دیدار دانش آموختگان مقیم خارج از کشور با رئیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان
در جلسه دیدار دانش آموختگان مقیم خارج از کشور با رئیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان بر تقویت ارتباطات بین المللی دانش آموختگان با دانشگاه تاکید شد
در ابتدای جلسه دکتر بهادری ضمن خیر مقدم به حاضرین در جلسه گفت: من و همکارانم در دفتر ارتباط با دانش آموختگان خوشحال می شویم تا با همکاری دانش آموختگان دانشگاه در این دفتر بتوانیم ارتباط با این عزیزان را حفظ کرده و هرچه بیشتر این ارتباط با افرادی که در خارج از کشور هستند نیز برقرار شود.
وی با اشاره به تاسیس دفاتر ارتباط با دانش آموختگان در دانشکده های تابعه و انتصاب یک پیشکسوت از سوی ریاست دانشکده مربوطه به عنوان مسئول آن دفتر گفت: این افراد در دانشکده ها مسئولیت شناسایی دانش آموختگان و برقراری ارتباطات در جهت پیشرفت و کمک به دانشگاه است را بر عهده دارندو تمام سعی همکاران دفتر مرکزی و دفاتر دانشکده ها این است که alumni را به جایی برسانیم که بتوانیم بیش از این با دانش آموختگان دانشگاه ارتباط برقرار کنیم و این ارتباطات را گسترش دهیم. البته این ارتباط باید دوطرفه باشد و هم دانشگاه و هم دانش آموختگان باید در این امر مهم یکدیگررا یاری رسانند.
استاد پیشکسوت دانشگاه، ارتباط دانش آموختگان و دانشگاه را در دو زمینه علمی و مالی دانست و گفت: ارتباطات علمی از طریق برگزاری کنگره های علمی و ارتباطات مالی نظیر کمک های مالی دانش آموختگان به دانشگاه است. وی در ادامه از تاسیس درمانگاه های مجهز پس از زلزله بم و آذربایجان توسط چندتن از دانش آموختگان دانشگاه خبر داد.
وی درادامه با اشاره به گردهمایی برگزار شده قبل که با حضور دانش آموختگان ورودی سال 1341 برگزار شده بود، از دکتر رحیمیان برای برگزاری این گردهمایی و دکتر پورانصاری نماینده اعضای هیئت علمی بازنشسته دانشگاه تشکر کرد و گفت: بین حقوق بازنشستگان سال های مختلف تفاوت بسیاری وجوود دارد و مطابق روز نیست و این برای بازنشستگان غیر پزشکی اهمیت بیشتری دارد که خانم دکتر پورانصاری و همکاران ایشان در دفتر جامعه بازنشستگان دانشگاه سعی در کم کردن این تفاوت ها دارند. وی ادامه داد: تمام دانش آموختگان دانشگاه حاصل تلاش استادان دانشگاه هستند کوشش ما این است که اعتباری که لایق اعضای هیئت علمی بازنشسته است را به آنان برگردانیم و سعی در این داریم که از سوی دانش آموختگانی که هم اکنون در اقصی نقاط دنیا به مردم جامعه خدمت می کنند و به جایگاه خوبی رسیده اند یاری بطلبیم.
دکتر بهادری همچنین از برگزاری گردهمایی دانش آموختگان رشته داروسازی در سالهای گذشته از برگزاری اولین گردهمایی دانش آموختگان رشته پرستاری در روزهای آتی خبر داد.
در ادامه این جلسه دکتر سیداحمدیان ضمن خیر مقدم به میهمانان حاضر در جلسه، به ارائه گزارشی از فعالیت های دفتر ارتباط با دانش آموختگان در زمینه های علمی، فرهنگی از قبیل برگزاری جشن های فارغ التحصیلی یکپارچه که سالیانه برگزار می شود، گردهمایی های ورودی های مختلف، کارگاه های آموزشی، کنگره های علمی از جمله کنگره بین المللی تازه ترین دستاوردهای پژوهش در دانش پزشکی، و ... . پرداخت. وی افزود: خوشبختانه کنگره امسال( کنگره دکتر یلدا) از نظر تعداد شرکت کنندگان، موضوعات مطرح شده و همچنین انعکاس رسانه ها از کیفیت بهتری نسبت به سالهای قبل برخوردار بود و بارخوردهایی که از مسئولین دریافت شده نیز حاکی از همین موضوع است.
دبیر دفتر ارتباط با دانش آموختگان همچنین رسالت اصلی دانشگاه را بررسی محصولات تولید شده خود که همان دانش آموختگان هستند، دانست و گفت: افتخار دانشگاه علوم پزشکی تهران تربیت دانش آموختگانی است که در اقصی نقاط دنیا به مردم خدمت می کنند و هدف از تاسیس این دفتر شناسایی کاستی های موجود در تربیت دانشجویان و رفع آنها و همچنین برقراری ارتباط با دانش آموختگان و تداوم آن است.
وی در ادامه سخنان خود از جمع آوری بیش از 60 درصد از آمار فارغ التحصیلان دانشگاه و بارگزاری آن در سایت دانش آموختگان خبر داد و اظهار داشت، با زیرساختی که تهیه شده هریک از این دانش آموختگان می توانند برای خود یک صفحه اختصاصی با قابلیت ویرایش داشته باشند و تمام سعی همکاران این دفتر نیز شناسایی این افراد و اطلاع رسانی از نحوه تکمیل صفحات اختصاصی آنها خواهد بود.
