دکتر نیما رضایی: شبکه جهانی یوسرن حاصل پرواز گروهی پرندگان عاشق است
ه همت معاونت بینالملل دانشکده پزشکی و با همکاری معاونت فرهنگی دانشکده برنامه علمی و فرهنگی با محور «مرزهای دانش؛ از علم تا عمل» برگزار شد.
به همت معاونت بینالملل دانشکده پزشکی و با همکاری معاونت فرهنگی دانشکده به مناسبت آغاز سومین سال فعالیت فرهنگی سومین سال فعالیت شبکه جهانی آموزش و پژوهشهای علمی یوسرن، برنامهای علمی و فرهنگی با محور «مرزهای دانش؛ از علم تا عمل» روز یکشنبه 10 دی 96 در سالن اجتماعات دانشگاه برگزار شد.
دکتر نیما رضایی معاون بینالملل دانشکده پزشکی در حاشیه این مراسم گفت: دو سال پیش در چنین روزی از دانشمندان یک درصد کشورمان دعوت کردیم و جلسهای داشتیم و در آن جلسه اعلام کردیم که چه برنامههایی قرار است در این دو سال رخ بدهد خوشبختانه در طی این دو سال اتفاقاتی که افتاد از انتظار ما در خصوص اینکه 5 سال رخ بدهد جلوتر بود.
وی افزود: خوشبختانه هماکنون 62 گروه تحقیقاتی و بیش از 5800 عضو از حدود 70 کشور دنیا و بیش از 310 دانشمند یک درصد برتر دنیا و 14 نفر برنده جایزه نوبل و آبل عضو شبکه یوسرن هستند.
معاون بینالملل دانشکده پزشکی بابیان اینکه تاکنون بیش از 50 تفاهمنامه امضاشده گفت: 30 دفتر به نام شبکه یوسرن در داخل و خارج کشور نامگذاری شده است.
دکتر رضایی با اشاره به اینکه اولین کنگره سال گذشته در کشورمان برگزار شد و بیش از 1200 نفر شرکتکننده داشت گفت: در این کنگره برنده جایزه نوبل حضورداشتند و دانشمندان یک درصد سخنرانی کردند.
وی افزود: امسال کنگره دوم در کشور اوکراین با حضور قریب به 2 هزار نفر درمجموع سه روز، با میزبانی پنج دانشگاه تراز اول اوکراین بسیار باشکوه برگزار شد و قرار است این کنگره سال آینده در کشور ایتالیا برگزار شود.
دکتر رضایی این اتفاق را یک اتفاق منحصربهفرد دانست و گفت: ایده و کار آن از کشور ما شکل میگیرد و مورد استقبال جهانی صورت میگیرد که این فعالیتها در سایر کشورها نیز شکل بگیرد.
وی این حرکت را به پرواز گروهی پرندگان عاشق تشبیه کرد که بیادعا در کنار هم و با تلاش و برنامه بهسوی قلههای بلند در حال پرواز هستند.
معاون بینالملل دانشکده پزشکی اضافه کرد: در مراسم امروز چهار متخصص در پنل علم تا عمل بحث و گفتگو کردند و از شش سخنرانی به نام مینیاتور تاک رونمایی شد.
دکتر رضایی توضیح داد: مینیاتور تاک سخنرانیهای کوتاه 12 دقیقهای هستند و در کنار آن آرت پرفورمنس با سخنرانی شقایق دهقان، آذرخش مکری، محمدرضا علیمردانی، رضا امیرخانی، احسان رضایی، سیاوش صفاریان پور در گفت و گوهای کوتاه و انگیزشی انجام شد که این برنامه مورد استقبال قرار گرفت.
وی اظهار امیدواری کرد که با حمایتهای مناسب، شبکه یوسرن روزی بهعنوان یکنهاد علمی که در سیاستگذاری علم در دنیا میتواند نقش ایفا کند، جایگاه خاص خودش را بدست آورد.
خبرنگار: نسیم اخگر
ارسال به دوستان