پیام تبریک

پیام تبریک رییس دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت سال نو

دکتر گتمیری رییس دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه در پیامی سال نو و عید نوروز را به دانش‌آموختگان و خانواده دانشگاه تبریک گفت. متن این پیام به شرح ذیل است.

عید نوروز یکی از کهن‌ترین اعیاد باستانی در فرهنگ غنی ایران پیام‌آور شادی، نشاط، زنده شدن و جوانه زدن است. میراث ایرانیان اهل فرهنگ، تمدن ساز و طبیعت دوست که از هزاران سال پیش نسل به نسل تکامل یافته و دست به دست به فرزندان این مرز و بوم رسیده است.
این آیین خجسته که خمیرمایه‌ی آن یکتاپرستی، آشتی با طبیعت، نرم‌خویی و مهربانی و زندگی و زایندگی است از مردم موحد ایرانی قومی آشتی طلب و سازگار با آسمان و زمین و مأنوس با طبیعت و مهربان با همنوع ساخته است.
اکنون که در آستانه تحویل سال نو و عید نوروز سال ۱۴۰۳ هجری شمسی هستیم این عید خجسته را که با ماه مبارک رمضان همزمان شده به حضور شما اساتید محترم، دانشجویان عزیز، دانش آموختگان گرامی، کارمندان و کارکنان شریف دانشگاه علوم پزشکی تهران تبریک می گویم. امیدوارم در سال جدید زندگی همه عزیزان خانواده دانشگاه علوم پزشکی تهران و همه هموطنان عزیز و تمام آحاد بشر توأم با شادی، تندرستی و گشایش باشد.
دکتر سیدمنصور گتمیری
رییس دفتر ارتباط با دانش آموختگان