نماینده دانش آموختگان ورودی 1336، تاسیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان را اتفاقی مهم در دانشگاه خواند
مراسم جشن چهل و ششمين سال فارغ التحصيلي دانش آموختگان ورودي سال 1336 دانشكده پزشكي در تاريخ 27 خرداد ماه 1389 در موزه تاريخ پزشكي با حضور دكتر بهادري برگزار شد.
در مراسم جشن چهل و ششمين سال فارغ التحصيلي دانش آموختگان ورودي سال 1336 دانشكده پزشكي كه در تاريخ 27 خرداد ماه 1389 و با حضور دكتر بهادري رئيس دفتر ارتباط با دانش آموختگان، جمعي از دانش آموختگان ورودي 1336 بهمراه خانواده هايشان در موزه تاريخ پزشكي برگزار شد، ابتدا دكتر بهادري رئيس دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه، ضمن خير مقدم به دانش آموختگان ورودي 36، از حضور خود در اين مراسم ابراز خرسندي كرد و افزود: از اينكه در مراسم گردهمايي دانش آموختگان دانشگاه حضور دارم خوشحالم و از دكتر كازروني به دليل زحمات بسياري كه براي برگزاري اين مراسم كشيدند تشكر و قدرداني مي نمايم.
وي همچنين اظهار داشت، دانشگاه علوم پزشكي تهران به همه فارغ التحصيلانش همچنين به فرزندان آنان تعلق دارد، كساني كه ساليان سال در اين دانشگاه زحمت كشيدند تا راه را براي فرزندانمان هموار نمايند.
دكتر بهادري در ادامه همچنين به ارزش و قدمت طولاني دانشگاه علوم پزشكي تهران اشاره كرد و خاطر نشان كرد: دانشگاه علوم پزشكي تهران، در طي اين سالها شاگردان بسيار خوبي را تربيت كرده كه باعث افتخار كشور عزيزمان است و امروزه دانشگاههاي علوم پزشكي زيادي تاسيس شده اند كه همه آنها فرزندان اين دانشگاه محسوب مي شوند.
رئيس دفتر ارتباط با دانش آموختگان در ادامه از برگزاري دانش آموختگاني كه 55 سال فارغ التحصيلشان است در آينده خبرداد و با اشاره به فعاليت دفتر ارتباط با دانش آموختگان در دانشگاه گفت، چند سالي است كه اين دفتر با هدف برقراري ارتباط بين دانشگاه و فارغ التحصيلان آن تاسيس شده است تا هم دانشگاه و هم دانش آموختگان آن بتوانند از حمايت هاي دوجانبه درجهت پيشبرد اهداف خود برخوردار شوند.
دكتر بهادري همچنين به كمكها و مساعدت دكتر لاريجاني رئيس دانشگاه و جذب كمك هاي افراد خير در اجراي برنامه هاي اين دفتر اشاره كرد و افزود، دكتر لاريجاني در راه اندازي دفتر دانش آموختگان به ما كمكهاي شاياني نموده است. وي همچنين بر جذب كمكهاي خيرين در پيشرفت اهداف اين دفتر تاكيد كرد و از ديگر همكاران اين دفتر كه در راه اندازي و اجراي برنامه هاي آن همكاري داشته اند تشكر و قدرداني كرد.
رئيس دفترارتباط با دانش آموختگان در پايان با اشاره به دانش آموختگان اين دانشگاه كه در ديگر كشورها مشغول به خدمت هستند افزود، در بين نام رؤساي دپارتمانهاي دانشگاه هاي برتر كشورهاي ديگر از جمله آمريكا نام فارغ التحصيلان اين دانشگاه نيز به چشم مي خورد كه از افتخارات دانشگاه علوم پزشكي تهران است.
در ادامه اين مراسم، دكتر كازروني نماينده اين گروه ضمن عرض خيرمقدم و خوش آمدگويي به حاضرين، گفت: حدود دو سال است كه تصميم براي برگزاري اين مراسم داشتيم كه خداوند منان اين فرصت را به ما داد تا امسال مراسم گردهمايي خود را برگزار كنيم و اين را مرهون زحمات استاد خودم دكتر مسلم بهادري و همكاراني هستيم كه ما را در اين امر ياري كردند.
نماينده فارغ التحصيلان ورودي سال 36 دانشكده پزشكي، در بخش ديگر سخنان خود برگزاري اين گونه مراسم ها را موجب تكرار خاطرات گذشته و يادآور ايامي دانست كه در كنار دوستان و همكلاسي هاي دوران تحصيل سپري شده است و آن روزها را داراي ارزش و اعتبار معنوي عنوان كرد.
