دکتر بهادری در آیین 75 سالگی دانشگاه، خدمت بزرگ دانشگاه را فعالیت بیش از 100 هزار دانش آموخته در دانشگاه های برجسته دنیا دانست
رييس دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه، بيان مباحث اخلاق پزشكي را توسط زنده ياد دكتر اميراعلم كه با نفوذ كلام خود تاثير زيادي در تك تك دانشجويان داشت، از خاطرات ورود خود به دانشگاه در سال 1327 خواند.
دکتر بهادری رئیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه در مراسم هم اندیشی دانش آموختگان دانشکده پرستاری و مامایی از رشته های پرستاری و مامایی با سابقه ای درخشان در دانشگاه نام بردند
دكتر بهادري رئيس دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه با حضور در مراسم هم انديشي دانش آموختگان ، پيشكسوتان و دانشجويان دانشكده پرستاري و مامايي ارتباط با اين قشر از جامعه دانشگاه را يكي از افتخارات خود دانستند
جشن هفتاد و پنجمین سالگرد تاسیس دانشگاه با پیام ویژه رییس جمهور برگزار شد
جشن هفتاد و پنجمين سالگرد تاسيس دانشگاه با حضور دكتر وحيد دستجردي وزير بهداشت، درمان وآموزش پزشكي، دكتر لاريجاني رييس دانشگاه و جمعي از اساتيد و دانش آموختگان دانشگاه با پيام ويژه رييس جمهور در تالار ابن سينا برگزار شد.
دکتر فرشچیان تاکید کرد، اولین چیزی که در برخورد با بیمار مهم است درمان صحیح وی می باشد
پيشكسوت دانشكده دندانپزشكي تاكيد كرد، انسان در تمام لحظات زندگي خود نياز به بروز كردن اطلاعات خود دارد.
دکتر تابش از اولین پیشکسوتان دانشکده دندانپزشکی، خود را یک دانشجوی سالمند خواند
دكتر تابش از اولين پيشكسوتان دانشكده دندانپزشكي تصريح كرد، من همواره عاشق اين رشته بوده ام و موارد علمي به روز را پي در پي پيگيري كرده و مشتاقانه آنها را ياد مي گيرم.
دکتر منزوی رسالت خویش را به ارتقاء هر چه بیشتر دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانست
رئيس دانشكده دندانپزشكي، تأكيد كرد، احترام به بزرگان و پيشكسوتان نشانه احترام به خود مي باشد.
برگزاری جلسه هم اندیشی دانش آموختگان دانشکده دندانپزشکی
جلسه هم انديشي دانش آموختگان دانشكده دندانپزشكي در روز دوشنبه دهم اسفند ماه در تالار ابن سينا برگزار شد.
جلسه هم اندیشی دانشکده بهداشت با محوریت جشن هفتادو پنجمین سال تاسیس دانشگاه برگزار شد
جلسه هم انديشي دانشكده بهداشت با محوريت جشن هفتادو پنجمين سال تاسيس دانشگاه با حضور رئيس اين دانشكده در تالار ابن سيناي دانشكده بهداشت برگزار شد.
دکتر مصفا تصریح کرد، اثرات فعالیت های پیشکسوتان دانشکده دندانپزشکی،با گذشت زمان و فراز و نشیب فراموش نخواهد شد
رئيس دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشكده دندانپزشكي تاكيد كرد، دانشكده دندانپزشكي را گذشتگان، پيشكسوتان و افرادي كه با اخلاص و تمام وجود براي اين حرفه زحمت كشيده اند بنا كرده اند.
دکتر فاضل تاکید کرد، دانشجویان باید برای انجام فعالیتهای بیشتر با هم رقابت کرده و در انجام امور دندانپزشکی از هم پیشی بگیرند
دانشجويان دانشكده دندانپزشكي، بايد افتخار آفرينان دانشكده باشند و در آينده به عنوان هيأت علمي حضور گسترده اي در اين عرصه داشته باشند.