشگاه علوم پزشکی تهران با استاد بهادری رئیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه دیدار و گفتگو کرد.

 
پنجشنبه چهارم آذرماه 95 در جلسه ای که در موزه ملی تاریخ علوم پزشکی برگزار شد، پروفسور روزیوال با رئیس، قائم مقام رئیس و دبیر دفتر ارتباط با دانش آموختگان و تعدادی از مسئولین دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشکده ها دیدار و با ساختار و نحوه تاسیس این دفتر در دانشگاه علوم پزشکی تهران آشنا شد.
بنابر این گزارش، در ابتدای این جلسه دکتر بهادری با ابراز خرسندی از حضور پروفسور روزیوال در جمع مسئولین دفاتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت:  از اینکه به عنوان استاد دانشگاه معتبر سملوایز مجارستان در تهران هستید و به عنوان استاد وابسته ی دانشگاه علوم پزشکی تهران با همکاران ما در دانشگاه همکاری دارید خیلی خوشحال هستم وامیدوارم این همکاری ها به بهترین نحو ادامه پیدا کند.
دکتر مسلم بهادری در بخش دیگری از سخنانش به ارتباط دیرینه ی ایران و مجارستان اشاره کرد و گفت ایران و مجارستان از چندصد سال قبل با هم ارتباط علمی و فرهنگی داشته اند و حضور شما در ایران در حقیقت ادامه ی این همکاری چندصدساله و بلکه بیشتر است. 
این گزارش حاکیست سپس در ادامه دکتر گتمیری قائم مقام رئیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان به معرفی دانشگاه علوم پزشکی تهران و اقدامات صورت گرفته برای تاسیس دفتری به منظور برقراری ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه پرداخت و گفت: تاسیس دانشگاه دانشگاه علوم پزشکی تهران که قدیمی ترین و بزرگترین دانشگاه علوم پزشکی در جمهوری اسلامی ایران است به بیش از 160 سال پیش برمی گردد. این دانشگ در حال حاضراه دارای 12 دانشکده، 16 بیمارستان، 90 مراکز تحقیقاتی، 1650 اعضای هیات علمی، پانزده هزار دانشجوست که بیش از 60٪ این دانشجوها دخترخانم ها هستند. 
وی در ادامه به معرفی دانشکده های تابعه، تعداد اعضای هیئت علمی و دانشجویان شاغل به تحصیل در آنها پرداخت و افزود: دانشگاه علوم پزشکی تهران در حال حاضر دارای بیش از یکصدهزار دانش آموخته است و سالانه بیش از  2000 فارغ التحصیل دارد که این مسئله باعث شد مسئولین وقت دانشگاه در بیش از ده سال قبل به فکر تاسیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه بیفتند. 
وی سپس ادامه داد با تاسیس این دفتر وظیفه ی شناسایی و برقراری ارتباط با دانش آموختگان بر عهده این دفتر قرار گرفت.  
قائم مقام رئیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان در ادامه به روند تصویب این دفتر در هیئت رئیسه، شورای دانشگاه و هیئت امنای دانشگاه اشاره کرد و خاطر نشان کرد، با انتخاب استاد بهادری به سمت ریاست این دفتر که یکی از شخصیت های برجسته رشته پاتولوژی در کشور است زمینه برقراری رابطه متقابل بین دانش آموختگان و دانشگاه ایجاد و اهدافی نیز برای آن تعیین شد.
وی اضافه کرد توسعه برنامه های آموزشی، فرهنگی، پژوهشی و ارتباطات بین المللی از مهمترین اهداف تشکیل این دفتر بوده و نیز انسجام جشن های فارغ التحصیلی دانش آموختگان در دانشگاه، حمایت از دانشگاه و دانش آموختگان، جذب حمایت های مالی  دانش آموختگان، برنامه ریزی فعالیت های فرهنگی، هنری، ورزشی و ارتباطات ملی و بین المللی بین دانش آموختگان و دانشگاه از دیگر اهداف تاسیس این دفتر است. 
دکتر گتمیری با اشاره تاسیس دفاتر فرعی در دانشکده و جلسات مستمر با حضور مسئولین آنها افزود: از مهمترین فعالیت های این دفتردر سطح ستاد دانشگاه و دانشکده ها می توان به برگزاری گردهمایی دانش آموختگان سالهای پیشین، جشن های فارغ التحصیلی دانشکده ها و جشن یکپارچه دانش آموختگان، کنگره سالانه علمی که به نام استاد یلدا برگزار می شود، راه اندازی سایت اطلاع رسانی و سامانه ثبت نام دانش آموختگان، انتشار نشریه، جلسات هم اندیشی با دانش آموختگان پیشکسوت، جلسه با مسئولین دانشگاه، صدور ایمیل دانش آموختگی، دیدار دانش آموختگان مقیم خارج از کشور، ملاقات با مقامات بین المللی، مصاحبه با دانش آموختگان پیشکسوت و... اشاره کرد.
