دکتر مجد: تندیس اساتیدی که بنیانگذار رشته های مختلف در دانشگاه علوم پزشکی تهران بوده اند را در بیمارستانها و بخش های مربوطه نصب کنید تا الگوی جوانان باشند
به گزارش روابط عمومی دفتر ارتباط با دانش آموختگان، در نشست دانشآموختگان ادوار مختلف دانشگاه علوم پزشکی تهران که با حضور دکتر سیدرضا رئیس کرمی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر سیدمنصور گتمیری، رئیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان و جمعی از اساتید، پیشکسوتان و دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران 24 دی ماه 1403 در سالن دارالفنون ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد، دکتر منوچهر مجد، استاد پیشکسوت و رییس شعبهی شهرستان آمل دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران، در ابتدای سخنان خود ضمن تشکر از رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر گتمیری و دکتر سیداحمدیان، دبیر دفتر ارتباط با دانش آموختگان، برای برگزاری این مراسم گفت: من به عنوان یکی از دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران مفتخر هستم دانش آموختهی دانشگاهی هستم که به منزله درخت تنومندی است که سالها پیشتاز فعالیتهای آموزشی، پژوهشی و درمانی در سطح کشور بوده است و این جایگاه مرهون سالها عمر پرثمر استادان فقید پروفسور عدل، دکتر محمد قریب، دکتر مسلم بهادری، دکتر کمال الدین آرمین، دکتر مژدهی، دکتر آذر، دکتر یلدا و سایر اساتید است. در این راستا استاد فقید مسلم بهادری با اشتیاق فراوان و با همکاری رئیس وقت دانشگاه علوم پزشکی تهران، دفتر ارتباط با دانش آموختگان را در سال 1385 بنیانگذاری کرد و علاوه بر اینکه در دفتر ارتباط با دانش آموختگان فعالیت داشت، بنیاد علمی فرهنگی دکتر بهادری را نیز در کلینیک استاد دولتی تاسیس کرد.
وی ادامه داد: 10سال پس از تاسیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان بنده افتخار این را داشتم که به نمایندگی از طرف ایشان برای کلنگ زنی یک بیمارستان برای بیماران سرطانی در شهر تنکابن استان مازندران حضور داشته باشم. این زمین به مساحت یک هکتار در بهترین نقطه شهر تنکابن که متعلق به استاد بهادری بود با نام همسر فقید ایشان خانم دکتر ناهید پیشوا اهدا شد.
دکتر مجد در ادامه به محبوبیت استاد بهادری در کشور اشاره کرد و گفت: در مراسمی افتخار میزبانی استاد بهادری را در شهر آمل استان مازندران، با حضور دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران، داشتیم. نکته جالب توجه اینجاست که جمع کثیری از همکارانی که دانش آموخته ی سایر دانشگاه های علوم پزشکی کشور بودند با اطلاع از حضور استاد بهادری در آمل در این جلسه حضور پیدا کردند.
وی در ادامه به گزیدهای از سخنان استاد بهادری اشاره کرد و گفت: استاد بهادری تاکید میکرد که نباید گفت فارغ التحصیلان رشته پزشکی زیرا در پزشکی فارغ التحصیلی وجود ندارد و اگر پزشک بخواهد تا پایان عمر طبابت کند باید به صورت مداوم مطالعه کند و به روز باشد و به جای واژهی فارغ التحصیل باید از واژهی دانشآموخته استفاده کرد.
نکتهی دیگری که استاد بهادری بر آن تاکید داشت این بود که ما به شهر، مدرسه و دانشگاهی که در آن دانش آموختهایم مدیون هستیم و باید پیوسته با آنها در ارتباط باشیم و حتی الامکان مساعدت های لازم را در توسعه خدمات، رفاه مردم و رفاه دانشجویان آن شهر و دانشگاه انجام دهیم.
وی افزود: استاد حسابی نیز همواره تاکید بر رعایت علم و اخلاق پزشکی داشتند و در یکی از سخنان خود گفتند که پیکر من را برای کالبد شکافی در اختیار دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران، قرار دهید.
دکتر مجد در پایان از رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران درخواست کرد تا تندیس اساتید نامبرده و سایر اساتیدی که بنیانگذار رشته های مختلف در دانشگاه علوم پزشکی تهران بوده اند را در بیمارستانها و بخش های مربوطه نصب کنند تا باعث الگوسازی برای جوانان شود.
نظر دهید