اين گزارش حاكيست، دكتر كازروني در ادامه توضيحات خود با بيان تاريخچه دانشگاه علوم پزشكي تهران افزود: مدرسه طب در زمان ناصرالدين شاه به نام دارالنفون در محل ضل سلطان در اكباتان تاسيس شد و بعد از مدتي در محل سعد الدوله در چهارراه مخبرالدوله و بعد از آن هم به بيمارستان دكتر معتمد در محل آشيخ هادي منتقل شد.
وي همچنين ادامه داد: در سال 1308 به عبدالحسين تيمور تاش ابلاغ شد كه سروساماني به مدرسه طب داده شود و به دكتر موسي صليب نيز ماموريت داده شد تا به آمريكا رفته و تحقيقاتي را در اين زمينه بعمل آورد. وD در سال 1310 به ايران بازگشت و تحقيقات بعمل آمده را به تيمور تاش ارائه و در ادامه اين گزارش به مجلس برده شد و تاسيس دانشگاه علوم پزشكي تهران تصويب شد ؤ بعد از مدتي نيز دانشكده هاي داروسازي و دندانپزشكي داير شدند.
دكتر كازروني اظهار داشت: در سال 1308 تعدادي دانشجو به خارج فرستاده شدند و در سال 1313 اولين فارغ التحصيلان به ايران بازگشتند. درخرداد ماه سال 1313دويست و دو هزار متر زمين خريداري شد و در 15 بهمن ماه همان سال كلنگ دانشگاه تهران توسط حكام وقت زده شد.
نماينده دانش آموختگان ورودي 36 دانشكده پزشكي، با اشاره به تاسيس دفتر ارتباط با دانش آموختگان گفت: اتفاق مهمي كه بعد از هفتادو پنجمين سال تاسيس دانشگاه علوم پزشكي تهران افتاده تاسيس اين دفتر است كه باعث شده است دانش آموختگان هر دوره بتوانند ياد و خاطرات گذشته را مرور كنند. وي اين مهم را مرهون زحمات بي دريغ دكتر لاريجاني رييس دانشگاه، دكتر بهادري رييس دفتر ارتباط با دانش آموختگان و همكاران دفتر ارتباط با دانش آموختگان خواند.
اين گزارش مي افرايد، دكتر مهرآسا ديگر دانش آموخته اين دوره نيز در سخنان خود انتظار روزهاي گذشته تا رسيدن به اين روز را براي خود و خانواده اش شيرين خواند و افزود، اكنون كه به اين لحظه رسيدم خدا را شاكرم و از او مي خواهم اين ديدار را آخرين ديدار من نسازد. وي در ادامه از زحمات استاد گرانقدر خود دكنر بهادري تشكر كرد و گفت، در سايه استادهاي بزرگي چون استاد بهادري همه بزرگ شديم و اكنون كه اسم ورسمي داريم خود را در مقابل اين استاد بزرگ همچون شاگرد كوچكي مي دانم.
دكتر مهرآسا حضور دكتر بهادري را دراين مراسم مغتنم شمرد و از اينكه چهره استاد بهادري را بعد از سالها با همان لبخند هميشگي مشاهده مي كند ابراز خرسندي كرد. وي در ادامه شعري را كه با مناسبت اين گردهمايي سروده بود براي حاضرين قرائت كرد.
پرويز خلج به كازروني/ گفتا به ارادت دروني
جمع رفقا ز سيصدوبيست/ جامانده فزون زسيصدش نيست
چون جمله پزشك و نامداريم/ بر مركب شهرتي سواريم
مردان و زنان علم و دانش/ پيروز و قوي در اين كشاكش
بعدچل وشش سال فراغت/ياران پزشك با صداقت
حيف است كنار هم نباشيم/ نقلي سريكديگر نپاشيم
امروز كه ما شفاي درديم/ با مرگ و مرض چو درنبرديم
دستان پزشك دست عيسي است/ داود وني دم نكيساست
امروز به يكصدا بخوانيم/ ما مخلص مردم جهانيم
ما ياور مردم زمانيم
لازم بذكر است، بازديد از موزه ملي تاريخ علوم پزشكي و پذيرايي از ميهمانان با شام بخش ديگر اين جشن بود كه با حضور دانش آموختگان ورودي سال 36 دانشكده پزشكي دانشگاه علوم پزشكي تهران برگزار شد و پايان بخش اين شب به يادماندني نيز بريدن كيك چهل و ششمين سالگرد فارغ التحصيلي اين دانش آموختگان بود كه با حضور همه آنان صورت گرفت.
ارسال به دوستان