دبیر دفتر ارتباط با دانش آموختگان برگزاری اولین و دومین جشن یکپارچه دانش آموختگان را در سطح کشور و حتی در خاورمیانه بی نظیر خواند و افزود: در تمامی این فعالیت ها ارزیابی قبل ، حین و بعد از مراسم از سوی مسئولین اجرایی صورت می گیرد و ضمن شناسایی نقاط ضعف و قوت هر مراسم سعی در بهبود کیفیت آنها وجود دارد.
دکتر سیداحمدیان همچنین برگزاری گردهمایی دانش آموختگان سالهای مختلف را نیز از مهمترین فعالیت های این دفتر نام برد و یادآور شد، این گرهمایی بعضا در محل این دفتر و یا موزه تاریخ علوم پزشکی برگزار می شود.همچنین تا کنون چندین تور دانشکده پزشکی برای دانش آموختگان پزشکی برگزار کرده ایم که خوشبختانه با استقبال زیادی روبرو شده است.
وی در پایان تمام گفت: این فعالیت ها را با راهنمایی و وجود پربرکت استاد بهادری انجام می دهیم و امیدواریم توانسته باشیم در انجام این مهم موفق باشیم و امیدواریم اگر کمی ها و کاستی وجود دارد، بتوانیم به زودی زود آنها را برطرف نماییم.
در ادامه جلسه زاهدی نیز در بیان فعالیت های دفتر ارتباط با دانش آموختگان گفت: با توجه به اینکه یکی از مهمترین رسالت های دفتر ارتباط با دانش آموختگان برقراری ارتباط با دانش آموختگان خارج از کشور می باشد، از سوی این دفتر فعالیتهایی برای تقویت این ارتباط و استفاده از همکاری آنها صورت می گیرد که مهمترین آنها همین کنگره دکتر یلداست که چندی پیش با همکاری تعدادی از دانش آموختگان مقیم آلمان برگزار شد.
وی همچنین از برگزاری چندین جلسه اختصاصی با دانش آموختگانی که به ایران سفر کرده بودند و با حضور استاد بهادری خبر داد و افزود: در این جلسات سعی بر این است تا بتوانیم از طریق شناسایی فعالیت های دفتر ارتباط با دانش آموختگان به این دانش آموختگان و استفاده از همکاری آنان در تشکیل کانون های دانش آموختگان خارج از کشور گامهای مثبتی برداریم.
زاهدی همچنین خاطر نشان کرد، به دلیل علاقه فراوان این دانش آموختگان که معمولا برای همکاری های علمی به ایران سفر کرده بودند، در حال برنامه ریزی چندین برنامه علمی با استفاده از پتانسیل علمی دانش آموختگان مقیم خارج از کشور هستیم و امیدواریم که دفتر ارتباط با دانش آموختگان در این تعامل دوطرفه دانشگاه و دانش آموختگان آن بتواند به خوبی نقش آفرینی کند.
در بخشی از این جلسه دکتر ناجی یکی از دانش آموختگان ورودی سال 1341 دانشکده پزشکی که از آمریکا به ایران سفر کرده بود ضمن تشکر از استاد بهادری و همکاران ایشان برای تشکیل این جلسه یادآور شد: من رابطه ام را با کشور و دانشگاه محل تحصیل خود حفظ کرده ام و برای همین منظور حداقل سالی یکبار به ایران می آیم و بسیار خوشحالم که هنوز هم می توانم با دانشگاه و همکلاسی های خود ارتباط برقرارنمایم.
وی بر استفاده از ابزارهای الکترونیک برای تقویت ارتباط با دانش آموختگان مقیم خارج از کشور تاکید کرد و افزود: داشتن یک وب سایت قوی و زیرساختهای مناسب برای ایجاد ارتباط با افرادی که از دانشگاه دور هستند بسیار مهم است و به نظر می رسد چنانچه دانش آموختگان مقیم خارج از کشور بتوانند ضمن آشنایی با این وب سایت از آن استفاده کنند، زمینه های بسیاری برای همکاری دوجانبه بین دانشگاه و دانش آموختگان آن فراهم خواهد آمد.
دکتر نصیری دانش آموخته ورودی سال 1361 دانشکده پزشکی که میهمان دیگر این جلسه از خارج از کشور بود نیز ضمن تشکر و قدردانی از استاد بهادری و دیگر همکاران برای ایجاد بسترهای مناسب برای برقراری ارتباط دانش آموختگان با دانشگاه محل تحصیل خود، ابراز امیدواری کرد بتواند پیام این دفتر را برای دوستان خود در خارج از کشور رسانده و زمینه های همکاری بیشتری را برای این دفتر با دانش آموختگان دانشگاه فراهم نماید.
در ادامه دکتر اخوان و دکتر نوروزی مسولین دفاتر ارتباط با دانش آموختگان دانشکده بهداشت و پزشکی نیز ضمن بیان خلاصه ای از مهمترین فعالیت های دفتر دانش آموختگان آن دانشکده ابراز امیدواری کردند بتوانند با حمایت دانش آموختگان و دانشگاه در تشکیل کانونهای فرعی دانش آموختگان موفقیت های بیشتری را کسب نمایند.
در پایان جلسه به رسم یادبود از سوی دکتر بهادری هدایایی مزین به آرم دفتر ارتباط با دانش آموختگان به میهمانان ارایه شد ضمن اینکه آنان نشان دانش آموختگی دانشگاه را نیز از دکتر بهادری دریافت کردند.
ارسال به دوستان