دکتر گتمیری با اشاره به تاریخ تاسیس ساختمان جدید دانشکده پزشکی در سال 1313 یادآور شد، مراسم هفتادو پنجمین و هشتادمین سالگرد تاسیس دانشکده پزشکی، دهمین سالگرد تاسیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان، برگزاری مراسم نکوداشت استادان پیشکسوت و صاحب نام دانشگاه از دیگر برنامه های اجرایی است که این دفتر در دانشگاه مسئولیت انجام آن را بر عهده دارد.
وی با اشاره به برنامه های جدید و آتی دفتر ارتباط با دانش آموختگان خاطر نشان کرد، از سال گذشته بنیاد علمی فرهنگی به نام استاد بهادری تاسیس شده است که این بنیاد برنامه هایی را برای جذب حمایت های مالی دانش آموختگان در دستور کار خود دارد. همچنین به منظور شناسایی بیشتر دانش آموختگان در سطح کشور اقدام به تاسیس دفاتر استانی کرده ایم که خوشبختانه اولین دفتر در استان مازندران تاسیس و نشست هایی نیز برگزار شده است و امیدواریم با تاسیس دفتری در خارج از کشور بتوانیم زمینه ارتباط با دانش آموختگان مقیم خارج از کشور را بهتر فراهم کنیم.

این گزارش حاکیست پروفسور لسلو روزيوال در اين ملاقات ابتدا به اشتراكات ايران و مجارستان پرداخت و افزود كشور ايران و بسياري از مناطق اين كشور داري فرهنگ و آداب و رسومي شبيه آداب مردم مجارستان هستند. وي روابط ايران و مجارستان را مربوط به صدها سال قبل و زماني دانست كه مجارستان بر بخش بزرگي از اروپا حكومت مي كرد. 
پروفسور روزيوال اظهار اميدواري كرد كه روابط علمي و فرهنگي ايران و مجارستان بيش از پيش توسعه يابد و روزي برسد كه لااقل پرواز مستقيم بين تهران و بوداپست برقرار شود. وي اضافه كرد كه در حال حاضر هم توريست ها و هم دست اندركاران فعاليت هاي مشترك مجبورند يك روز كامل براي رفت و آمد بين تهران و بوداپست وقت بگذارند چرا كه مجبورند بخاطر نبودن پرواز مستقيم ساعاتي را در يك فرودگاه واسط در يك كشور ثالث بگذرانند.
رييس انستيتو آموزش و پژوهش دانشگاه سملوايز مجارستان در بخش ديگري از ملاقاتش با پروفسور بهادري و پس از شنيدن فعاليتهاي گسترده ي دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشكي تهران يادآوري كرد كه بسياري از فارغ التحصيلان دانشگاه شما امروزه در اروپا فعاليت علمي دارند. 
وي از پيشنهاد تاسيس شعبه ي اروپايي دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه در اروپا به مركزيت بوداپست مجارستان و پوشش تمام اروپا استقبال کرد و حتي براي برگزاري همايشي در تابستان آينده اعلام آمادگي كرد.
لازم به توضیح است که در این جلسه دکتر میرزاحسینی موسس آکادمی بین المللی آموزش در بوداپست و عضو آکادمی فرهنگ و هنر اروپا که خود از دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران است پروفسور روزیوال را همراهی می کرد. همچنین دکتر پورمند مسئول دفترارتباط با دانش آموختگان دانشکده بهداشت و دوره شبانه دانشگاه، دکتر جوانبخت مسئول دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی، دکتر بهروزی بخش مسئول دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشکده دندانپزشکی، فاطمه رحیمی کیان مسئول دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشکده پرستاری و مامایی و مهندس زرین مسئول دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشکده فناوری های نوین پزشکی در این جلسه حضور داشتند.
پروفسور روزیوال در بازدید از موزه ملی تاریخ علوم پزشکی ایران از وجود چنین مرکز جالبی در ایران با قدمت و سابقه پزشکی چندهزار ساله اظهار شگفتی کرد و گفت: امروز باعث افتخار ماست که در موزه پزشکی کشور ایران با قدمت 5000 ساله قدم برمی ‌داریم.
همچنین در انتهای این جلسه لوح عضویت افتخاری دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران به پروفسور روزیوال اهدا و آرم این دفتر توسط استاد بهادری به سینه ی پروفسور روزیوال نصب شد.
کلمات کلیدی