دکتر کریمی: خیرین اصلی کادر پزشکی و پرستاری هستند که در مراکز مختلف دانشگاه ارائه خدمت می‌کنند

دکتر کریمی: خیرین اصلی کادر پزشکی و پرستاری هستند که در مراکز مختلف دانشگاه ارائه خدمت می‌کنند

دکتر کریمی رئیس دانشگاه در نشست هیئت‌رئیسه دانشگاه، کادر پزشکی و پرستاری که در مراکز مختلف خدمت رسانی کنند را خیرین اصلی حوزه سلامت عنوان کرد.

در نشست هیئت رئیس دانشگاه که روز یکشنبه مورخ 13/11/98 در سالن شورای دانشگاه برگزار شد، دکتر کریمی در سخنان پیش از دستور، با تبریک ایام دهه فجر، مباحث اجلاس روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی را مورد تأکید قرار دارد و با اشاره به محورهای مهم آن گفت: اغلب موضوعاتی که در این اجلاس مطرح شد نکاتی است که در این مدت در دانشگاه پیگیری شده است و برخی از آن درحال انجام است و خوشبختانه دیدگاه مشترکی در اصول کلی مدیریت دانشگاه و وزارت بهداشت وجود دارد.
تأکید بر پیگیری پیشرفتIT در حوزه درمان،  تاکید بر نقش اطلاع‌رسانی در کاهش آسیب‌های چهارشنبه آخر سال، پرهیز از گسترش بی‌رویه بیمارستان‌ها، تاکید بر روش‌های پیشگیرانه مؤثر در کنترل کرونا، تاکید بر عملکرد مثبت مدیریت دارو دانشگاه در شرایط بحران، تأکید بر تجویز داروهای تولید داخل، تأکید بر تجویز داروهای تولید داخل، تاکید بر ضرورت تربیت دانشجو متناسب با بازار کار، لزوم مراقبت از دانشجویان، تأکید بر تسریع ساخت خوابگاه‌ها، لزوم رعایت تعهد حرفه‌ای در امور مختلف دانشگاه و تأکید بر حفظ سرمایه‌های انسانی موضوعاتی بود که رئیس دانشگاه در سخنان خود به آنان اشاره کرد.
دکتر کریمی در پایان سخنان خود تاکید کرد دانشگاه پر از خیر است و افزود: از پزشکانی که با عمل‌های جراحی سنگین و محققانی که با تولید دارو و تجهیزات پزشکی از خروج ارز از کشور جلوگیری می‌کنند و پرستاران و بهیاران و کمک بهیارانی که خود را وقف خدمت به بیماران کرده‌اند به‌عنوان خیرین اصلی دانشگاه یادکرد و گفت: خیر و نیکوکار اصلی امثال دکتر جعفریان هستند که در بیمارستان امام خمینی صدها پیوند کبد را که قیمت هر پیوند صدها هزار دلار است انجام می‌دهد و باعث می‌شود ارز از کشور خارج نشود. خیر اصلی پزشکی است که در بیمارستان سینا، فلان عمل عروق را انجام می‌دهد. دکتر داروسازی است که در مرکز رشد دانشکده داروسازی، داروی جدید تولید می‌کند. پزشکی است که در بیمارستان‌های ما جراحی را انجام می‌دهد که در بسیاری از مراکز دیگر انجام نمی‌شود. نیکوکار پزشکی است که در بیمارستان‌هایی مثل آرش، ضیائیان، سینا عمل‌های پیچیده جراحی را انجام می‌دهند. خیر امثال دکتر روئینی هستند که بی‌سروصدا، داروخانه 13 آبان را که به‌کل کشور خدمت ارائه می‌دهد اداره می‌کند. درواقع خیرین اصلی همه بیمارستان‌ها و بخش‌های ما هستند. خیر و نیکوکار پرستاری است که وقتی دختر جوان 23 ساله‌ای بود به بیمارستان‌هایی مانند امام خمینی، آرش و روزبه رفته و به بیماران سخت رسیدگی کرده و درحالی‌که 20 سال، سابقه کار دارد صورتش پر از چین‌وچروک و  شبیه آدم‌های 70 ساله شده است. حال حساب کنید این پرستار در طول این 20 سال چقدر دستمزد دریافت کرده است.
وی افزود:  گاهی به من انتقاد می‌شود که چقدر از حقوق پرسنل دفاع می‌کنم، درحالی‌که این وظیفه ماست که از  این افراد محافظت کنیم. درواقع ما پرستاران و کمک بهیاران و بهیاران را به خدمت گرفته‌ایم که کار خیر انجام می‌دهند؛ آن‌وقت ذره‌بین برداشته‌ایم و دور شهر می‌گردیم که خیرین را پیدا کنیم. خیر پرستاری است که 20 سال، با تصمیم خود و بدون آنکه کسی او را مجبور کرده باشد، در بیمارستان روزبه خدمت می‌کند. من از شما می‌پرسم آیا نباید وقتی می‌خواهیم  از این افراد نام ببریم توأم با احترام باشد؟ باید نگاهمان به سرمایه انسانی و خیرین دانشگاه، خیرین دانشگاه ساز و خیرین اداره‌کننده دانشگاه و خیرین دانش‌پژوه باشد.
منبع خبر: سایت روابط عمومی 
کلمات کلیدی

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *